MariaTs. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Διαβάστε και το παρακάτω! Γιατί τραγούδι το τραγούδι... Τραγουδάτε όταν οδηγείτε; Αν ναι, συνεχίστε γιατί όπως προκύπτει από έρευνες σάς βοηθάει να συγκεντρώνεστε και να οδηγείτε καλύτερα, χωρίς να κινδυνεύετε να αποκοιμηθείτε στο τιμόνι. Όμως οι οδηγοί θα πρέπει να αποφεύγουν τους ζωηρούς ρυθμούς και τα πολύπλοκα τραγούδια που πιθανόν να αποσπάσουν την προσοχή τους από το οδήγημα. Σύμφωνα με την ψυχολόγο Νίκολα Ντίμπεν από το πανεπιστήμιο του Σέφιλντ, "το να τραγουδάει κανείς όταν οδηγεί κρατά σε εγρήγορση όχι μόνο το μυαλό, αλλά και το σώμα και μειώνει την κούραση". Επίσης είναι πιο αποτελεσματικό από την κουβέντα με τον συνοδηγό και φυσικά από την απόλυτη σιωπή που μπορεί πολύ εύκολα να κοιμίσει έναν κουρασμένο οδηγό. Πηγές: ΑΠΕ - Ρόιτερ Έχει και τα θετικά του το τραγούδι!!!
Lucifer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Dark Tranquillity - Fabric (με δώρο τη μεταμόσχευση λάρυγγα). Γιγνώσκεις από τόπι.
giorgio_g Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Διαβάστε και το παρακάτω! Γιατί τραγούδι το τραγούδι... Έχει και τα θετικά του το τραγούδι!!! asta!!!!!!!!!!!!! na koitao giro mou kathe 5 lepta moipos egina rezili!!!!!!!!!!!!!!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :wink: stin ethniki omos ine oti prepi!!! ;-) ;-)
Godfath3r Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Τραγουδάτε όταν οδηγείτε; Αν ναι, συνεχίστε γιατί όπως προκύπτει από έρευνες σάς βοηθάει να συγκεντρώνεστε και να οδηγείτε καλύτερα, χωρίς να κινδυνεύετε να αποκοιμηθείτε στο τιμόνι. Όμως οι οδηγοί θα πρέπει να αποφεύγουν τους ζωηρούς ρυθμούς και τα πολύπλοκα τραγούδια που πιθανόν να αποσπάσουν την προσοχή τους από το οδήγημα. Σύμφωνα με την ψυχολόγο Νίκολα Ντίμπεν από το πανεπιστήμιο του Σέφιλντ, "το να τραγουδάει κανείς όταν οδηγεί κρατά σε εγρήγορση όχι μόνο το μυαλό, αλλά και το σώμα και μειώνει την κούραση". Επίσης είναι πιο αποτελεσματικό από την κουβέντα με τον συνοδηγό και φυσικά από την απόλυτη σιωπή που μπορεί πολύ εύκολα να κοιμίσει έναν κουρασμένο οδηγό. Πηγές: ΑΠΕ - Ρόιτερ Όλοι οι fan(-Οδηγοί) των Dream Theater κινδυνεύουν άμεσα... Πώώ..φαντάζομαι να οδηγώ με Kyuss...Χαλαρά!!!(Αλλά και λίγο στον κόσμο μου!)
john1987 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 kalo gia driving einai to heading out to the highway apo judas priest...
MariaTs. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Βλέποντας αυτό το βιντεάκι θυμήθηκα και το θέμα αυτό της Cristina! Απαραίτητος είναι κι ο ήχος για να το απολαύσετε!
tzinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Mias kai eipes gia Kyuss kserei kaneis an oi protoi diskoi tous einai syllektikoi? exo to sky valley kai circus leaves town se lp, anarotiomoun an tha pianoun kana kalo fragko tora pou oi queens einai toso gnostoi. Oxi oti tha ta poulousa pote kathos palia hmoun fanatikos kai ekana san tous masonous kai tous iaxobades lol, prospathousa na tous diadoso se olous tous gnostous, prosilitismos kanonika hehe IIsis exeis akousei pote fu manchu??
john1987 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 εγω θα ηθελα να τραγουδησω οπως ο halford το painkiller,το riding on the wind...
hugelacky Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 lol tzinos κι εγώ τα ίδια... Τωρα για τα lp δεν εχω ιδέα πόσο πιάνουν, ήταν δυσεύρετα τότε, όπως επίσης και τα cd τους! Αλλά μωρέ υπάρχει περίπτωση να σκοτώσεις τέτοιους δίσκους??? Ενας φίλος είχε πάρει σε lp το circus leaves town και το έψαχνε και σε cd γιατί όπως έλεγε το cd είχε ελαφρώς καλύτερη παραγωγή (τα φωνητικά ήταν πιο μπροστά στην τελική μίξη). Τελικά το βρήκε (τότε) και το πήρε και σε cd και τελικά ψιλοίσχυε αυτό που έλεγε!
tzinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Αλλά μωρέ υπάρχει περίπτωση να σκοτώσεις τέτοιους δίσκους??? Oxi re sy , trelos eisai?? Apla ithela na do an thorountai spanioi kai akriboi. Hmoun sigouros oti den kykoloforoun nees kopies se lp, mono metaxeirismena. E ama pianan kana 300ri euro tha to skeftomoun lol Pantos xeromai pou epitelous me thn epityxia ton QOTSA kapioi tha psaksoun na akousoun kai kyuss, oi antropoi panta htan "Theoi" alla metaksy ligon kai psagmenon.
Godfath3r Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 ...IIsis exeis akousei pote fu manchu?? Εμένα λές Ιsis??Ναί έχω ακούσει...Έχω κάποιος δίσκους τους!
Godfath3r Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 ...IIsis exeis akousei pote fu manchu?? Εμένα λές Ιsis??Ναί έχω ακούσει...Έχω κάποιος δίσκους τους!
tzinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 lol mperdepsa to nick me to sig! hmm nai kaloi oi fu manchu an kai ligo miazou ola ta komatia tous.
tzinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 lol mperdepsa to nick me to sig! hmm nai kaloi oi fu manchu an kai ligo miazou ola ta komatia tous.
laokratwr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 my way....my way....my way on the highway....keep rollin partner,you know what time it is....LIMP rulezzzz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.