Προς το περιεχόμενο

Ααααν... Τραγουδούσατε...

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Mh les kouventa... exeis krimmena mystika, kai ntokoumenta! :P

Θες να πεις κάτι...; :lol:

Εσένα σκεφτόμουν όταν έκανα αυτό το topic... :lol:

Για σένα δουλεύω βρε! :mrgreen:

Αγόρι από τη Σαλίνα... Περιμένω... :P

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart...

Έχει τύχει, όχι να το τραγουδάω απλώς αλλά να το φωνάζω...

Άλλωστε έτσι πιστεύω ότι θέλει το συγκεκριμένο ;-)

ευτυχώς το στέρεο έπαιζε πάρα πολύ δυνατά οπότε δεν ακουγόμουν παραέξω icon_brrr.gif

Δημοσ.

Eμενα παντως παιδια μου ετυχε τελευταια να τραγουδαω (αψογα φυσικα)! :) το Φοβαμαι του Νινο!!!!

Πιστευω θα το ελεγα ανετα στη πιστα...Μαλιστα το ηχογραφησα και επαθα πλακα με τις δυνατότητες...μου.:o :o ειδικα το κουπλε...

Δημοσ.
Καμία απολύτως σχέση! Και όταν το λέω το εννοώ ακριβώς όπως το λέω. :P

Ρε παιδί μου... Δεν σου τυχαίνει εσένα να ακούς ένα τραγούδι και να σε συγκινεί τόσο πολύ που το πάθος σου βγαίνει τραγουδόντας το;

Να νιώθεις την μουσική να μιλάει στην ψυχή σου' date=' ο στίχος του να σε εκφράζει...

Ε αυτό το πράγμα λέω... Τί σχέση έχουν τα ψώνια και ο Μαρινόπουλος, ούτε που κατάλαβα... :lol: :P[/quote']

whatever, μαζί μιλάμε, χώρια καταλαβαινόμαστε :P Φαίνεται δεν το διατύπωσα σωστά. Τέσπα, εξάλλου, αυτά που παράθεσα είναι αυτά που μου προκαλλούν ρίγη ακούγοντάς τα και "μπαίνοντας" μέσα στον τραγουδιστή.

Δημοσ.

Όταν παίζεις σε ένα γκρουπ αναγκαστικά τραγουδάς..Και εγώ ηλεκτρική ξεκίνησα να παίζω στο γκρουπ και έφτασα στο σημείο να κάνω και τα φωνητικά.. ;-)

Ελληνικό ροκ από όλα...Σιδηρόπουλος,Τρύπες και πολλά άλλα..Από ότι λένε καλός είμαι αλλά νομίζω ότι η φωνή μου είναι το χάλι το μαύρο.. :grin:

Δημοσ.

Κοίτα κιθαρίστα...ούτε και εγώ με έκοβα για φωνή, αλλά όταν κάναμε ένα γκρουπ το τραγούδι μου έβγαινε πολύ φυσικά..Να ξέρεις ότι πολλοί που έχουν φοβερές φωνές δεν το παραδέχονται..Κιθάρα παίζω 8 χρόνια...Από τραγούδια ποτέ ξένο όπως σου είπα...μόνο ροκ ελληνικό αυθεντικό.."Φλου","Εν λευκώ","9 Πληρωμένα Τραγούδια" κλπ..Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά tabs από τους δίσκους αυτούς δεν τα έχουν βγάλει πολλοί... ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...