Προς το περιεχόμενο

Τι θα πάρετε; Xbox 360 ή Ps3;

EXARXEIA_CITY

ti tha parete ???  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. ti tha parete ???

• Playstasion 3
      54
    • Xbox 360
      69
    • kai ta dio !!!
      22
    • kanena ,tha mino sto pc mou ...
      61

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ασε ρε pds!! :D :D :D :D

γραμμενα ολα εδω μεσα ειναι (εκτος αν τα κατεβασε offline καννας admin)

Axxx,εισαι τυχερος δεν εχει κρατησει ποστς του 2006.Μολις το εψαξα.

Λεω και εγω..υπερβολικη σιγουρια ο petran,που παει ξυπολιτος στα αγκαθια:-D

Προφανως κοιταξες πρωτος και εκανες μετα το γεματο σιγουρια παραπανω ποστ.:lol:

Τεσπα ετσι οπως το ειπα ειχε γινει και ειμαι βεβαιος οτι το θυμασαι.Μεταξυ μας μιλαμε petran;)

αυτο ισχυει λοιπον.

Εσυ μιλας για την μουφα φωτογραφια που εβαλες και εγω σου ειχα απαντησει οτι δεν ισχυει αυτη η φωτο με αποδειξεις.Αλλα παρ'ολα αυτα σου ειχα πει οτι δεν αμφιβαλω οτι μπορει να βγει για 360 απλα για την φωτο εφερα αντιρρηση αν θυμασαι

Ξερω πολυ καλα τι γραφω καθε φορα petran

Μην το αρνηθεις,γιατι ηξερα μεχρι τωρα οτι βαζεις σαλτσα στα ποστ σου εως και οτι παραπληροφορεις αλλα για ψευτη δεν σε ειχα.Ελπιζω απλα να μην θυμασαι καλα.:-)

Για τα υπολλοιπα τωρα(assasins),ωραια ειναι μια δικη σου εκδοχη αλλα δεν ξερω κατα ποσο εχει λογικη αυτο που εγραψες.Μπορει και να εχεις δικιο.

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

νομιζω μπορουμε να παρακαλεσουμε τον priv ή τον hal να ριξει μια ματια στα "αρχεια" ;]

αν και δεν νομιζω να εχουν παθει ολοι την ιδια εκλειψη μνημης με εσενα.. :)

αντε τα λεμε του χρονου πια..

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσ.
νομιζω μπορουμε να παρακαλεσουμε τον priv ή τον hal να ριξει μια ματια στα "αρχεια" ;]

αν και δεν νομιζω να εχουν παθει ολοι την ιδια εκλειψη μνημης με εσενα.. :)

αντε τα λεμε του χρονου πια..

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

:lol::lol::lol:

Sorry Κοιταζα τα ποστ που εχω κανει εγω γι αυτο νομιζα οτι δεν υπαρχουν ποστ του 2006.Τελικα υπαρχουν κανονικοτατα και αυτα τα ποστ.:mrgreen::lol: :lol:

Nα και το αποσπασμα του ποστ μου που εχει περισσοτερη σημασια.(28-8-2006)

Το παιχιδι κατα πασα πιθανοτητα θα βγει και για 360 καποια στιγμη αλλα αυτο δεν δινει δικαιωμα στον καθενα φιλε Petran να κανει post οτι του καπνισει και να ερμηνευει οπως θελει την καθε ειδηση ή φωτογραφια...

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1263528&postcount=4978

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1264085&postcount=4994

Βρες την διαφορα απο το σημερινο...:lol:

Εσυ μιλας για την μουφα φωτογραφια που εβαλες και εγω σου ειχα απαντησει οτι δεν ισχυει αυτη η φωτο με αποδειξεις.Αλλα παρ'ολα αυτα σου ειχα πει οτι δεν αμφιβαλω οτι μπορει να βγει για 360 απλα για την φωτο εφερα αντιρρηση αν θυμασαι

Ξερω πολυ καλα τι γραφω καθε φορα petran

Οποτε εχεις δικιο για αυτο...:-D

ασε ρε pds!! :D :D :D :D

γραμμενα ολα εδω μεσα ειναι (εκτος αν τα κατεβασε offline καννας admin)

Καλη χρονια:-)

Δημοσ.

επιλεκτικη μνημη...

αφου τα γραπτα υπαρχουν, ας δουμε τι ελεγα απο τις αρχες του 2006..

