Grinder Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Στη δουλειά μου παρατήρησα για πρώτη φορά, ότι όταν σερφάρω και πατήσω το Back ο Internet Explorer γυρνάει πίσω ακαριαία χωρίς να ξαναφορτώσει μια σελίδα κάνοντας έτσι το σερφάρισμα πραγματικά πολύ ευκολότερο. Επίσης όταν ανοίξω μια σελίδα και περιηγηθώ μέσα σε αυτή δε ξαναφορτώνει ποτέ τα footer και Header. Το ίδιο κάνει και με κάθε ίδια εικόνα. Αντίθετα στο σπίτι μου κάνει ακριβώς το αντίθετο! Φορτώνει κάθε φορά τη σελίδα κάνοντας κάθε φορά τον διπλάσιο και τριπλάσιο χρόνο. Μήπως δε φταίει ο Internet Explorer? Οι ρυθμίσεις πάντως είναι ίδιες. Επίσης ότι και να βάλω στο Check for newer versions of stored page δεν λεχει διαφορά. Θα παρακαλούσα οι απαντήσεις του στιλ βάλε Firefox Opera κτλ να μου λείπουν. Τους έχω δοκιμάσει όλους. Επί του θέματος αν μπορείτε. Thanx!
paschalia Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Χωρις να ειμαι ειδικη αλλα μηπως α) ειναι διαφορετικα λειτουργικα και β) ο καθε υπολογιστης αποτελειται απο διαφορετικες συνθεσεις - το ποσο καινουρια ειναι του καθε υπολογιστη τα μερη κλπ κλπ .
MariaTs. Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τα λειτουργικά που αναφέρεις paschalia. Πριν κάτι χρόνια ενώ έκανα δουλειά σε Windows 95 και σε υπολογιστή απελπιστικά παλιό, το IE έτρεχε με ικανοποιητική ταχύτητα. Τώρα με νέο υπολογιστή και windows xp ο ΙΕ είναι 'τα ζώα μου αργά'! Μάλλον έχει να κάνει με την ταχύτητα του μόντεμ κι ανάλογα την περιοχή! Μπορεί να έχει κάποιος σύνδεση σε ένα δίκτυο που είναι γεμάτο με τηλεφωνικές γραμμές κι αυτό επιβαρύνει την ταχύτητα της σύνδεσης, ενώ σε κάποιο άλλο δίκτυο με λιγότερες γραμμές η σύνδεση να πηγαίνει 'σφαίρα'. Ένας γνωστός λίγο πριν βάλει adsl έτρεχε η απλή σύνδεση με 50Kb! Ενώ εγώ εδώ αν θα ανέβει στο 46.6 θα είναι στο τσακίρ κέφι για 10' και μετά αποσυνδέεται και ξαναμπαίνει με 42! Για μένα λοιπόν δεν έχει να κάνει με τους browsers, αλλά με τις συνδέσεις!
Cristina Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Grinder, την ίδια απορία είχα κι εγώ, καιρό τώρα. Το παραξένο όμως που είχα συναντήσει ήταν πως συνέβαινε στο ίδιο PC, χωρίς να αλλάξει κάτι... :roll:
Nikb Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δοκίμασε να κάνεις διαγραφή των προσωρινών αρχείων internet στο σπίτι σου και μετά να δοκιμάσεις αυτό που είπες. (Εργαλεία->Επιλογές Interner-> [Διαγραφή Αρχείων]) Μπορεί να έχει γεμίσει ο προσωρινός χώρος αποθήκευσης για αυτό να "χάνει" to back.
Sebu Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 h lusi einai apli.Uparxei mia epilogi sta options pou tou leei kathe pote tha tsekarei gia nees ekdoseis twn selidwn pou fortwneis.An einai dilwmeno "always' tote kathe fora pou pas px stin selida tou insomnia tha ksakatevazei apo tin arxi apo ton server ta panta kai epomenws tha argei ligo.An einai dilwmeno "never" tote an h selida einai stin cache tha stin emfanizei automata xwris na katevazei tipota apo ton server.Telos nomizw uparxei kai mia epilogi "tsek for new content" opou elegxei an exei allaksei h selida kai katevazei tis allages. Uparxei vevaia periptwsi na exei o upologistis tis douleias sou energopoihmeno proxy server pou epitaxunei ligo to browsing h h sundesi internet tis douleias sou na einai pio grigori apo tou spitiou sou opote gia auto vlepeis tis diafores autes. Tsekare kai pes!!!!
Grinder Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας και περισσότερο από όλους το Nikb που έλυσε και το πρόβλημα. Ούτε που φαντάστηκα ότι θα ήταν αυτό. Είχα να τα διαγράψω 2 χρόνια από το τελευταίο format. Το back δουλεύει ακαριαία, και γενικά οι σελίδες ανοίγουν πολύ γρηγορότερα εκτός από την πρώτη φορά. Άδειασα και 1 gigabyte από το δίσκο μου! Thanx φίλε! Sedu η επιλογή που λές είναι Check for newer versions of stored page και όπως ανέφερα και στο αρχικό μου post δεν επηρέαζε τίποτα. Το tsek for new content που είπες, βρήκες που είναι? Γενικά υπάρχουν άλλα τέτοια μικρά tips?
Sebu Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Sto idio menu pou piges exei -me kathe episkepsi sti selida -me anoigma tou explorer -panta -pote H prwti epilogi kathe fora pou pas sti selida tin tsekarei.An uparxei neoteri ekdosi tin fortwnei diaforetika xrisimopoiei auti pou einai stin cache
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.