Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop

jozefonline

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i seira 34x8 4438 ( kai den kserw an einai ki alla ) parousiastikan stin fetini CeBIT ,

"Today at CeBIT, Fujitsu Siemens Computers presented a high-end multimedia notebook featuring an enhanced 17-inch widescreen Crystal View display ... "

diladi ton martio. ;)

Δημοσ.
Ειμαι και γω στο ψαξιμο για φορητο υπολογιστη αν και με ενδιαφερει να το παρω τον Αυγουστο.Μπηκα στην ελληνικη σελιδα της dell και ειδα οτι οι τιμες ειναι τσιμπημενες σε αντιθεση με την αντιστοιχη της Ιταλιας που πραγματικα εχει πολυ καλες τιμες.Παραδειγμα συνθεσης:Dell Inspiron 9300,Intel ®Pentium ®M Processor 740 (1.73 GHz, 2 MB L2 cache, 533 MHz FSB),Microsoft® Windows® XP Home Edition,17" UltraSharp™ Wide Screen WUXGA (1920 x 1200) Display with TrueLife™ ,512MB 533MHz DDR2 SDRAM (2x256),128MB DDR ATI®MOBILITY™ RADEON®X300 graphics card, PCI-Express,HDD 60GB IDE (5400rpm),DVD+/- RW 8x Double Layer, 4 USB2.0, 1 IEEE 1394,video, DVI, Irda κτλ. Τιμη ?1449+εξοδα αποστολης για Ιταλια ?96.Ποια η γνωμη σου φιλε strudel7878?Βλεπω εισαι πολυ ευχαριστημενος.Απο Ποιοτητα κατασκευης τι λενε τα Dell?Διαβασα και review του αμερικανικου pcmag και λενε καλα λογια.Να προχωρησω στην αγορα?

εγω τον πηρα απο αμερικη.Το μηχανημα ειναι απιθανο.πρεπει να το δεισς απο κοντα για να καταλαβεις.οι φοτο το αδικουν.

ειμαι σουπερ ευχαριστημενος,μονο βαλε την geforce...αλλο φρουτο...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απο σενα φιλε ειδα το λινκ της dell και πραγματικα μου ανοιξες τα ματια.Δεν εχω δει τιποτα καλυτερο απο χαρακτηριστικα σε αυτες τις τιμες και ολοι λενε οτι ειναι πολυ ποιοτικοι.Σερβις αψογο.Ερχονται το παιρνουν και στο ξαναφερνουν σπιτι το αργοτερο σε 6 μερες.Αχρειαστο να ναι.Διαλεγεις εσυ τα χαρακτηριστικα του μεχρι και το χρωμα της επενδυσης...

Δημοσ.
Απο σενα φιλε ειδα το λινκ της dell και πραγματικα μου ανοιξες τα ματια.Δεν εχω δει τιποτα καλυτερο απο χαρακτηριστικα σε αυτες τις τιμες και ολοι λενε οτι ειναι πολυ ποιοτικοι.Σερβις αψογο.Ερχονται το παιρνουν και στο ξαναφερνουν σπιτι το αργοτερο σε 6 μερες.Αχρειαστο να ναι.Διαλεγεις εσυ τα χαρακτηριστικα του μεχρι και το χρωμα της επενδυσης...

so go for it.Αν θες κατι να με ρωτησεις στειλε μου μειλ.Εγω αγορασα τα 3 χρονια εγγυηση απο αμερικη και ισχυει κανονικα και στην ελλαδα.Επειδη το 9300 δεν εισαγεται Ελλαδα μου ειπαν οτι θα καθυστερησουν λιγο αν χρειαστω κατι γιατι πρεπει να το παραγγειλουν από Γαλλία.Οταν ρωτησα ποσο μου ειπαν 6 μερες.Συγκρινε λοιπον εξυπηρετηση σε σχεση με κατι Acer, Siemens , sony..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
me 2000? ( 1600+ FPA ) egw skeftomai na xtypisw to Fujitsu Siemens Lifebook E8020 P-M 740 1.73GHz/512 MB/15"/80GB.

Exw diavasei se kapoia reviews poly kala pramata.

Exei kales epidoseis ( gia tin timi tou ) kai genikws se olous tous tomeis mou fainetai plires.

- Pentium M

- 15.0" έγχρωμη οθόνη SXGA+ TFT

Ανάλυση 1400 x 1050 pixel και απεικόνιση 16.7 εκατομμυρίων χρωμάτων

- LAN/Wireless/Bluetooth

- X600 me 64MB

- 512MB DDR2

e ' date=' nomizw einai apo ta kalytera pou kykloforoun sta laptop , swsta?

To laptop auto ap oti diavasa xrisimopoiei to Intel Sonoma... to exei dei kaneis apo konta na mas pei ti aksizei?[/quote']

Αυτά που του λείπουν είναι η δεύτερη έκδοση firewire S800.Και να είχε λίγο παραπάνω μεγαλύτερη ένταση. Για παράδειγμα σε mp3 μέτριας ποιότητας δεν έχει καθόλου ικανοποιητική ισχύ.

Ακόμα μετά από αρκετές ώρες παιχνιδιού έκανε επανεκκίνηση. Από cooling τι προτείνεται, ανεμιστηριάκια ή πάστες;

Δημοσ.

Kalispera. Eida to minima sou kai ithela na se rwtisw an se endiaferei na agoraseis metaxeirismeno -stin ousia omws olokainourio- laptop. To Dekemvrio agorasa ena Sony Vaio me othoni 11,1''. Einai to kalytero mikrotero laptop stin agora. Eilikrina to exw xrisimopoiisei elaxista. Einai se apsogi katastasi. An se endiaferei epikoinwnise mazi mou na sou pw perissotera.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...