Προς το περιεχόμενο

Τι θα πάρετε; Xbox 360 ή Ps3;

EXARXEIA_CITY

ti tha parete ???  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. ti tha parete ???

• Playstasion 3
      54
    • Xbox 360
      69
    • kai ta dio !!!
      22
    • kanena ,tha mino sto pc mou ...
      61

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως τέτοια διαμάχη στους game-άδες όπως τώρα ανάμεσα στο 360 και το PS3, πρέπει να έχει να γίνει από τότε που μάλωναν τα fanboys του SNES και του Megadrive, ή του Atari ST και της Amiga...

Όντως,πολύ ξύλο πέφτει ρε παιδάκι μου και δεν καταλαβαίνω το γιατί...

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χclusive? Σε ποια αναφέρεσαι ακριβώς? Τα της ms αργά η γρήγορα έρχονται στους υπολογιστές και μάλιστα αναβαθμισμένα(βλέπε GOW), η sony χάνει xlusives συνέχεια ( που γίνονται multiplatform βλέπε DMC) και δεν θεωρώ παιχνίδια πεντάωρα τύπου heavenly sword άξια λόγου καν.

Αναρωτιέμαι αν βάλουμε κάτω τα pc xlusive πόσους τίτλους θα βρούμε....και δεν μιλάμε για παιχνιδάκια της μιας μέρας, μιλάμε για τίτλους που σε κρατάνε χρόνια (βλέπε total war series π.χ.).

Πάντως ειλικρινά είναι αστεία η διαμάχη μεταξύ xboxάκιδων και playstationακιδων....μάχονται όλοι για την κατάληψη της ....2ης θέσης.

Δημοσ.

Και για να μην παρεξηγούμαι και εγώ είμαι κάτοχος κονσόλας ps3 (Θεωρητικά πάντα γιατί η παραλαβή της έχει γίνει σήριαλ ....αμάν ρε Πλαίσιο ΑΜΑΝ)!!!!

Δημοσ.
Πάντως ειλικρινά είναι αστεία η διαμάχη μεταξύ xboxάκιδων και playstationακιδων....μάχονται όλοι για την κατάληψη της ....2ης θέσης.

Ναι και ο κοσμος το εχει καταλαβει αυτο,για αυτο και το μεγεθος της ''αγορας''(για κονσολες μιλαω) διογκωνεται με γεωμετρικη προοδο.

Δημοσ.

Η οποία, αγορά ως users μας αφήνει εντελώς αδιάφορους (εκτός και αν έχουμε μετοχές σε ms ή sony :P). Εγώ απλά διέκρινα μια διαμάχη ως προς το τι είναι καλύτερο και λοιπά και απάντησα το πασιφανές, κανένα....

Δημοσ.
Η οποία, αγορά ως users μας αφήνει εντελώς αδιάφορους (εκτός και αν έχουμε μετοχές σε ms ή sony :P).

Δεν θα επρεπε να σε αφηνει καθολου αδιαφορο το οτι μεγαλωνει αυτη η αγορα με τετοιους ρυθμους.Αφ'ενος γιατι βλεπεις ποια ειναι η προτιμηση του κοσμου(και θα πρεπει να αναρωτηθεις γιατι ειναι διαφορετικη απο την δικη σου) και αφετερου στην πραξη Θα οφελειται παντα αυτη η ''αγορα''(gamers) εξαιτιας αυτης της προτιμησης των καταναλωτων.Δεν ειναι θεμα μετοχων λοιπον.:-)

Δημοσ.
Και χάνεις όλα τα consoles exclusives :P

Δεν τα χάνεις όλα. Μερικά περιμένεις 1-2 χρονάκια και τα παίζεις :P

p.s. Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά άμα δούμε και τις πωλήσεις crysis witcher κλπ είνια φανερό ότι τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δυσοίωνα για το pc gaming

• Super Moderators
Δημοσ.

μήπως επειδή οι περισσότεροι τα κατεβάζουν τσάμπα?

μήπως επειδή το Crysis θέλει ΚΑΛΟ pc για να παίξει?

:-)

το pc gaming καλά κρατεί...

Δημοσ.
μήπως επειδή οι περισσότεροι τα κατεβάζουν τσάμπα?

μήπως επειδή το Crysis θέλει ΚΑΛΟ pc για να παίξει?

:-)

το pc gaming καλά κρατεί...

Φυσικά για τους λόγους που λες. Τις εταιρίες όμως που φτιάχνουν/ εκδίδουν τα παιχνίδια δεν τους ενδιαφέρει ο λόγος αλλά το αποτέλεσμα. 2 σοβαρά exclusive υπήρχαν φέτος στο pc και πάτωσαν σε πωλήσεις και τα 2 (και απ ότι φαίνεται πάνε για κονσόλα). Άντε μετά πες τους να ξαναφτιάξουν pc exclusive όταν βλέπουν κάτι Two Worlds και κάτι άλλα χείριστα με το 1/10 του budget να πουλάνε υπερδιπλάσια στις κονσόλες σε σχέση με τα δικά τους.

Δημοσ.

Το crysis είναι το blade runner των pc games. Θα αναγνωριστεί μετά το πέρας κάποιων μηνών/ετών, όταν φυσικά θα έρθουν οι νέες gpu και θα γίνουν πιο προσιτές στον μέσο χρήστη οι υπάρχουσες. Ναι θέλει τέρας για να τρέξει καμία αντίρρηση αλλά αυτό δεν μειώνει τον τίτλο. Εξάλλου η crytec και το far cry 2, pc exlusive το έχει. Το θέμα imo δεν είναι ότι δεν επιθυμούν να το βγάλουν για κονσόλα. Το θέμα είναι αν οι υπάρχουσες κονσόλες μπορούν να αποδώσουν το παιχνίδι όπως το θέλουν οι δημιουργοί του. Εδώ για το GOW που έγινε ο no1 τίτλος του xbox ο δημιουργός του είπε σε συνέντευξη "ότι το pc μου επιτρέπει να βγάλω τον τίτλο όπως τον είχα αρχικά σχεδιάσει" (ή κάτι παρεμφερές anyway δεν έχω μπροστά μου το περιοδικό που είχα διαβάσει τη συνέντευξη, στο pc master αν δεν κάνω λάθος). Για μένα η φράση του αυτή τα λέει όλα.

ThReSh το pc gaming πεθαίνει, εδώ και πόσα χρόνια? Λες να την έχει δει shamanος, να usάρει ankh (το έγραψα σωστά Μπαμπινιώτη του WoW ?) και να σηκώνεται ξανά :D ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...