Προς το περιεχόμενο

Τι θα πάρετε; Xbox 360 ή Ps3;

EXARXEIA_CITY

ti tha parete ???  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. ti tha parete ???

• Playstasion 3
      54
    • Xbox 360
      69
    • kai ta dio !!!
      22
    • kanena ,tha mino sto pc mou ...
      61

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υποτιθεμενα exclusives PS3 χωρις να το ψαξω και πολυ:

Assassin's Creed

Ειδικα με το Assassin στην τοτε E3 οι PS3 fans ειχαν κανει πανηγυρια που θα ηταν PS3 exclusive....

Παλι καλα που δεν ηταν ps3 exclusive τελικα,γιατι πανω απο 3 μ.ο δεν θα επερνε.Τουλαχιστον τωρα εμεινε στα 7αρια:mrgreen:

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και είδαμε άλλο ένα φτυάρι(χάλκινο ίσως) μπήκα στον κόπο να διαβάσω τις απαντήσεις.Εκτός του ότι ξέθαψες ένα θέμα 2,5 ετών όπως λέει και ο red7genius,GoGoBear δεν καταλαβαίνω χριστό από αυτά που γράφεις...ειδικά αυτό.

Extes kai proxtes to Carrefour den eixe ps3 gia poulhma, logw tou 20% meion!

Eleos!!!

Eftyxws o etoimos agorasths, blepe ta paidia, epelexan Wii kai Ds alla to stock apousiaze apo ta rafia gia PS3!!!

PS2 me thn sesoula.

Loipon ... stis apothikes ths Carrefour yphrxan ekatontades!

Texnhth elleipsh? O kosmos agoraze me 2 pringles ki ena PS3?

A! kai to HD DVD tou X360 apousiaze megaloprepws apo ta rafia!

Ti tha ginei thn Deftera pou o kosmos tha paei na ta katathesei gia multimedia dwrakia?

Mhpws tha katalhxei se kati to opoio se ligo tha xanaginei dysevreto?

Mhpws oi pwlhtes, plyn elaxisths exaireseis (nai enas htan ston Peiraia!!!) den xeroun ta specs?

Συγγνςμη για τα γραμματα αλλα ξεκινησα ετσι!

Αυτό είναι η απάντηση στο γιατί ξεθάφτηκε ένα τόσο παλιό θέμα ? Ή δεν καταλαβαίνω κάτι ή....

Δημοσ.

Εγω φυσικα ψηφιζω PS3. Για την ωρα περιμενω το Final fantasy XIII αλλα πρεπει να αναφερω οτι ξενερωσα με την φτινιαρικη εκδοση των 40GB. Ελπιζω μεχρι το FFXIII να βρει καμμια καλυτερη εκδοση π.χ των 80GB...

Δημοσ.
Παλι καλα που δεν ηταν ps3 exclusive τελικα,γιατι πανω απο 3 μ.ο δεν θα επερνε.Τουλαχιστον τωρα εμεινε στα 7αρια:mrgreen:

To θεμα δεν ειναι αν ηταν καλο η οχι η αν προσφερε αυτα που υποσχοταν το θεμα ειναι οτι το προμοταρανε σαν PS3 exclusive και τελικα ηρθε και στο 360.

H MS καλη η οχι πηρε πολλους developers και εσπασε αρκετα exclusives της sony.

Δημοσ.
Eίναι πραγματικά απόλαυση να βλέπεις fanboys της sony να λένε μεταξυ τους μπούρδες και να χαίρονται:-)

HAVE A WONDERFULL YEAR.

τουλάχιστον φιλε μου εμας οι κονσολες αντεχουν....δεν εχουν το 30% προβληματα....κοκκινα δαχτυλιδακια κτλ...ουτε hd dvd να τ πληρςσεις εξτρα...αθανατη m$....καλα τη γραφει ενας φιλος μ$..

Δημοσ.
To θεμα δεν ειναι αν ηταν καλο η οχι η αν προσφερε αυτα που υποσχοταν το θεμα ειναι οτι το προμοταρανε σαν PS3 exclusive και τελικα ηρθε και στο 360.

Eγω δεν θυμαμαι να ελεγαν απο την sony οτι ειναι exclusive,αλλα ισως να κανω και λαθος.Το μονο που θυμαμαι ειναι η οτι το διαφημιζε μονο η sony.

