Προς το περιεχόμενο

Τι θα πάρετε; Xbox 360 ή Ps3;

EXARXEIA_CITY

ti tha parete ???  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. ti tha parete ???

• Playstasion 3
      54
    • Xbox 360
      69
    • kai ta dio !!!
      22
    • kanena ,tha mino sto pc mou ...
      61

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον θα απαντησω και αυτη τη φορα ελπιζω να καταλαβεις.

αγορι μου γλυκο,

ολος αυτος ο ντορος ειχε γινει σχετικα με το αν το creed θα ηταν ps3 exclusive, ναι ή ου?

Ναι ντορος για σενα και τους αλλους που διαφωνουσες.Οχι για μενα

-τι ειχα πει εγω? δεν υπαρχει exclusive.

Ναι

-τι εγινε? δεν υπηρξε exclusive.

Ναι

-τι ελεγες εσυ? οτι οσοι λενε για εκδοση σε αλλη κονσολα ειναι μπαρμπαγιαννηδες μεθυστακες και τα λοιπα ωραια που μας ελεγες..

Οχι

γιατι το παιζεις χαζος ακομα?Αααααντε παμε αλλη μια....

Εγω δεν αμφισβητησα οτι θα βγει και σε 360 -->>link<<--,αλλα την τακτικη σου να παραθετεις αλλα ντι αλλον για εντυπωσιασμο.

Ειναι σαν να θες να μου αποδειξεις οτι η γη ειναι στρογγυλη ζωγραφιζοντας μου εναν κυκλο σε ενα χαρτι.Η γη ειναι στρογγυλη αλλα οχι επειδη το ειδα στην μουφα ζωγραφια σου.

Αυτο λοιπον δεν μου αρεσε για αυτο και σου ειχα πει αυτα τοτε.Οκ τωρα???

χωνεψε το λοιπον και μαθε να αναγνωριζεις τα λαθη σου, ειναι μια ποιοτητα ανδρικη που δεν θα σου κανει κακο.

Πιο λαθος ρε petran?αληθεια πας καλα?αρχιζω να ανησυχω.

Μηπως εσυ πρεπει να αναγνωρισεις το λαθος(προς εμενα)επιτελους?

Θα μπορουσες να πεις ενα ''sorry εκανα λαθος'' απο την αρχη και να μην το φτασουμε ως εδω.Τωρα τι να μαζεψεις και τι να αφησεις....

Αραξε και χωνεψε το κατσικακι καλυτερα οπως λες:-D

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σε αυτο που αναφερει ο φιλος p3tran εχει δικιο, ποτε δεν υπηρξε exclusive , αλλα ρε παιδια αυτο με τα υποτιθεμενα exclusives εχει καταντισει πια τραγικο..Ειναι ή δεν ειναι τι τα μασανε ολοι τους και τα κανουν γαργαρα μετα....

Να που οδηγει η τακτικη του εντυπωσιασμου που εφαρμοζεις petran.Καποιοι θα πουν οτι εχεις δικιο χωρις καν να διαβασουν τι εχω γραψει και χωρις να ξερουν που ειναι η διαφωνια μας.;)

Τα ξερεις καλυτερα απο εμενα αυτα.

Δημοσ.
ΝΑΙ

ΝΑΙ

ΟΧΙ

pds καθολου δεν με ενδιαφερει ο εντυπωσιασμος, αλλα με ενοχλει η προσπαθεια δημιουργιας εντυπωσεων και αλλαγης των πεπραγμενων.

ΠΟΛΥ πριν φτασεις να πεις οτι "πιστευεις οτι μπορει και να βγει.... μπλα μπλα"

ειχες πει πολλα αλλα πικαντικα και προσβλητικα, δειγμα εκ των οποιων τοποθετησα πιο πανω. (μπαρμπα γιαννης - ρετσινα - σε θιγει η παραπληροφορηση που κανω βλ. asssasins creed κλπ κλπ)

δεν ξερω λοιπον σε ποιον πλανητη ζεις, στον οποιο ισως οι προσβολες σου διαγραφονται αυτοματως,

αλλα εμενα -που ειμαι κατοικος ΓΗΣ-,

ουτε συγνωμη θυμαμαι να μου ζητησες ποτε που με αποκαλουσες μεθυστακα και αερολογο (οταν σε ξεστραβωνα εσενα και μερικους αλλους)

ουτε και θυμαμαι ποτε να σου εδωσα αυτοματως αφεση αμαρτιων για ολα αυτα που μου εχεις σουρει κατα καιρους...

ετσι λοιπον απορω πως μπορεις σημερα να το παιζεις σημερα "θυμα" στα μεταξυ μας και να θες να περασεις και για αδικημενος/παρεξηγημενος..