ενα απο τα πολλα:

για την ιστορια,

ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ TO ASSASIN'S CREED ΕΤΡΕΧΕ ΣΕ 360 DEVKIT ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ SONY.

την πρωτη μερα οσοι το δοκιμασαν χρησιμοποιησαν το λευκο κλασσικο χειριστηριο του 360.

μετα τα πρωτα γελια, τις επομενες μερες το καλυμενο με λευκο πανι 360, ειχε συνδεδεμενο ενα usb ps2 pad.

το assasin's creed ΞΕΚΙΝΗΣΕ να φτιαχνεται στο 360, πολυ πριν υπαρξει ps3 "dev kit"

ειχε ανακοινωθει μαλιστα για 360 επισημα απο τον peter moore στην περσινη Ε3 (2005)

στην πορεια με τα αλισβερισια για το ποιος θα παρει ποιους τιτλους, ξαφνικα "προεκυψε" το creed "PS3 ΕΧCLUSIVE" :D,

ενω απο την πρωτη στιγμη η microsoft αφησε να διαρευσει οτι το game δεν ειναι sony exclusive.

οσοι εχουν 360, δεν πρεπει να εχουνε την παραμικρη αμφιβολια οτι το creed θα βγει και για 360.

οσο για time exclusivity... δεν μπορω να φανταστω τιποτα αλλο παρα 1-2 μηνες διαφορα. (και AN)

ειδικα με τον συγκριτικα πολυ μικρο αριθμο πουλημενων ps3, θα ητανε ΧΑΖΗ η UBI να εκανε τετοια κινηση.

αν υποθετικα βγει στο 360 6 ολοκληρους μηνες μετα, θα εχει ηδη χασει πολυ μεγαλο μερος της αξιας του, και δεν προκειται να πουλησει αρκετα για να βγαλει τα αναμενομενα κερδη.

συν βεβαια οτι χωρις τιποτα απο τα παραπανω, ο καθενας μπορει να απλως κοιταξει τι games παραγει η ubi και για ποιες πλατφορμες,

και να δει αν της ταιριαζει το προφιλ "PS3 EXCLUSIVE"

περα απο ολα αυτα, το παιχνιδι ειναι ενας "διαδοχος" του prince of persia.

ελπιζω μονο τα "stealth" χαρακτηριστικα που υποτιθεται θα του προσθεσουνε στο gameplay,

να μην χαλασουνε την αρκετα πετυχημενη συνταγη.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1177186&postcount=6243

και ενα αλλο ποστ, απο την εποχη που ο αγαπητος blizzard & company λεγανε για μενα οοοο,τι μπορoυσε να κατεβασει το κεφαλι τους,

επειδη δεν τους αρεσε η προβλεψη μου οτι το assasins creed ΔΕΝ θα ειναι exclusive :lol:

εξάλλου δεν ήσουν και παρόν όταν ΔΕΝ έγιναν αυτά' date=' για να μιλάς από πρώτο χέρι.

Απλά μας μεταφέρεις σαν γεγονότα, τα ψέματα και τις σαχλαμάρες που "είπαν" κάποιοι ανώνυμοι άγνωστοι , χωρίς να διευκρινίζεις ότι είναι φήμες , και ότι κανένα site δεν τα παίρνει σοβαρά πλέον για να τα αναφέρει έστω.

Όλοι βλέπουμε απίστευτη γελοιότητα από διάφορες ιστοσελίδες και τρομερά ψέματα που λέγονται συνεχώς ... ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί παιδιά στα γεγονότα που δεχόμαστε σαν αλήθεια και τα μεταφέρουμε εδώ.

ΥΓ

To creed είναι παιχνιδάρα, και ΔΕΝ υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ σε xbox360 ακόμα ... όταν και AN βγει έκδοση xbox, θα δούμε τι ψάρια πιάνει και εκεί.

[/quote']

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1178587&postcount=6281

φυσικα αν ασχοληθει κανεις, θα βρει αρκετες δεκαδες posts ακομα, παρ'ολο που τα πιο εμπρηστικα (αυτα που με βριζατε δηλ., εχουν σβηστει)

;]

τελικα ποιος ειχε δικιο? και ποιοι ειχαν αδικο? :-D

pds ριξε καμια ματια στο παλιο αυτο τοπικ απο την αρχη, και εσυ και μερικοι αλλοι ;]

ωστε να καταλαβαινετε σιγα-σιγα τι λεγατε και τι παθατε...

