Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Οταν παω να γραψω κατι με το nero πεταει το παρακατω παραθυρακι.Εχει δοκιμασει κανεις και ειχε προβλημα με την επιλογη για multisession ??
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Ego pada multisession ta kaio xoris provlima anagnosis apo alla dvd-rom . provlima borei kai kala na dimiourgithei se palia dvd-rom...
Finn Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Κι εγω δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα.Ακομη και σε δισκάκια που διαβάστηκαν απο επιτραπέζιο dvd player
nk_surfer Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 To drive tou XBOX den diavaze ola ta periexomena enos DVD ftiagmeno me multisession...Opote isxyei auto pou leei alla profanws e3artatai apo to drive ('h to diskaki??!!! who knows)......
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Ευχαριστω φιλοι μου...Να μην πεταμε τοσα GB στο δρομο.... :smile: :smile: :smile:
dwarves Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 kane afova multisession... alla mhn pame kai sthn ypervolh... giati mporei to dvd na diavazei opoia session thelei.... pantos provlima eixa antimetophsei poly palia... alla se cd-rom.. pou eixe 6 multisession.. :S
Highlander Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μπορείτε να κάνετε Multisession. Αν δεν δουλέψει, απλά το κλείνετε και παίζει. Τουλάχιστον έτσι παίζει σε εμένα.
javaneze Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Και εγω ειχα προβλημα με επιτραπεζιο player (mp3 DVD). Σε DVD rom ποτε prob... Aυτο το μηνυμα στο ΝΕΡΟ και εμενα με ειχε τρομοκρατησει την 1η φορα που το εσκασε ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.