Ε δηλ. ΗΜΑΡΤΟΝ!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Εγω απο οτι θυμαμαι γινοταν χαμος με το θεμα οτι ετρεχε σε 360,αλλα και οτι τελικα δεν θα ειναι exclusive,οπως αρκετοι ελεγαν.Ειχε γινει κωμικο τοτε το θεμα.

Δημοσ.

ελα μωρε xrestman τωρα, απλα κωμικο?

μιλαμε για την εποχη που καθε μερα καποιος απο την γνωστη παρεα εκανε νεο account και μου εστελνε ενα καρο βρισιδια με πμ. :lol:

τωρα γιναμε παναγιες ολοι?

ΜΑΚΑΡΙ! ;]

αντε καλη χρονια και καλα μυαλα!!

Δημοσ.

βασικα ενα search ειναι το ολο θεμα στο φορουμ να δει τι γινοταν τοτε.Δεν θελω να παραθεσω γιατι ειναι και απο bannarismena ατομα.Και βασικα οτι γραφτηκε δεν ξεγραφεται.Γιαυτο ας κλεισουμε την παρεθενση στο τοπικ :)

Kαλη χρονια σε ολους παιδια με υγεια

Δημοσ.

Παλι οτι να ναι ποστ εκανες ...τεσπα.

Βαζεις και καινουρια μεσα τωρα οτι και καλα σε προσβαλα και θα γελασουμε πολυ:lol:

Διαβασε προσεχτηκα την απαντηση μου;)

pds καθολου δεν με ενδιαφερει ο εντυπωσιασμος, αλλα με ενοχλει η προσπαθεια δημιουργιας εντυπωσεων και αλλαγης των πεπραγμενων.

Σου απεδειξα τι εγινε και ποιος ηθελε να εντυπσιασει τοτε;)μην λεμε παλι τα ιδια.:whistle:

ΠΟΛΥ πριν φτασεις να πεις οτι "πιστευεις οτι μπορει και να βγει.... μπλα μπλα"

ειχες πει πολλα αλλα πικαντικα και προσβλητικα, δειγμα εκ των οποιων τοποθετησα πιο πανω.[/b] (μπαρμπα γιαννης - ρετσινα - σε θιγει η παραπληροφορηση που κανω βλ. asssasins creed κλπ κλπ)

Συνεχιζεις τα ψεμματακια σου ετσι?οσο με προκαλεις τοσο χειροτερο για σενα,να το ξερεις;)

Δεν συνηθιζω να προσβαλω πετραν αλλα ουτε και να λεω ψεμματα οπως εσυ;)Ακομα και αν ειχα φτασει στα ορια,ειχα διαχειριστει πολυ καλα τον λογο μου.

Μιλησες για προσβλητικα λογια λοιπον απο μενα.Ξεκιναμε απο το οτι με ''θιγει η παραπληροφοριση σου'' που ειχα πει.Τι να σου πω..μεγαλη προσβολη για ban:lol::lol:

Ειδικα και οταν λεω την αληθεια με αυτο:lol:

Παμε τωρα και στο μπαρμπαγιαννη και τους μεθυστακες που θα μπορουσε να ειναι προσβολη αν φυσικα δεν ελεγες ψεμματα;)

Τι εννοω?

Εγω ειπα μεθυστακα και μπαρμπαγιαννη αυτον που εβγαλε την ειδηση στο site(noooz.com) και οχι εσενα petran

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1263594&postcount=4979

:lol:;)

ουτε συγνωμη θυμαμαι να μου ζητησες ποτε που με αποκαλουσες μεθυστακα και αερολογο

Συγνωμη:lol::lol:

Περιμενω να δω τι αλλο θα σκαρφιστεις να γραψεις.Εχει πλακα τελικα:lol::lol:

Δημοσ.
βασικα ενα search ειναι το ολο θεμα στο φορουμ να δει τι γινοταν τοτε.

Για μενα το λες xrest?ξερω τι γινοταν,αλλα εγω γιατι να απολογηθω για τους αλλους?

Δημοσ.

Πάντως τέτοια διαμάχη στους game-άδες όπως τώρα ανάμεσα στο 360 και το PS3, πρέπει να έχει να γίνει από τότε που μάλωναν τα fanboys του SNES και του Megadrive, ή του Atari ST και της Amiga...

Δημοσ.
Ξεκινας με 360 προς το παρων και αργοτερα σε κανενα χρονακι πας και σε ps3 και εισαι αρχοντας....

Θα το αλλάξω λίγο...

Ξεκινάς με 360 προς το παρών και αργότερα σε κανένα χρονάκι πας και σε Wii και είσαι άρχοντας....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...