Προς το περιεχόμενο

Πόσων ετών είναι ο Φλωρινιώτης?

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλέ αφού εξηγεί το παιδί για ποιον λόγο ρωτάει! :mrgreen:

Πάαααααντως... Υπολογίζοντας πως τον θυμάμαι να τραγουδάει το «Η μάνα είναι κρύο νερό» (το πιο αγαπημένο μου Ποντιακό τραγούδι' date=' από τα... πολλά που ξέρω... :lol: )[/size'] κάπου στο 1985, τον έκοβα για 35.

Οπότε τώρα να μην είναι 55; :roll:

Τι ειπες τωρα ρε Cristina?:shock:

Μιλαμε το τραγουδι αυτο οντως σκιζει.Βεβαια εγω το ηξερα απο αλλον τραγουδιστη και πιο προσφατα το ειπε ο Γαϊτανος και παρ'ολα αυτα συνεχιζει να με κανει να ανατριχιαζω.

Δημοσ.

Και μένα... Και δεν ξέρω για ποιον λόγο παρ' ότι ήμουν μια σταλίτσα τότε, έκλαιγα όποτε το άκουγα... :(

Μάλιστα, 1η φορά το είχα ακούσει από τον Φλωρινιώτη τότε, και μου άρεσε πολύ. Μετά δεν κατάλαβα ποτέ ένας τόσο σοβαρός καλλιτέχνης για τόσα χρόνια, έφτασε σήμερα να είναι «κάπως»... :roll:

Δημοσ.

Φλωρινιώτης Γιάννης

(Γιάννης Αποστολίδης) γ.15/2/1940 Κάτω Κλειναί Φλώρινας, πρωτοεμφανίστηκε 14 ετών στην Φλώρινα, ζει στην Αθήνα από το 1970

Με λίγη προσπάθεια όλα βρίσκονται.

Δημοσ.

Μιας που πιασαμε φλωρινιωτη κ επειδη με λιγη προσπαθεια ολα βρισκονται τι πληροφοριες εχουμε για την κορη του????

Δημοσ.

acinonyx εψαξα απο το γκουγκλ ολα τα αποτελεσματα που εβγαζε με το ονομα Φλωρινιωτης ,αλλα με 0 επιτυχια .

Εσυ που το βρηκες ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...