αντε, ευχομαι το '08 να σας φερει διαυγεια και memory expansion :)

Δημοσ.

Ρε petran πραγματικα...οτι και να γινει ..και να εχει αποδειχθει οτι ειχες λαθος(για μενα μιλαω βλ τα παραπανω)παλι θα πεις τα δικα σου για να καλυψεις το λαθος σου.Παραδεξου το μια φορα και πες ''sorry pds εκανα λαθος για σενα'' δεν ειναι τοσο κακο δηλαδη...

Μου βαζεις τι ειπε ο blizard και τι ειπε ο ενας και ο αλλος.Δεν με ενδιαφερει.Δεν ειμαστε αδερφια ουτε με τον Bliz ουτε με τον Slay ουτε με τον nonborn ξερω γω.Ο καθενας εκπροσωπει τον εαυτο του.

Δεν θα απολογηθω εγω για κανεναν,μονο για τον εαυτο μου.

Με λιγα λογια η απαντηση σου προς εμενα ηταν ανυπαρκτη και χωρις ουσια.

Οποιος εχει ματια και μυαλο καταλαβαινει.

φυσικα αν ασχοληθει κανεις, θα βρει αρκετες δεκαδες posts ακομα, παρ'ολο που τα πιο εμπρηστικα (αυτα που με βριζατε δηλ., εχουν σβηστει)

;]

τελικα ποιος ειχε δικιο? και ποιοι ειχαν αδικο? :-D

pds ριξε καμια ματια στο παλιο αυτο τοπικ απο την αρχη, και εσυ και μερικοι αλλοι ;]

ωστε να καταλαβαινετε σιγα-σιγα τι λεγατε και τι παθατε...

αντε, ευχομαι το '08 να σας φερει διαυγεια και memory expansion :)

Ειμαστε ξεχωριστοι ανθρωποι.Δεν με αποσχολει αν σε εβρισαν οι αλλοι ή τι ελεγαν τοτε...

Δημοσ.
τουλάχιστον φιλε μου εμας οι κονσολες αντεχουν....δεν εχουν το 30% προβληματα....κοκκινα δαχτυλιδακια κτλ...ουτε hd dvd να τ πληρςσεις εξτρα...αθανατη m$....καλα τη γραφει ενας φιλος μ$..

Nice,μολις αυτοπροδιορίστηκες sony fanboy,χωρις εγω να δηλώσω τίποτα ουσιαστικά.

NEXT!.

Δημοσ.
τουλάχιστον φιλε μου εμας οι κονσολες αντεχουν....δεν εχουν το 30% προβληματα....κοκκινα δαχτυλιδακια κτλ...ουτε hd dvd

1.σε αυτο ενα δικιο το εχεις αλλα με τρια χρονια εγγυηση,παει λιγο περιπατο.

2.το HD DVD τι ειναι?

Δημοσ.
Ρε petran πραγματικα...οτι και να γινει ..και να εχει αποδειχθει οτι ειχες λαθος(για μενα μιλαω βλ τα παραπανω)παλι θα πεις τα δικα σου για να καλυψεις το λαθος σου.Παραδεξου το μια φορα και πες ''sorry pds εκανα λαθος για σενα'' δεν ειναι τοσο κακο δηλαδη...

Κατ'αρχην φυσικα και ΔΕΝ ειχα λαθος, οπως περιτρανα αποδειχτηκε. ;]

επειτα

ρε PDS, εσυ δε μας αποκαλουσες κυρ-βαγγεληδες και μπαρμπα-γιαννηδες παραπληροφορησακηδες, γιατι και καλα λεγαμε οτι μας κατεβαινε?

κατσε γιατι θα μας τρελανεις τωρα που μας το παιζεις παναγια.. :devil: :lol:

πχ

Απο τη αλλη με ενδιαφερει η απουσια σοβαρων ειδησεων(βλ.unreal) και η παραπληροφοριση(βλ.Αssasin Creed).

ειμαι και λιγο εως πολυ καχυποπτος για τις προθεσεις σας και τα παραπανω ερχοντε να δεσουν στο γλυκο!

Kαι οι δικιες μου πληροφοριες λενε οτι θα βγει στο Fandom μαζι με το Unreal...

