Προς το περιεχόμενο

Siemens vs SE

melahrinos_d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κινητά δεν αγοράζω συχνά αλλά σήμερα που είναι τα γενέθλια μου, είπα να κάνω μια εξαίρεση.. :razz: Το έχω ψάξει αλλά δεν έχω πολλή εμπειρία από κινητά τηλέφωνα.Είμαι ανάμεσα στα Siemens M65 και Sony Ericsson K300i.Τι προτείνετε ; Αν κάποιοι έχουν ένα από τα δύο μοντέλα ας πουν κάποια πράγματα από την απόδοσή τους.Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά..Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν επίσης σήμερα.. :grin:

Δημοσ.

Χρονια σου πολλα!

Οσο αφορα την ερωτηση εχω το cx65 και ο αδερφος μου το M65 οποτε εχω ασχοληθει αρκετα και με τα 2.

Δεν εχουν bluetooth , τραβανε ικανοποιητικες φωτογραφιες,ευχρηστο μενου και με ενα καλωδιακι το συνδεεις με το pc και κανεις οτι θελεις ευκολα.

Αυτο ειναι βασικο γιατι εχω δει κατι αλλα κινητα που αρνουνται να συνδεθουν με υπολογιστη.

Επισης αναλογα με την εκδοση που εχει οταν το παρεις μπορει να χει καμια καθυστερηση στα μενου αλλα με μια αναβαθμιση που γινεται πολυ ευκολα θα εισαι μια χαρα.

Η μπαταρια με αρκετη χρηση αλλα κλειστο το gprs κραταει γυρω στις 3 μερες...οριακα 4.

Και εννοειται οτι το Μ65 δεν παθαινει τιποτα.....εχει φαει ηδη πολλες πτωσεις και αρκετη σαμπουκα αλλα δουλευει μια χαρα :P

Για το sony δεν μπορω να σε βοηθησω....ας πει καποιος που το χει.

Οτι απορια εχεις παντως για το Μ65 εδω ειμαστε:)

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον..Να είστε καλά..Πήρα το Μ65 και μόλις φορτίσει πλήρως θα του περάσω και ένα firmware για να έρθει στα ίσια του..Σας ευχαριστώ και πάλι.. :wink:

Δημοσ.
Παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον..Να είστε καλά..Πήρα το Μ65 και μόλις φορτίσει πλήρως θα του περάσω και ένα firmware για να έρθει στα ίσια του..Σας ευχαριστώ και πάλι.. :wink:

να ρωτήσω και εγώ πώς περνιέται το ρημάδι το firmware update γιατι είπα στον γερμανο για αυτό και μου ζητανε 70ευρω έλεος gia siemens c65

Δημοσ.

melahrinos_d με γεια το κινητο!!

cig4 πας και αγοραζεις ενα καλωδιο DCA-510...γυρω στα 35 ευρω.

Μπαινεις στο site της siemens και κατεβαζεις το firmware......ενα .exe αρχειο ειναι.

Αφου εχεις πληρως φορτισμενο το κινητο ...τρεχεις αυτο που κατεβασες και τα υπολοιπα γινονται ψιλοαυτοματα.

Εξαλλου στο site εχει και οδηγιες βημα βημα......δεν θα δυσκολευτεις.

Καλη τυχη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...