Προς το περιεχόμενο

Ααααν... Τραγουδούσατε...

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέμε τώρα... :P

Ποιό/ά τραγούδι/α θα θέλατε να πείτε; Ποιό θα σας εξέφραζε ώστε να έχετε έντονη επιθυμία να του δώσετε κάτι από εσάς με την δική σας ερμηνεία; :)

Και στην περίπτωση που τραγουδάτε, ποιό είναι αυτό που σας «πάει» καλύτερα; :)

Η ιδέα μου ήρθε τώρα ακούγοντας το «Wish You Were Here» των Rednex (αλλά από Blackmore's Night) κι ένιωσα ένα πάθος ρε παιδί μου... :mrgreen:

Ένα κάτι τις να θέλει να βγει σε φωνή... Ευτυχώς συγκρατήθηκα... :lol: :P

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοίτα Cristina! Όλοι στην Ελλάδα είμαστε καλλιτέχνες' συνεπώς όλοι τραγουδάμε! Εδώ ο Ταμπάκης είναι η χαρά της παραφωνίας αλλά κάνει καριέρα! :lol: Όχι ότι δεν μπορούμε να την πετύχουμε και 'μεις την καριέρα, αλλά αφήνουμε τους άλλους να πετύχουν για μας! ;)

Δεν ξέρω τι να απαντήσω! Υπάρχουν τραγούδια που όταν τα τραγουδώ με πιάνει ένας κόμπος στο λαιμό, γιατί κάτι μου θυμίζουν. Του George Michael το 'Careless Whispers' είναι ένα από αυτά! Το λάτρεψα απ'τη πρώτη στιγμή κυκλοφορίας του και έμαθα αμέσως τους στίχους του! Α! Όπως και το 'Live To Tell' της Madonna.

Άντε ρε Cristina πάλι συγκινήθηκα! :cry: :D

Δημοσ.

χεχεχε, μες στην ψυχολογία του ψώνιου-που-θέλει-να-δείξει-οτι-μπορεί-να-τραγουδάει μπήκες (ε, όλοι το 'χουμε :) )

Στανταρ με πιάνει ρίγη με τα:

Iced Earth - A Question of Heaven

Iron Maiden - Hallowed be thy name

κ'

[Καββαδίας -] Ένας νέγρος θερμαστής (ω, ναι, δεν ξέρω γιατί :P)

btw, Maria, μάλλον μαϊμουδιάρικος αποδείχθηκε ο Ταμπάκης. Κρίμα, και είχε δώσει νέα πνοή στην ελληνική μουσική το παιδί :P

Δημοσ.
btw, Maria, μάλλον μαϊμουδιάρικος αποδείχθηκε ο Ταμπάκης. Κρίμα, και είχε δώσει νέα πνοή στην ελληνική μουσική το παιδί :P

Ναι ρε γαμώτο. Πως θα αντέξει τέτοια απώλεια η Ελληνική δισκογραφία. :mrgreen:

Δημοσ.

Ναι ρε γαμώτο! :lol:

Κρίμα γιατί τώρα που κάνω αλλαγές στην αυλή μου, ήθελα κάτι λίγα μπάζα! :lol:

Δημοσ.
χεχεχε, μες στην ψυχολογία του ψώνιου-που-θέλει-να-δείξει-οτι-μπορεί-να-τραγουδάει μπήκες (ε, όλοι το 'χουμε :) )

Καμία απολύτως σχέση! Και όταν το λέω το εννοώ ακριβώς όπως το λέω. :P

Ρε παιδί μου... Δεν σου τυχαίνει εσένα να ακούς ένα τραγούδι και να σε συγκινεί τόσο πολύ που το πάθος σου βγαίνει τραγουδόντας το;

Να νιώθεις την μουσική να μιλάει στην ψυχή σου, ο στίχος του να σε εκφράζει...

Ε αυτό το πράγμα λέω... Τί σχέση έχουν τα ψώνια και ο Μαρινόπουλος, ούτε που κατάλαβα... :lol: :P

Luci... Να περιμένουμε να το πεις αυτό...; :P

Αν και θα ήθελα να σε ακούσω στο 'Lethe'... :mrgreen:

Δύο ακόμα τραγούδια που μου προκάλεσαν αυτήν την επιθυμία ήταν τα:

1. Lacuna Coil - Falling (όχι το 'Falling Again'...)

2. Gary Jules - Mad World (διασκευή των Tears For Fears)

Ααααα! Και τώρα που το θυμήθηκα... Μια φορά... Μετά από πίεση... :P Αποπειράθηκα να προφέρω το refrain του 'Don't Panic' των Coldplay... Ωχ Θεέ μου... :lol: :P

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα ήθελα να τραγουδίσω το αγαπημένο μου τραγούδι (το οποίο σημειωτέον ούτε ο Renske μπορεί να τραγουδίσει πλέον)

KATATONIA - Murder

Δημοσ.

2. Gary Jules - Mad World (διασκευή των Tears For Fears)

Το εχω κανει.

Και με ακουσαν κι αλλοι.

Αγνωστοι. :-?

Εκτος απο το... προφανες, θα ηθελα να τραγουδησω τα

Bobby Darin - Mack the knife

Cracker - Rainy days and Mondays

Radiohead - Paranoid Android

Δημοσ.

Ααααα! Και τώρα που το θυμήθηκα... Μια φορά... Μετά από πίεση... :P Αποπειράθηκα να προφέρω το refrain του 'Don't Panic' των Coldplay... Ωχ Θεέ μου... :lol: :P

Mh les kouventa... exeis krimmena mystika, kai ntokoumenta! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...