nikosdimos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2005 to advanced call center kanei gia ISDN?
Tetix Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 ΡΕ παιδί μου κουβέντα που ανοίξαμε lol... Και εγώ για dsl (μελλοντικά) αλλά δεν κάνει κακό από τωρα :wink: ...
blackwar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 προστέθηκε και άλλος ένας για dsl :wink: :grin: λογικά πρέπει να έχει βγει κάτι τέτοιο; δεν μπορει….!!! για να διαχωρίζει την φωνή και να την εγγραφη όταν καταλαβαίνει πως στην γραμμή γίνεται και η χρήση του τηλέφωνου.
Tipos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Στην DSL δεν περνάει φωνή…… Για τέτοια κόλπα βάλτε ένα απλό μοντεμακι και είστε Ο.Κ.
Axelfc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Το call corder δουλεψε οκ, αν και απο ποιοτητα ηχου δεν ειναι και οτι καλυτερο. Το advanced call center εχει πολυ περισσοτερες επιλογες απ'οτι ειδα, αλλα δεν εχω καταφερει να μιλησω με το μικροφωνο και να ακουσω κανονικα τον αλλο. Ουτε στην ηχογραφηση τα παει πολυ καλα..
adi32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 to call corder mou doylepse me kalo hxo otan allaksa stis epiloges tou to modem pou eixe parei aytomata alla kai pali egrafe liga deyterolepta kai opote ithele dokimasa pali to modemspy pou sthn arxh mou elege oti to modem den einai voice omws afou perasa toys drivers toy modem anti giaytous pou pernane aytomata ta xp doulepse teleia
Lucifer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Φιλτράκι, διχάλα πάνω του, και στο modem. Για dsl δεν το βλέπω.
Axelfc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Κανεις που χρησιμοποιει το Advanced Call Center ξερει πως γινεται να κανεις record πανω απο 60 seconds? Δεν βρισκω πουθενα τετοια ρυθμιση και απ'οτι βρηκα αυτο ειναι και το default στη full εκδοση του προγραμμος
greeneye Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 de nomizo oti to modem spyexei problima gia dsl na doulepsei. Apo ti stigmh pou exoume to netmod kai 1 aplo modemaki douleyei. Gia aplh isos de ginete hm tha to koitakso kai tha sas po,an kai se proth skepsh den ginete ekei...
adi32 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 dokimaste kai to Phone Recorder Plus 1.0 http://www.teley.com/products/phonerecorder/ para poly kalo
Lucifer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Αυτό το Generic SoftK65 που έχουν τα περισσότερα PC είναι voice?
manosone Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Ρε παιδια και εγω για dsl.Οχι μονοι σας.Λοιπον.Αντι να λεμε και να περιμενουμε,δεν ψαχνουμε ολοι στο net?Ολοι και κατι θα βρουμε?Eγω εψαξα με "record dsl telephone" και δεν βρηκα τιποτα.Καντε και εσεις ενα search.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.