Προς το περιεχόμενο

Τι θα πάρετε; Xbox 360 ή Ps3;

EXARXEIA_CITY

ti tha parete ???  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. ti tha parete ???

• Playstasion 3
      54
    • Xbox 360
      69
    • kai ta dio !!!
      22
    • kanena ,tha mino sto pc mou ...
      61

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προς το παρον δεν παιζω παιχνιδια με συχνοτητα μεγαλυτερη των 30 λεπτων/μηνα οποτε θα μεινω στο pc μου :)

Δημοσ.

Παιδια ειναι νομιζω πως ειναι καπως νωρις ακομα γιατι δεν ξερουμε τις ακριβες δυνατοτητες του Ps3

Παντως εγω διαλεγω Ps3

Δημοσ.

Ps3 βεβαίως αν έχω τις οικονομικές δυνατότητες.Ασε που σκοπεύω να πάρω καινούργιο υπολογιστή να δόυμε με τι θα μείνω.Εννοείται όμως ότι πρέπει να παίρνει chips.Γιατί δεν έχω δικαίωμα ψήφου?

Δημοσ.

Ρε παιδες κοροιδευομαστε και φυσικα οποιος ειναι εξυπνος θα παρει PS3.....Pε πιστευεται τα benchmarks που ανακοινωσε η microsoft σε λιγο θα μαε πει οτι τα 2 τερα που εχει το ps3 ειναι για τα σκουπιδια μπροστα στο 1 του xbox.....ρε αυτη η εταιρια ειναι για να την λυπασαι...Αφου εφαγε το ταπωμα στην Ε3 απο την sony , αφου δικα της παιχνιδια οπως N GAIDEN ετοιμαζονται για PS3 kai για την ιδια δεν θα βγουνε...αληθεια γιατι κανεις δεν το εχει αναφερει απο τους xboxakides???? Τι να πεις, που πας ρε καραμιτρο με dvd οταν ο αλλος θα εχει blueray.....Το ενα χρησιμοποιει τεχνολογια οπως μνημες rambus και το αλλο πουλαει φικια με μεταξωτες κορδελες........Καλα θα πεσουνε γελια αυτο το xbox360 εχει χασει πριν ακομη βγει...Ρε παιδες σας κοριδευει η microsoft και εσεις δεν το παιρνεται χαμπαρι...μεσα σε τρια χρονια σας αναγκαζει να παρεται καινουρια κονσολα ......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...