Προς το περιεχόμενο

Γιατι κλειδωνονται τα "ξεθαμενα" Posts ?

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα παρα πολυ να μου το εξηγήσετε αυτο.Υπάρχουν τελευταία topics τα οποια επανέρχονται στην επικαιρότητα είτε επειδή Νεοι χρήστες τα επεξεργάζονται και νομίζουν οτι δεν καλύφθηκε το θέμα ούτε και απο πιο παλιούς χρηστες .

Ποιός ο λόγος του search που τόσο πολύ και σωστά κάνετε σαν υπόδειξη για να μην ανοιγονται ίδια θεματα....?

Και με ποιά κριτίρια κλειδώνεται το θέμα ..? Επειδή δεν άρεσε σε κάποιον Moderator....?

Συγκεκριμένα θα αναφερθώ στη περίπτωση του θέματος στο section της Moυσικής που σώστά έπραξα και πρώτα έστειλα Pm στους Moderators αλλα εδω και ενα μήνα δεν έλαβα απάντηση...

Το topic ήταν Μουσικές συλλογές που "ξεθαψε" καποιος νέος χρήστης ....και μου το υπενθύμισε ..το είχα ξεχάσει απο τότε που το έιχα ποστάρει...και μάλιστα έιχα ετοιμάσει ενα Post γράφοντας όλο το βράδυ..για να μου πούνε άλλα μέλη τη γνώμη τους για κάποιες καινούριες συλλογες....και ξαφνικά το βλέπω κλειδωμένο....έτσι ....χωρίς λόγο...:(

Θα ήθελα παρακαλώ να μου δώσετε εξήγηση...επι του θέματος.

To ίδιο παρατήρησα πρόσφατα και σε topics του section Ιnternet.

Δημοσ.

Τα περισσότερα παλαιά τοπικς, κυρίως όταν αυτά αφορούν μια ερώτηση σχετικά με υπολογιστές έχουν καλυφθεί και αυτός που ρώταγε κάτι έχει πάρει απάντηση και με το παραπάνω, είτε στο δικό του τόπικ, είτε σε άλλα που δημιουργήθηκαν μεταγενέστερα. Οπότε δεν έχει κανένα νόημα να συνεχιστεί η συζήτηση στο παλιό τόπικ.

Δημοσ.

Eχει καλυφθει με βαση τον moderator? Εγω δεν νομιζω οτι πρεπει να κλειδωνεται...να παραμενει ανοιχτο και με βαση την αδρανεια του να χανεται στο History του forum....

Δηλαδη εγω που θελω να συνεχισω το θεμα με τις συλλογες πρεπει να ανοιξω καινουριο...topic..? Για ποιο λογο να μη βρισκονται μαζεμενα ολα μαζι σε ενα..?

Δημοσ.

Οι λόγοι που κλειδώνονται τα παλιά θέματα είναι αρκετοί. :)

Μερικοί από αυτούς είναι και οι παρακάτω:

1. Αλλαγή πολιτικής του forum σε κάποια θέματα
  2. Δυσανάγνωστο θέμα, λόγω αλλαγής software (links, smilies, κλπ)
  3. Παλαιότητα σχετικά με το αντικείμενό του (αυτό που ανέφερε πιο πάνω ο rafraf24)
  4. Εξαντλημένο θέμα
  5. Όταν δεν υπάρχει πραγματικός λόγος που παίρνει κάποιος το φτυάρι.
  6. Όταν υπάρχει άλλο θέμα με μεγαλύτερη ανταπόκριση
  7. Όταν υπάρχει πιο πρόσφατο θέμα
  8. Η κρίση του moderator (που ενίοτε μπορεί να είναι και λανθασμένη ή υπερβολική, γι αυτό υπάρχουν και τα PM's)

Θα μπορούσες όμως να μου στείλεις όντως ένα PM και όχι απλώς να το ισχυρίζεσαι. :)

Εγώ δεν πήρα κανένα PM, ποτέ. :)

Ελπίζω να σε κάλυψα, Γρηγόρη. :D

Οποιαδήποτε απορία σχετικά, ας εκφραστεί μέσω προσωπικού μηνύματος. :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Να συνεχίσω την απάντηση της Cristina και να προσθέσω:

Προφανώς το παρόν topic αφορά το κλείδωμα αυτού του θέματος (δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αναφέρεται ευθέως αλλά τέλος πάντων).

Το συγκεκριμένο θέμα είναι... δύο (2) ετών. Η δε 'ανασκαφή' του θέματος έγινε όχι για να προστεθεί κάποια καινούργια συλλογή ή να αναγραφεί κάτι ουσιαστικό αλλά για να γράψει το μέλος operater το μήνυμα "ΤΗΑΝΚΣ ΟΥΘ".

Αυτό είναι τόσο σημαντικό ώστε να σημειωθεί αυτή η... απίστευτη τυμβωρυχία; :?

Και με ποιά κριτίρια κλειδώνεται το θέμα ..? Επειδή δεν άρεσε σε κάποιον Moderator....?

[...]

Eχει καλυφθει με βαση τον moderator? Εγω δεν νομιζω οτι πρεπει να κλειδωνεται...

[...]

Προφανώς οι moderators είναι αυτοί που κρίνουν αν και πότε θα κλειδωθεί ένα θέμα - δεν θα ρωτήσουν ούτε τον Πατριάρχη ούτε τον Πρωθυπουργό ούτε θα κάνουν δημοσκόπηση να δουν αν συμφωνεί κι ο ελληνικός λαός.

Άλλωστε Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος ή για απαγόρευση πρόσβασης στο forum (ban) θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί' date=' θα κλειδώνεται αμέσως.[/i'] - από τους Όρους Χρήσης του forum.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...