Προς το περιεχόμενο

Pc-filmnet


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοίτα να δεις, από όσο έχουν πει άλλοι insomniacs και οι δύο παίζουν το filmnet αλλά βέβαι χωρίς ήχο. Αν θες περισσότερες πληροφορίες κάνε ένα search καλού κακού. Πάντως εγώ θα πάω σήμερα να πάρω την jauppage win tv pci, για την οποία μου την έχουν προτείνει πάρα πολλά άτομα, ακόμα και για το filmnet.<P> smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

Δημοσ.

Pantos ego me tin Pinnacle Studio PCTV Rave blepo mia xara filmnet kai supersport xrisimopoiontas to cablecrypt 2.04.Alla kai ta alla paliotera versions tou cablecrypt pou eixa pali leitourgousan alla h kalyteri ekdosi me kali taxytita gia full screen einai h 2.04.

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα chips που χρειάζεται να υπάρχουν είναι τα BT848A που είναι και το καλύτερο γιατί δεν έχει αλλαγή πολικότητας,BT849,Bt878(που έχω εγώ, έχει αλλαγή πολικότητας που και που αλλά υποφερτά) και Bt879.Οι καλύτερες κάρτες που υπήρχαν ήταν οι MIRO που τώρα έγιναν PINNACLE γιατί η εταιρία πουλήθηκε.Μετά έχεις να κατεβάσεις μόνο ένα cablecrypt decoder όπως του Ronny που έχω εγώ το 2.04 που από ότι έχω βρει είναι το καλύτερο.Αλλά πρόσεξε να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερο σήμα από την κεραία σου.<BR>Καλό ψάξιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...