Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Παιρνω ειδοποιηση στο outllok express γαι νεο pm και παω να το δω αλλα ....τιποτα.Αν κανω ανανεωση στη σελιδα εμφανιζεται....Καποιο γιατρικο ???? Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:
MariaTs. Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μήπως πρέπει να διαγράψεις κάποια μηνύματα ώστε να ελευθερωθεί χώρος και να παραλαμβάνεις χωρίς πρόβλημα τα νεώτερα; Από Outlook δεν έχω ιδέα, αλλά φαντάζομαι ότι εκεί θα πέρνεις τα μηνύματα που σου στέλνουν από εδώ μέσα! Τσεκάρισε λοιπόν εν πρώτοις αν είναι θέμα χώρου!
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μήπως πρέπει να διαγράψεις κάποια μηνύματα ώστε να ελευθερωθεί χώρος και να παραλαμβάνεις χωρίς πρόβλημα τα νεώτερα; Από Outlook δεν έχω ιδέα, αλλά φαντάζομαι ότι εκεί θα πέρνεις τα μηνύματα που σου στέλνουν από εδώ μέσα! Τσεκάρισε λοιπόν εν πρώτοις αν είναι θέμα χώρου! Οχι προβλημα χωρου δεν ειναι...10 αποθυκευμενα pm εχω.Ευχαριστω παντως. :smile: :smile:
dim_b Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Αυτό συμβαίνει όταν έχεις ήδη ανοιχτή τη σελίδα του forum στον browser ή και όταν μπεις στο forum αφού σου έχει έρθει ειδοποίηση γιά pm; Αν συμβαίνει το 1ο, μάλλον ο browser εμφανίζει παλιά σελίδα και φορτώνει τη σωστή όταν κάνεις ανανέωση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Αυτό συμβαίνει όταν έχεις ήδη ανοιχτή τη σελίδα του forum στον browser ή και όταν μπεις στο forum αφού σου έχει έρθει ειδοποίηση γιά pm;Αν συμβαίνει το 1ο' date=' μάλλον ο browser εμφανίζει παλιά σελίδα και φορτώνει τη σωστή όταν κάνεις ανανέωση.[/quote'] Συμβαινει οταν εχω μπει στο outllok express χωρις να εχω καμμια σελιδα στον ie φορτωμενη αλλα απλα πατωντας το link που μου βγαζει το outlook express. :-? :-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.