εσυ πρεπει να με πιστεψεις τωρα?

Και μενα ο Μπαρμπαγιαννης που περνάει τα βραδια στο παγκάκι της γειτονιάς' date=' κρατώντας την ρετσίνα στο χέρι μου είπε αυτολεξεί ''ρε συ το έμαθες το νεο...το Unreal τελικά θα βγει αποκλειστικά στο phantom ναι καλα ακους....στο phantom!!!

Βεβαια την αλλη μερα ελεγε ''καθαρος'' πλεον...''δεν ξερω τι μου λες ...φυγε απο εδω ...ρωτα κανεναν που ξερει...τι δουλεια εχω εγω με αυτα!!''

[/quote']

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=128843&highlight=exclusive&page=498

:lol:

βαλτε ρε παιδες ενα emoticon με φωτοστεφανο για τον pds :lol:

Δημοσ.
Κατ'αρχην φυσικα και ΔΕΝ ειχα λαθος, οπως περιτρανα αποδειχτηκε. ;]

Σε σχεση με ποιον?Με τον blizzard?Στα μιδια μου;)

Δεν παλευεσαι petran,δεν πεφτω στο επιπεδο σου.Οτι να ναι λες παλι.Αντε ξαναδιαβασε τα ποστ πριν και ελα πες μου.

Πας και βρισκεις οτι να ναι ποστ παλια ασχετα με το θεμα και χαιρεσαι οτι εκανες κατι.

Το μονο που καταφερνεις ειναι να γελοιποιησε ακομα περισσοτερο σε αυτους που καταλαβαινουν.

ρε PDS, εσυ δε μας αποκαλουσες κυρ-βαγγεληδες και μπαρμπα-γιαννηδες παραπληροφορησακηδες, γιατι και καλα λεγαμε οτι μας κατεβαινε?

κατσε γιατι θα μας τρελανεις τωρα που μας το παιζεις παναγια..

Στο ξαναλεω αλλη μια φορα μπας και το χωνεψει το μυαλουδακι σου.

Δεν αμφισβητησα οτι μπορει να βγουν τα παιχνιδια τα παιχνιδια στο 360 ,αλλα τις γελοιες πηγες και τα ανουσια πανυγηρια απο τις μουφα εικονες και τους μεθυστακες που εβγαζαν ειδησεις...

29-08-06

Petran δεν εχεις καταλαβει κατι...

Δεν με απασχολει αν θα βγει το Αssasin Creed ή το Unreal στο 360.(πιστευω οτι και αποκλειστικα να ειναι για το PS3 καποια στιγμη μετα απο λιγους μηνες θα βγουν και για 360) ''την ετσι μου θα την πω'' οταν πρεπει...

Δηλαδη τι θα προτιμουσες?να βγω και να πανηγυριζω σαν τους αλλους για την παραπαλανητικη φωτογραφια που εδωσες ή να πω την αληθεια για την φωτο....

μου εχεις αποδειξει οτι μαλλον το πρωτο προτιμας...

Αν εχεις βαρεθει τις αληθειες δεν φταιω εγω...και δεν βαζω στοιχημα γιατι τα παιχνιδια κατα πασα πιθανοτητα θα βγουν και στο 360,δεν νομιζω οτι ειπα πως δεν θα βγουν...

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1264085&postcount=4994

Αλλα εσυ παλι τα δικα σου ακυρα θα πεις βεβαια...

Το συνεχιζεις παντως και μ'αρεσει:-D

Ετσι για να σε μαθαινουν καλυτερα;)

Δημοσ.
Πας και βρισκεις οτι να ναι ποστ παλια ασχετα με το θεμα και χαιρεσαι οτι εκανες κατι.

'ασχετα΄ με το θεμα ειναι αυτα?

βασικα το μονο ασχετο που βλεπω εισαι εσυ και αυτα που γραφεις.

ουτε η φωτογραφια (που εχεις ΚΟΛΛΗΣΕΙ, ενω ειναι μονο ενα απο τα παμπολλα σχολια σου) ητανε παραπλανητικη, ουτε φυσικα ειμασταν εμεις οι μπαρμπαγιαννηδες

που λεγαμε οτι λεγαμε ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ βγει η συγκεκριμενη φωτο και πολυ πριν συμβει οτι συνεβη.

μοναδικος μπαρμπαγιαννης που βλεπω εγω εισαι εσυ, που "δεν θυμασαι" τι ελεγες και τι εκανες.

