Προς το περιεχόμενο

Registry mechanic 4.0:πώς λειτουργεϊ !

gdkle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εγκαταστήσει το Registry mechanic 4.0 εαν κάποιος γνωρίζει να μου πεί με δυό λόγια πως λειτουργεί ,τι να κάνω.!!! Ευχαριστώ.

Δημοσ.

vasika, exei vgei registry mechanic 5.5 opote tha sou sinistousa na to katevaseis gia evnoitous logous. twra to ti tha to kaneis einai diko sou thema. mporeis na kaneis apo anasygrotisi tou sklirou diskou, mexri anasygrotisi tis registry, kapoia tweaks sta windows, na anaktiseis svismena arxeia... ktl

to site einai http://www.iolo.com

Δημοσ.
Εχω εγκαταστήσει το Registry mechanic 4.0 εαν κάποιος γνωρίζει να μου πεί με δυό λόγια πως λειτουργεί ,τι να κάνω.!!! Ευχαριστώ.

Το θέμα είναι τι θέλεις εσύ να κάνεις. Για ποιό λόγο το εγκατέστησες;

Το πρόγραμμα έχει πάρα πολλες λειτουργίες..

Το 4 είναι καλύτερο πάντως για το δικό μου σύστημα μιας και είναι πιο ελαφρύ από το τελευταίο. το 5 είναι απλά πιο βαρύ, δηλαδή δεν το βρήκα πιο λειτουργικό.

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι λίγο πολύ γνωρίζεις για ποιο λόγο εγκατέστησες το Registry Mechanic! Καμιά φορά βλέπεις αν κάτι δεν πάει καλά με τον υπολογιστή ίσως να φταίει η registry (τα μητρώα διαφορετικά). Βλέπεις τον φορτώνουμε με διάφορα κι όταν τα βγάζουμε επειδή για κάποιο λόγο δεν μας εξυπηρετούν, τότε μένουν στα μητρώα διάφορα αρχεία αυτών που είναι πολλές φορές άχρηστα. Κι έρχεται λοιπόν το Registry Mechanic όπως και άλλα προγράμματα τύπου 'registry' για να καθαρίσουν τα περιττά αρχεία και να διορθώσουν αυτά που δημιουργούν προβλήματα!

Ανοίγοντας λοιπόν το Registry Mechanic σου ζητά να κάνει σκανάρισμα όλου του συστήματος ή σύντομο σκανάρισμα. Για αρχή σου προτείνω να επιλέξεις τον έλεγχο όλου του συστήματος και μετά μια φορά την εβδομάδα προτίμησε το "quick scan".

Την στιγμή που γίνεται ο έλεγχος θα γίνεται και η καταμέτρηση των προβλημάτων που σημειώνονται από κάτω: θέση και αριθμός προβλημάτων.

Όταν ολοκληρωθεί το σκανάρισμα σου, θα σου βγάλει την λίστα με όλα τα προβληματικά αρχεία' επέλεξε "repair". Σε δευτερόλεπτα θα σου βγάλει και τα αποτελέσματα. Πόσα αρχεία ήταν συνολικά, πόσα διορθώθηκαν και πόσα περιορίστηκαν.

Επιλέγεις "continue" και τελείωσες' σε βγάζει στην αρχική του σελίδα! Αυτό ήταν!

Να σημειώσω τέλος πως το πρόγραμμα κρατά αρχεία back-up, μπορείς να το κοιτάξεις μπαίνοντας στα program files-registry mechanic-backup' στο C.

Δημοσ.
Mallon exete mperdeuti me to system mechanic.

;)

Σωστός εγώ όντως μπερδεύτηκα. Βασικά είδα το Iolo.com που έγραψε ο φίλος και μπευρδεύτηκα. Για το registry mechanic τώρα αν δεν κάνω λάθος δεν πρέπει να έχει και πολλές επιλογές.. μόνο cleaner δεν είναι αυτό ή κάνει και άλλες λειτουργίες που δεν θυμάμαι τώρα; ένα βασικό κουμπί που γράφει scan πρέπει να έχει. η πάλι κάνω λάθος;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...