Προς το περιεχόμενο

Τι θα πάρετε; Xbox 360 ή Ps3;

EXARXEIA_CITY

ti tha parete ???  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. ti tha parete ???

• Playstasion 3
      54
    • Xbox 360
      69
    • kai ta dio !!!
      22
    • kanena ,tha mino sto pc mou ...
      61

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gia to poio oikonomiko den xero, gia to poio dynato, mono h microsoft leei oti einai poio dynato, oloi oi ypoloipoi lene oti einai to ps3, oso gia to backwards compatibility exei nohma gia to diasthma poy anafereis, 1-2 xronia meta thn kykloforia ths neas konsolas, alla h prosthikh toy einai thetiko stoixeio kai oxi arnhtiko, kai mhn xexnas oti protoi pairnoyn tis nees konsoles oi hardcore gamers, kai sigoyra den tha toys aresei katholoy to paixnidi poy agorasan prin 1 mhna gia to ps2 na mhn paizei sto ps3, hdh apo antidraseis poy exo dei se xbox forums deixnei na yparxei mia tash na mhn paroyn nea paixnidia gia to xbox osoi skopeyoyn na paroyn to 360 giati den xeroyn na tha paizoyn sto kainoyrgio.

Kai na prostheso edo oti h kinhsh ths M$ na stamathsei sxetika syntoma thn paragogh toy xbox (aygoysto nomizo tha parei ta teleytaia chipakia apo thn nvidia) tha ths gyrisei asxhma , apo toys late adopters kyrios poy tha doyn thn konsola toys kyriolektika na skotonetai apo tn M$

@kenzone

nai gia to FFXI milao, to anakoinosan epishma oti tha bgei gia 360

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Entaxei katalabaino auto pou lete paidia gia ta specs ktl. To zitima einai pos an den bgei modchip (pragma apithano mias kai tha paizei skliros diskos - diladi FTP sto skliro tou PC kai to .iso ...ante geia :D). Ego ennoeitai (mias kai panta mou synebene) tha agoraso kai ta dyo, mias kai tha paizoun "kapoies" diafores.

Sigoura katalabaino auto pou lete merikoi peri marketing ktl, sigoura se kapoia fasi pane na mas poulisoun fykia gia metaxotes kordeles. Ennoeitai pos stin teliki to software einai auto pou tha epideixei tin yperoxi enos mixanimatos. Kai entaxei, ti na mas pei ena game me 9GB data, otan tou PS3 tha einai 24GB! An to doume bebaia apo mia optiki (specs) gonia to PS3 einai eti fotos makrya.... ;)

Δημοσ.

Pros to paron ayto poy exei anakoinosei h sony einai oti tha exei blu-ray kai oxi kapoio enopoihmeno format, mexri prin ligo kairo ola edeixnan oti ta 2 formats tha enonontan me ton tropo poy proteine h sony, dhladh me thn texnologia ton 0,1m kai me ta software kleidomata ths toshiba, telika ekei poy htan na ta broyn h toshiba paroysiase ena ybridiko hd-dvd xoritikothtas 45gb me 3 layers san prospatheia na ginei to diko ths dhladh 0,6m kai software sony, h sony omos den mashse kai anakoinose to ps3 me blu-ray, etsi bazontas to blu-ray se mia syskeyh poy tha poylhsei merika dekades ekatommyria kommatia kai exontas taytoxrona kai dika ths 2 megala studios toy hollywood htan san h maxh hd-dvd blu-ray na xekinaei me gkol apo ta apodythria gia thn sony, meta apo thn paroysiash ths sony h toshiba deixnei poio dialaktikh pleon, alla o kuturagi toys piezei legontas oti menei poly ligos xronos kai an den ta broyn syntoma tha to bgaloyn me blu-ray kai oxi me kapoio enopoihmeno format sony-toshiba.

Δημοσ.

an kai mia zwi den ta pigaina ta playstation ( katoxos N64 , XBOX :P ) meta apo tin E3 05 kai apo auta pou eida kai diavasa ( as einai kala to GAME ONE stis 13e ;) ) nomizw oti to PS3 tha einai o arxontas.

Kai se hardware yperterei ( apo auta pou eidame ) kai klassika tha exei ola ta kala games ( kata tin gnwmi mou ).