To ερωτημα που θα επρεπε να κανουμε δεν ειναι το γιατι η sony εκανε ''promotion'' του τιτλου αλλα...γιατι η MS δεν διαφημιζε οτι θα βγει και για 360,αλλα αφηνε την sony να ''παιζει'' μονη της για αυτον τον τιτλο?Πορτ δεν πηρε τελικα το ps3 ή κανω λαθος?

(αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω ας το πει)

Δημοσ.
Eγω δεν θυμαμαι να ελεγαν απο την sony οτι ειναι exclusive

δε θυμασαι? εγω θυμαμαι κατι ομηρικες μαχες εδω μεσα, μη σας θιξουμε το "exclusive".. :lol:

δηλ. μονοι σας το βαφτισατε exclusive?

θυμαμαι επισης και οταν στην Ε3 ειχανε φανερωσει οτι το <<ps3 exclusive>> demo, ετρεχε σε κλειστο δωματιο σε 360 ειχε γινει του κουτρουλη ο γαμος.. :lol:

ε ρε γλεντια... ατιμο πραμα αυτη η μνημη ρε παιδι μου...

:-D

Δημοσ.
δε θυμασαι? εγω θυμαμαι κατι ομηρικες μαχες εδω μεσα, μη σας θιξουμε το "exclusive".. :lol:

δηλ. μονοι σας το βαφτισατε exclusive?

θυμαμαι επισης και οταν στην Ε3 ειχανε φανερωσει οτι το <<ps3 exclusive>> demo, ετρεχε σε κλειστο δωματιο σε 360 ειχε γινει του κουτρουλη ο γαμος.. :lol:

ε ρε γλεντια... ατιμο πραμα αυτη η μνημη ρε παιδι μου...

:-D

Δεν θυμασαι καλα petran,ατιμο πραγμα η μνημη οντως;)

Εσυ μιλας για την μουφα φωτογραφια που εβαλες και εγω σου ειχα απαντησει οτι δεν ισχυει αυτη η φωτο με αποδειξεις.Αλλα παρ'ολα αυτα σου ειχα πει οτι δεν αμφιβαλω οτι μπορει να βγει για 360 απλα για την φωτο εφερα αντιρρηση αν θυμασαι;)

Ξερω πολυ καλα τι γραφω καθε φορα petran:-)

To βαφτισαμε exclusive για τον λογο που ειπα παραπανω.Η MS δεν μιλουσε.H sony ελεγε οτι θα βγει στο συστημα της.Αρα τι συμπερασμα βγαινει??

Γι αυτον τον λογο εκανα και την παραπανω ερωτηση αλλα προφανως δεν γνωριζεις την απαντηση.Πραγματικα θα ηθελα να μαθω ποια ειναι αυτη.

Δημοσ.

Και για να γυρισουμε στο θεμα μας, αφου ακρη δε μπορουμε να βγαλουμε με τους fan εδω μεσα, ελπιζω ο Αγιος Βασιλης να φερει ενα ΧΒΟΧ να συμπληρωσουμε την τριαδα :)

Δημοσ.

ασε ρε pds!! :D :D :D :D

γραμμενα ολα εδω μεσα ειναι (εκτος αν τα κατεβασε offline καννας admin)

οριστε και το ιστορικο (μιας που το ξεχασες :) )

η sony το ειχε παρουσιασει απο το 2005 με ολους τους τροπους σαν exclusive.

τοτε ο peter moore ειχε πει απλα off the record οτι ειναι και για 360.

η ubi μεχρι πριν καννα 4μηνο επαιζε το παιχνιδι της sony, ενω μετα το καλοκαιρι αφησε να γινει γνωστο οτι οχι μονο θα βγει για 360, αλλα και για pc.

(προφανως ειναι πιο φτηνο να αγορασεις exclusive ανακοινωση απο οτι exclusive game ;P )

η sony απλα επαιξε το γνωστο και προσφιλες της παιχνιδι "ταξε μου παπα", και το αποτελεσμα ειναι οτι τελικα το ps3 πηρε και την χειροτερη εκδοση..

p.s. foufoutie μην παρεις 360, γιατι μας τελειωνουνε οι "αντιπαλοι" ;ppPppPp

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...