Isle Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Εχω ακούσει τώρα τελευταία οτι τα παιχνίδια και κυρίως τα αντεγραμμενα "χαλάνε" τον υπολογιστή. Γιατι?
SeXBOX Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Xalane ton ipologisti se epipedo hardware -h- software? ti enoeis?
Angeldust Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Oute se epipedo hardware oute se epipedo software yparxei problima. Poios papatzis ta leei auta?
dwarves Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 vazw stoixhma.... kanas typos pou poulaei video kassetes... LOL
Isle Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Ξέρω έναν απο τη Microsoft που μου το είπε αυτό και μάλιστα είπε ότι έχει απο την εταιρία του εγκατεστημένο spyware(τι άλλο απο τον Billy) και αν τον βρούν να παίζει παιχνίδια θα τον απολυσουν!Προφανώς εννοώ το software ρε παιδιά, μού θυμίσατε που κάποιος μου είπε οτι με έναν ιό είχε σκάσει ο υπολογιστής κάποιας και πέθανε!Ασφαλώς ψέμματα.Δε χαλάει το hardware με προγράμματα ρε παιδιά!
dwarves Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Ξέρω έναν απο τη Microsoft που μου το είπε αυτό και μάλιστα είπε ότι έχει απο την εταιρία του εγκατεστημένο spyware(τι άλλο απο τον Billy) και αν τον βρούν να παίζει παιχνίδια θα τον απολυσουν!Προφανώς εννοώ το software ρε παιδιά, μού θυμίσατε που κάποιος μου είπε οτι με έναν ιό είχε σκάσει ο υπολογιστής κάποιας και πέθανε!Ασφαλώς ψέμματα.Δε χαλάει το hardware με προγράμματα ρε παιδιά! mhpws enoei oti tou logaroun to PC kai ama paizei games....tote ton soutaroun???
Isle Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Τέλος πάντων, δεν υπάρχει λόγος να άνυσηχω.Ευχαριστώ παιδια!
Dark_son20 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 exmmm iparxoun klidomata pou pidane to sistima ite afthentiko ite antigrameno to exeis to gnosto ston kosmo tou gamming starforce 3 den exei sxesi an einai antigrafi i oxi...pernaei siskeves sto pc sou xoris na to ksereis kai fisika exoun anaferthei arketa provlimata ps: oso gia afto pou eipe o filos sou "spyware" malon enoei kapio remote desktop pou mporei na elenxete se kapion server
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.