H SONY me kerdise...

apla thelw na mathw pote tha einai ellada kai posa tha skasw =]

Επισκέπτης
Δημοσ.

fantasteite PES sto PS3!!!!!!!!!! DEN BORO NA PERIMENO! :D:D:D

Δημοσ.
Pros to paron ayto poy exei anakoinosei h sony einai oti tha exei blu-ray kai oxi kapoio enopoihmeno format, mexri prin ligo kairo ola edeixnan oti ta 2 formats tha enonontan me ton tropo poy proteine h sony, dhladh me thn texnologia ton 0,1m kai me ta software kleidomata ths toshiba, telika ekei poy htan na ta broyn h toshiba paroysiase ena ybridiko hd-dvd xoritikothtas 45gb me 3 layers san prospatheia na ginei to diko ths dhladh 0,6m kai software sony, h sony omos den mashse kai anakoinose to ps3 me blu-ray, etsi bazontas to blu-ray se mia syskeyh poy tha poylhsei merika dekades ekatommyria kommatia kai exontas taytoxrona kai dika ths 2 megala studios toy hollywood htan san h maxh hd-dvd blu-ray na xekinaei me gkol apo ta apodythria gia thn sony, meta apo thn paroysiash ths sony h toshiba deixnei poio dialaktikh pleon, alla o kuturagi toys piezei legontas oti menei poly ligos xronos kai an den ta broyn syntoma tha to bgaloyn me blu-ray kai oxi me kapoio enopoihmeno format sony-toshiba.

blu ray writers anamenodai stin elliniki agora etsi ?

fovamai mi ginei tpt se styl psp kai dn exoume pou na ta grapsoume ta backups ...

Δημοσ.

gia blu ray writers den exei anaferthei genika tpt....kala i doulia tha ginete kai meso sklirou den pistevo na pesei toso kolima :P

ego pantos mias kai den paizo kan games tha parw ena Revolution gia DVD player sto saloni mou :P exw erotefti to sxediasmo tou :P kai an vgei modchip kati mporei na tou kanoume :P

Δημοσ.

Παιδια το Xbox 360 ειπαν πως θα κοστισει γυρω στα 250-300$.Και ακομη μια Αμερικανικη Εταιρεια ερευνων λεει πως μεχρι το τελος του Δεκεμβριου θα διαθεθουν 3.000.000 Xbox 360.

Δημοσ.

nomizo an den kano lathos oti eida sto teleytaio ram oti mexri to telos toy xronoy ta Vaio desktops tha erxontai me blu-ray recorders, konsoymeradika recorders yparxoyn edo kai kairo sthn iaponikh agora, kai mhn xexnate oti ta prota peiratika paixnidia gia ps2 htan se cd, ara den tithetai thema toso megalo toy na exeis blu-ray recorder akoma.

oso gia thn diafora euro/$ xehnas oti thn amerikh thn dioikoyn basika oi corporations, etsi den exoyn fpa, toylaxiston se omospondiako epipedo, merikes politeies mono exoyn, etsi h timh poy blepeis einai foris fpa.

• Super Moderators
Δημοσ.

opws leei kai sto Ram prepei prwta na kanonisei h Sony me thn Toshiba ti 8a ginei me Blu-Ray kai HD-DVD kai meta vlepoume :)

Δημοσ.

egw diavasa oti h microsoft exei parei apo thn sony sxedon oles tis megales etairies paixnidiwn kai h sony exei krathsei 2-3 apokleistikes gia paixnidia opws tekken ktl...tou titlous ths dld pou poulane perissotero.h microsoft to ekane afto meta thn anakoinwsh ths sony gia ta specs tou ps3 gia na krathsei ton antagwnismo.oso gia to ti 8a parw,xmmm mallon kai ta 2 afou pesei h timh tous :P

Δημοσ.
egw diavasa oti h microsoft exei parei apo thn sony sxedon oles tis megales etairies paixnidiwn kai h sony exei krathsei 2-3 apokleistikes gia paixnidia opws tekken ktl...tou titlous ths dld pou poulane perissotero.h microsoft to ekane afto meta thn anakoinwsh ths sony gia ta specs tou ps3 gia na krathsei ton antagwnismo.oso gia to ti 8a parw,xmmm mallon kai ta 2 afou pesei h timh tous :P

mporeis na mas peis poy to diabases ayto gia na pame na gelasoyme , kai bebaia den isxyei kati tetoio, den akoysa oyte gia enan apokleistiko titlo poy eixe h sony na ton phre h MS, kai ti nomizeis oti einai h developers , koytia me aporypantiko sto super market gia na paei h MS na parei polla gia na kalypsei thn diafora sthn dynamh toy hardware? oxi mono den egine kati tetoio alla h sony exasfalise akoma perissotera exclusives.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...