Cristina Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Mh les kouventa... exeis krimmena mystika, kai ntokoumenta! Θες να πεις κάτι...; Εσένα σκεφτόμουν όταν έκανα αυτό το topic... Για σένα δουλεύω βρε! Αγόρι από τη Σαλίνα... Περιμένω...
Costinio Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart... Έχει τύχει, όχι να το τραγουδάω απλώς αλλά να το φωνάζω... Άλλωστε έτσι πιστεύω ότι θέλει το συγκεκριμένο ;-) ευτυχώς το στέρεο έπαιζε πάρα πολύ δυνατά οπότε δεν ακουγόμουν παραέξω
The_player Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Eμενα παντως παιδια μου ετυχε τελευταια να τραγουδαω (αψογα φυσικα)! το Φοβαμαι του Νινο!!!! Πιστευω θα το ελεγα ανετα στη πιστα...Μαλιστα το ηχογραφησα και επαθα πλακα με τις δυνατότητες...μου. :o ειδικα το κουπλε...
Rascob Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Καμία απολύτως σχέση! Και όταν το λέω το εννοώ ακριβώς όπως το λέω. Ρε παιδί μου... Δεν σου τυχαίνει εσένα να ακούς ένα τραγούδι και να σε συγκινεί τόσο πολύ που το πάθος σου βγαίνει τραγουδόντας το; Να νιώθεις την μουσική να μιλάει στην ψυχή σου' date=' ο στίχος του να σε εκφράζει... Ε αυτό το πράγμα λέω... Τί σχέση έχουν τα ψώνια και ο Μαρινόπουλος, ούτε που κατάλαβα... [/quote'] whatever, μαζί μιλάμε, χώρια καταλαβαινόμαστε Φαίνεται δεν το διατύπωσα σωστά. Τέσπα, εξάλλου, αυτά που παράθεσα είναι αυτά που μου προκαλλούν ρίγη ακούγοντάς τα και "μπαίνοντας" μέσα στον τραγουδιστή.
melahrinos_d Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Όταν παίζεις σε ένα γκρουπ αναγκαστικά τραγουδάς..Και εγώ ηλεκτρική ξεκίνησα να παίζω στο γκρουπ και έφτασα στο σημείο να κάνω και τα φωνητικά.. ;-) Ελληνικό ροκ από όλα...Σιδηρόπουλος,Τρύπες και πολλά άλλα..Από ότι λένε καλός είμαι αλλά νομίζω ότι η φωνή μου είναι το χάλι το μαύρο.. :grin:
ki8aristas_SteL Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 melahrinos ela re....kai gw ki8aristas! alla den me kovw gia tragoudisth! Egw tha thela na pw to As i am apo Dream Theater, kai to Colors apo Iced Earth alla den nomizw oti borw!!
melahrinos_d Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Κοίτα κιθαρίστα...ούτε και εγώ με έκοβα για φωνή, αλλά όταν κάναμε ένα γκρουπ το τραγούδι μου έβγαινε πολύ φυσικά..Να ξέρεις ότι πολλοί που έχουν φοβερές φωνές δεν το παραδέχονται..Κιθάρα παίζω 8 χρόνια...Από τραγούδια ποτέ ξένο όπως σου είπα...μόνο ροκ ελληνικό αυθεντικό.."Φλου","Εν λευκώ","9 Πληρωμένα Τραγούδια" κλπ..Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά tabs από τους δίσκους αυτούς δεν τα έχουν βγάλει πολλοί... ;-)
Ammon Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Eγω παντως θα ηθελε να τραγουδισω το Ζεϊμπεκικο της Ευδοκιας.Μιλαμε θα εσκιζα...
hugelacky Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Egw pali ena kommati exw axti: Hatebreed - I Will Be Heard :twisted: ...alla ta epipeda ths kafrilas tou Jasta den ta pianw oute gia plaka.... :-|
Fozzy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Egw analoga thn oreksh tragoudaw diafora... (mexri kai giapwnezika rock )
HexStatic Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2005 ....."Pare mou mia [email protected] kopsw to tsigaro"........
Μπελλος Ευαγγελ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Εγω τραγουδαω τα παντα ...απο Ελληνικα!!! αν εβγαζα και μεροκαματο....
Akujin Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 egw tha ithela na exw tin fwni tou jack black kai na tragoudaw papades! opoios thelei anatrexei sto finale tou high fidelity
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.