xlmk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2002 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2002 Καλη χρονια θα ηθελα να ρωτησω σε οποιον ξερει επειδη ενδιαφερομαι για καλο δορυφορικο, εχω δει καποιους δεκτες οι οποιοι εχουν επανω modem σε τη χρειαζεται αυτο εχει σχεσει με συνδεση στο ιντερνετ αν ναι θα ειναι χρησιμο, οπως επισεις καποιον καλο δεκτη να προτεινει που να παιζει οπως εχω ακουσει τα παντα τη διευθηνση αυτη μου εδωσε ενας φιλος για ενα μηχανημα για (σπασιμο) καρτων απο ελληνικα χερια για να βλεπεις κλειδωμενα καναλια h*tp://www.greekonline.org/ ετσι του΄λαχιστον λεει ο κατασκευαστης συγχωρεστε καποια αγνοια που εχω πανω στο θεμα αλλα κανω τα πρωτα βηματα τωρα και δεν εχω ιδεα .Φιλικα Χρηστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boredmind Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2002 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2002 file to modem to exoun oi apok/tes mono kai mono gia na kaneis update sto software tous meso tou internet. oso gia to spasimo karton olo akouo oti ginetai alla ego den exo dei klono sta xeria mou kai sinepos de pisteyo tpt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlmk Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2002 οντως μια απο τα ιδια παντος ευχαριστω για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.