Wolfidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Βρήκα ένα τύπο που πουλάει την X800 pro και ισχυρίζεται ότι : "Up for sale is a gently used Gigabyte X800 Pro Vivo that was successfully flashed to an X800 XT Platinum Edition. If I hadn't told you, you would not have noticed the difference between this and a real XT PE. With the XT PE bios, the card runs flawlessly at 520 MHz on the core with 16 pixel pipelines and 1120 on the 256 MB of GDDR3 ram (which are the 1.6ns samsung modules). I have not overclocked the card higher than this." Το ερώτημα μου είναι αν ενδέχεται να έχει προβλήματα, αν δηλαδή άλλες τέτοιες μετατροπές έχουν δουλέψει και με πόσο καλά????? Μπορέι να αποδώσεις ακριβώς όσο και μια XT PE? Και μέχρι πόσα είναι καλά να διαθέσω?
apocalypse Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Πολλοί έχουν καταφέρει να κάνουν αυτήν την μετατροπή. Εφόσον δουλέψει (δηλ εφόσον δεν είναι κατεστραμένη η τελευταία τετράδα pipelines) και η κάρτα αντέχει τους χρονισμούς της XTPE , θα αποδίδει ακριβώς σαν XTPE. Φυσικά μιλάμε για mod , οπότε η ακυρωμένη εγγύηση και η αμφίβολη αξιοπιστία είναι δεδομένα. Εγώ , για την συγκεκριμένη , δεν θα έδινα πάνω από 300? (και πολλά λέω).
billpeppas Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Πολλοί έχουν καταφέρει να κάνουν αυτήν την μετατροπή.Εφόσον δουλέψει (δηλ εφόσον δεν είναι κατεστραμένη η τελευταία τετράδα pipelines) και η κάρτα αντέχει τους χρονισμούς της XTPE ' date=' θα αποδίδει ακριβώς σαν XTPE. Φυσικά μιλάμε για mod , οπότε η ακυρωμένη εγγύηση και η αμφίβολη αξιοπιστία είναι δεδομένα. Εγώ , για την συγκεκριμένη , δεν θα έδινα πάνω από 300? (και πολλά λέω).[/quote'] Σωστός. Να σημειώσω ότι η εγγύηση είναι ok... { } βγάζουμε το conductive ink ( αν χρησιμοποιήθηκε ) [ in this case most likely not ] και flashback στο original bios...
Wolfidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Αυτό που θέλω να ξέρω, αν υπάρχει προσωπική πέιρα από κάποιον, αν έχει βγάλει προβλήματα η κάρτα ή αν έπαιξε χωρίς κουλά μετά την μετατροπή! Πάντως πιστέυω ότι είναι η πιο συμφέρουσα αγορά αυτή τη στιγμή μια χ800 προ εφόσον μπορέι να πιάσει τις κορυφαίες επιδόσης μιας ΧΤ PE!!!
billpeppas Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Οι περισσότερες δούλεψαν και δουλεύουν ok. Ε, αμαν είναι να σου κάτσει κάποια που θα "σκάσει", υπάρχει το RMA [ φρόντισε αν την πάρεις να έχει εγγύηση ]
Wolfidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 billpeppas και κάτι τελευταίο Για να γίνει σίγουρα η μετατροπή χρειάζεται να είναι vivo η κάρτα ή δεν υπάρχει πρόβλημα? Γιατί αυτή που θέλω να παρω, Radeon X800 PRO, δεν είναι vivo! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
billpeppas Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Η μεταχερισμένη που λες δεν είναι VIVO? Κοίτα η κατάσταση έχει ως εξής: Όταν βγήκαν οι X800PRO / X800PRO VIVO / X800XT, οι πρώτες παρτίδες PRO είχαν αρκετό ποσοστό επιτυχούς flash. Το ίδιο και οι VIVO. Έπειτα οι PRO αποτύγχαναν, ενώ πολύ λίγες VIVO γίνονταν επιτυχώς XT. Πλέον οι καινούργιες, ότι και να πάρεις VIVO ή NON-VIVO δεν γίνονται.
Wolfidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=80184&item=5203666140&rd=1 αυτή είναι! Δεν ξέρω εσύ τι λες?
Wolfidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Η μεταχερισμένη που λες δεν είναι VIVO? Αυτή είναι άλλη όχι η πρώτη που ανεφερα. (δεν το διευκρινησα) Αλλά επειδή είναι πιο φθηνη το σκεφτομαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.