AnnaXatheis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Εγω παντως δεν τραγουδαω,στριγκλιζω/ουρλιάζω/οδειρωμαι(το σκοτωσα σε ορθογραφια!) με τα περισσοτερα τραγουδια των System Of A Down παλια και καινουρια.(πχ Needles,war,peephole,τα κλασσικα toxicity & Chopsuey κλπ) Παθαίνω όταν τα ακούω ντελιριο. Μάλιστα εχθες εκεί που νόμιζα οτι ήμουν μόνη στο σπίτι κ ουρλιαζοτραγουδουσα μπαινει η μανα μου στο δωματιο και αρχισε να ουρλιαζει κ εκεινη επειδη νομιζε οτι είχα παθει κατι!!!! (είχα ακουστικά και δεν κατάλαβε ότι "τραγουδούσα"!!!) :lol:
GreekCharmed Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Αααααν τραγουδούσα....θα σπάγανε τζάμια... ο κακομοίρης ο άντρας μου κάτι ξέρει που όποτε με πιάνει το τραγουδιστικό μου βάζει ωτοασπίδες
hugelacky Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Μάλιστα εχθες εκεί που νόμιζα οτι ήμουν μόνη στο σπίτι κ ουρλιαζοτραγουδουσα μπαινει η μανα μου στο δωματιο και αρχισε να ουρλιαζει κ εκεινη επειδη νομιζε οτι είχα παθει κατι!!!!(είχα ακουστικά και δεν κατάλαβε ότι "τραγουδούσα"!!!) :lol: Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο σκηνικό πριν αρκετά χρόνια, όταν πήγαινα γυμνάσιο! Πολύ γέλιο!!! Η μάνα μου φρίκαρε βέβαια (κάποια καφρίλα "τραγούδαγα",δεν θυμάμαι τι ακριβώς), αλλά είχε πολύ γέλιο μέχρι να συνέλθει...! :grin: :grin: :grin:
AnnaXatheis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 LOL!!!!!!!!!!!! Αχχ μανάδες!!! K η μανα μου το ιδιο μεχρι που με παρακαλουσε να της πω οτι τραγουδουσα και δεν ειχα παθει καμια κριση!! ΟΜΓΚ ΡΟΦΛ!! Παντως τραγουδι των soad ειδικα αν ασπαζεσαι το στοιχο λεει μονο φωναχτα (και για τους λογους που ανεφερε η cristina παραπανω) -κ εννοειται οταν εισαι μονος κ σε ωρα εκτοσ 3-5 διοτι ολη η γειτονεια ακουει το "ταλεντο" που κρυβεις!!! (ευτυχως η γειτονια εχει ροκ-μεταλαδες κ δε γινομαι μονο εγω ρεζιλι!! )
Cristina Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 ευτυχως η γειτονια εχει ροκ-μεταλαδες κ δε γινομαι μονο εγω ρεζιλι!! Oh! Αυτή η γειτονιά πρέπει να είναι παράδεισος! GreekCharmed, καλώς σε κι εδώ!
sober_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 hellooOz... egw thn brhskw tragoudwntas the grudge kai sober apo tous TOOL killing fields apo slayer kai polla kai diafora apo metallica... ============== o kairos plhsiazei epitelous...8/7 pame na tragoudhsoume oloi mazi to asma: Hell Awaits oso mporoume, toulaxiston na prolabainoume ton Tom...!! *Helena Paparizou - Missed Calls(tribal/techno RMX) that chica sounds good that way...... :wink:
Godfath3r Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Egw pali ena kommati exw axti: Hatebreed - I Will Be Heard :twisted: ...alla ta epipeda ths kafrilas tou Jasta den ta pianw oute gia plaka.... :-| Τι ύμνος...!!!! Εγώ πάλι τραγουδάω-γκαρίζω με όλα των Metallica...Επίσης μ'αρέσει πολύ το "Lost Art Of Keeping A Secret" των QOTSA...Και πολλές φορές τραγουδάω και Pearl Jam...Α,ρε καημένε Vedder...Ti κακό κάνω στα κομμάτια σου!!!! :-P
funkyshit Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 RAGE AGAINST THE MACHINE "Bullet In The Head" mexri na kleisei h fwni mou sto telos...!!! (enallaktika KYUSS "Gardenia")
aGka8l Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Slipknot - Heretic Anthem :P 8a 8ela alla den pistevw na to ekane ke pote
Lucifer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Πρόσφατα τραγούδησα σε ένα μικρό live 2 songiez από Sepultura, 1 At The Gates, 1 Bolt Thrower & 1 Slipknot. Περιέργως δεν μάζεψα υλικά για σαλάτα.
Godfath3r Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 This is nice for you...and for us Lucifer!!!!!!
mert Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Egw twra teleytaia tragoydaw synexeia :twisted:A Perfect Circle - Judith:twisted: :twisted:Marilyn Manson - The Reflecting God:twisted: kai Slipknot - Eyeless.
apoikos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 3 είναι τα (ξεκάρφωτα) τραγούδια που θα ήθελα να τραγουδήσω σε κάποιο (προφανώς ξεφτυλισμένο) live :-P: Pearl Jam - Black, Savatage - Believe και Dark Tranquillity - Fabric (με δώρο τη μεταμόσχευση λάρυγγα). Ε, και μιας και οι φαντασιώσεις είναι τζάμπα, θα έπαιζα και το σόλο του comfortably numb (που έβλεπα τον Gilmour στο live8 και μόνο που δε με πήραν τα δάκρυα). Προτάσεις για το όνομα του μανάβικου ευπρόσδεκτες μετά τη συναυλία
laskos0 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Χαιρετίζω τους συνάδελφους καλλιτέχνες :grin: του φόρουμ !!!! Εγώ στη συναυλία που θα κάνω ( ναι,ναι ! ! )θα ήθελα να τραγουδήσω πολύ το "Δυο νύχτες" του Μητροπάνου!!Και εννοείται με τη φωνάρα μου :grin: θα έδινα μια άλλη διάσταση στο τραγούδι αυτό που ο συνάδελφος Μητροπάνος (ή είμαστε ψώνια ή δεν είμαστε ) λέει αρκετά καλά Επίσης θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να πω το "My way" του πρώην συνάδελφου ( :-P ) Frank Sinatra , αλλά αυτό σε άλλη συναυλία με άλλο κοινό !! ΥΓ1:Οι πρώτοι 1000 που θα κόψουν εισιτήρια κερδίζουν 1 κιλό από τα κάτωθι:ντομάτες,πιπεριές,κολοκυθάκια,μαϊντανό κ.α :grin: ΥΓ2:Η παραπάνω προσφορά ισχύει και για τις δυο συναυλίες :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.