lyckos Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Μόλις έβαλα DVDRW στον υπολογιστή μου και αφού κατέβασα το DVD Shrink προσπάθησα να ριπαρω μια ταινια DVD. Αφού έκανα open file και ξεκίνησε το analysing ολα πήγαιναν μια χαρά.Μόλις όμως ολοκληρώθηκε το analysing ο υπολογιστής μου κόλλησε εντελώς - δεν μπορούσα να κάνω reset ουτε με το κουμπί ούτε με ALT-CTRL-DEL, ενώ το dvdshrink φανηκε σαν να ανοίγει τον εαυτό του καμμια 10ρια φορές στην μπάρα των windows. Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Τι ακριβώς κάνει το analysing; Περνάει τα αρχεία της ταινείας στο σκληρό ή κάτι άλλο; Αν είναι το πρώτο ίσως φταίει το οτι δεν έχω 4,7GB στο σκληρό μου ελεύθερα. Αλλά αν ήταν αυτό δε θα ήταν λογικό να έβγαζε ένα μύνημα αντί να κρασάρει-κολλήσει το μηχάνημα; Επίσης μήπως γνωρίζετε κάποιο άλλο πρόγραμμα για DVD-rip δοκιμασμένο;
Sadako Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Σίγουρα θες αρκετό περισσότερο χώρο απο 4,7GB ελεύθερα. Θα κατεβάσεις το DVDDecrypter, και απο κει θα ριπάρεις το δισκάκι σε ISO mode (με το DVDDecrypter σπάνε και οι προστασίες). Μετά με το DVDShrink συμπιέζεις την ταινία, γιατί συνήθως είναι μεγαλύτερα απο ένα δισκάκι που αγοράζεις Για περισσότερες οδηγίες, κατέβασε κάποιους απλούς οδηγούς http://dvd.stuff.gr/guides/40.rar http://dvd.stuff.gr/guides/36.rar Μη μασάς, κι εγώ λιγότερο απο μήνα έχει που το πήρα το αντιγραφικό, και γρήγορα κατάλαβα τι παίζει..
lyckos Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 thanks sadako...το υποψιάστηκα οτι μπορεί να φταίει ο χώρος στο σκληρό Απλώς με προβλημάτισε το οτι κόλλησε το μηχάνημα μόλις ολοκληρώθηκε το analysing Θα μπορούσε απλώς να βγάλει ένα μύνημα οτι δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία λόγω ελλειπούς χώρου στο HDD
PETROS13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 συμβουλή:μην αφήνεται να είναι γεμάτος ο σκληρός που χρησιμοποιείτε.πρέπει να έχει τουλάχιστον 15% ελεύθερο χώρο και να γίνεται 1 φορά το μήνα οπωσδήποτε ανασυγκρότηση δίσκου.
lyckos Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 :) To μηχάνημα μου ειναι παμπάλαιο (μέχρι πριν 2 μέρες χωρίς αντιγραφικό) και μου είχαν πέσει 15GB ταινίες mp3 και άλλα ενδιαφέροντα στα χέρια οπότε αναγκάστηκα να φουλάρω τους δύο νάνους σκληρούς μου των 8 και 4 GB.
Sadako Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Γιατί δεν τα γράφεις mp3 και ταινίες (τουλάχιστον τις ταινίες) σε DVD?? :neutral:
lyckos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Μα γι'αυτό πήρα το DVDR Το έχω ήδη κάνει σήμερα....απλώς μου την έδωσε που κόλλησε το dvdshrink
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.