MpOuZ Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Έχω 2*200 seagate sata σε raid-0 με τα εξής partitions: 2*65 GB + 1*250 GB partition με το OS εγκατεστειμέμο στον 1 65άρη. Πάω να bootάρω το μεσημέρι.... άλλα τίποτα. Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου.. τίποτα. Veryfying DMI pool data και στοπ. Τσεκάρω ότι μπορούσα να τσεκάρω ολά καλά, bios μια χαρά, το array κομπλέ αλλά τίποτα. Veryfying DMI pool data Βάζω το cd των xp να δω τι παίζει και τι βλέπω. Μου έχει κάνει merge 2*65 GB partition σε 1*130 GB και το 250 GB όπως ήτανε και έλεγε ότι ήταν άδειοι και χωρίς file system. Μου ανέβηκε λίγο η πίεση (θερμοσίφωνας), ψυχραιμία λέω. Βάζω έαν 3ο δίσκο στο pc του βάζω xp και bootάρω. Βάζω όλους τους απαραίτητους drivers αλλά τίποτα. Το pc βλέπει 1*130 GB και 1*250 GB partition αφορμάριστους...... omg, wtf, έλεος. Τι μπορεί να έγινε? Recover στα δεδομένα μπορεί να γίνει (τσούζει), υπάρχει σωτηρία? περιμένω με αγωνία.
tech25 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Loipon. Epeidi oi diskoi einai se SATA to na einai prosbasimoi apo DOS einai kapos pio dyskolo. An exeis xrhsimopoihse to ERD Commander 2005. Trexei se Windows PE, fotroneis tous drivers tou SATA Controller kai oi diskoi fainontai kanonika. Meta ekteleisto recovery software poy yparxei mesa sto ERD Commander. Good Luck...
MpOuZ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δυστηχώς δεν υπάρχει κάποια demo version να κατεβάσω. Μόνο να το αγοράσεις. Κάτι άλλο υπάρχει για data ή raid-0 recovery?
MpOuZ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Problem solved cheers!! Έκανα recover 70 GB data που δεν είχα σε back up.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.