τωρα ξαφνικα σε κοφτει να διαχωρισεις την θεση σου απο τους αλλους?

και ..τα προηγουμενα 2 χρονια??? :D :D

φυσικα ολα τα παραπανω quotes που παρεθεσα για παραπληροφορησεις, καχυποψιες κλπ ειναι δικα σου γραπτα και οχι κανενος blizzard.

;]

κοιτα λοιπον να εισαι εσυ πιο μετρημενος και πιο σωστος, και ασε τα "μυαλουδακια" και τα "επιπεδα" των αλλων γιατι εχεις ακομα δρομο να τα φτασεις..

Δημοσ.
'φυσικα ολα τα παραπανω quotes που παρεθεσα για παραπληροφορησεις, καχυποψιες κλπ ειναι δικα σου γραπτα και οχι κανενος blizzard.

;]

Αν εσυ το παιζεις χαζουλης,υπαρχουν αλλοι που θα δουν τι εγραψα και θα βγαλουν τα συμπερασματα τους;)

Δεν ξαναγραφω τα ιδια.Παρπανω ειναι.Αντε διαβασε τα.

κοιτα λοιπον να εισαι εσυ πιο μετρημενος και πιο σωστος, και ασε τα "μυαλουδακια" και τα "επιπεδα" των αλλων γιατι εχεις ακομα δρομο να τα φτασεις..

Ευτυχως δεν εχω τετοιους ''στοχους'',θα μεινω με το δικο μου;)

μοναδικος μπαρμπαγιαννης που βλεπω εγω εισαι εσυ, που "δεν θυμασαι" τι ελεγες και τι εκανες.

Παιζεις με την νοημοσυνη μου και των υπολοιπων μου φαινεται...

παραπανω δεν σου εκανα quote τι ειχα γραψει στις 29-08-06?Τι αλλο θες δηλαδη για να σταματησεις να λες ασυναρτησιες.

Αντε να δουμε:lol::lol:

ουτε η φωτογραφια ητανε παραπλανητικη

''As 'makattack' suggests in the comments section, the Xbox 360 was used at the presentation to demo Splinter Cell and Rainbow Six. In the photo, the Xbox 360 is off, as is the display it's connected to (behind Ubisoft's Claude Langlais). The adjacent display that features the Assassin's Creed logo is apparently playing a video run from a PC. Guess this is more like: "Look: Assassin's Creed next to Xbox 360!" ''

http://www.joystiq.com/2006/08/28/look-assassins-creed-on-xbox-360/

Απ'οτι καταλαβα δεν εχεις σκοπο να παραδεχτεις οτι για μια ακομα φορα εγραψες οτι να ναι,οποτε δεν λεει να επαναλλαμβανομαι.

Μακαρι να διαβασουν τα προηγουμενα πολλοι συμφορουμητες για να καταλαβουν...

Τελικα εκανες αυτο που ειπα;)

Αλλα εσυ παλι τα δικα σου ακυρα θα πεις βεβαια...

Το συνεχιζεις παντως και μ'αρεσει:-D

Ετσι για να σε μαθαινουν καλυτερα;)

Δημοσ.

αγορι μου γλυκο,

ολος αυτος ο ντορος ειχε γινει σχετικα με το αν το creed θα ηταν ps3 exclusive, ναι ή ου?

-τι ειχα πει εγω? δεν υπαρχει exclusive.

-τι εγινε? δεν υπηρξε exclusive.

-τι ελεγες εσυ? οτι οσοι λενε για εκδοση σε αλλη κονσολα ειναι μπαρμπαγιαννηδες μεθυστακες και τα λοιπα ωραια που μας ελεγες..

χωνεψε το λοιπον και μαθε να αναγνωριζεις τα λαθη σου, ειναι μια ποιοτητα ανδρικη που δεν θα σου κανει κακο.

αντε γιατι με κουραζεις να γραφω και εχω κι εγω να χωνεψω ενα κατσικακι..

Δημοσ.

Σε αυτο που αναφερει ο φιλος p3tran εχει δικιο, ποτε δεν υπηρξε exclusive , αλλα ρε παιδια αυτο με τα υποτιθεμενα exclusives εχει καταντισει πια τραγικο..Ειναι ή δεν ειναι τι τα μασανε ολοι τους και τα κανουν γαργαρα μετα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...