Προς το περιεχόμενο

Περί μετρήσεως των kb που κατεβαίνουν

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 ερωτησεις:

1. Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μου υπολογιζει με ακριβεια ποσο ογκο δεδομενων (kb-mb) εχει κατεβασει ο υπολογιστης από τη στιγμή της σύνδεσης στο Internet? Ξερω οτι στο connection tray κατι γραφει σχετικα αλλα δεν ξερω αν ειναι ακριβες και δεν ξερω αν υπαρχει και καποιο προγραμμα που να κανει καλυτερα και ακριβεστερα αυτη τη δουλεια.

2. Επίσης θα με ενδιεφερε να ξερω αν υπαρχει καποιο προγραμμα ή Plugin για IE, Firefox, που να υπολογιζει ποσα kb συνολικά είναι η κάθε σελιδα που σερφαρω εκείνη τη στιγμή. Πχ, να δινω http://www.in.gr και αφου τη φορτωσει να μου δειχνει καπου ότι συνολικα η σελιδα in.gr με ολα της τα στοιχεια(γραφικα, διαφημισεις, κειμενα κλπ) είναι x kb.

Δημοσ.

Το Netlimiter το εχω, ειναι λιγο πιο γενικο σε αυτο το θεμα. Εισερχομενη - εξερχομενη κινηση.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το DU Meter, που είναι για αυτός ακριβώς τον λόγο. Δείχνει Dοwnloaded, Uploaded και Total της ημέρας, της εβδομάδας και του μήνα. Δείχνει, επίσης, συγκρητικά πόσα mb/gb κατεβαίνουν κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα!

Δημοσ.

du meter eixa prin apo 1,5-2 xronia...htan poli kalo ..an kai merikes fores mou kolage,,,,isws eftege h ekdosh..alla einai poli kalo gia thn doulia pou to thes....

Δημοσ.

Ναι το εχω δει αυτο. Αλλα δεν εχω στον Opera τα Plugins που εχω στον firefox οποτε το τρεχω περιστασιακα.

Δημοσ.

1) Βάλε DuMeter! Δεν κολάει πλεόν, το έχω δυό-τρία χρόνια και είναι φοβερό... Πλεόν δεν κολλάει, όπως είπε κάποιος φίλος παραπάνω...

2) Στον Opera Σου λέει: Πόσες εικόνες έχει η σελίδα, πόσα Kb είναι μια σελίδα και πόσα κατέβασες μέχρι στιγμής (από την σελίδα, όχι γενικά)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...