Προς το περιεχόμενο

www.Last.fm (audioscrobbler.com)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παντως εγώ ξενέρωσα λίγο... βαρέθηκα να επιλέγω τι θα φαίνεται και τι δεν θα φαίνεται - ακούω και πολλά κομμάτια με ξένους χαρακτήρες και μη-πλήρη ονόματα και γίνεται σαλάτα γενικότερα.

Για ποιόν λόγο να επιλέγεις τί θα φαίνεται και τί όχι; blink.gif

Το πρόβλημα βρίσκεται στα tags (με τους ιαπωνοκινέζικους χαρακτήρες συνήθως), αλλα και τί έγινε αν κάποιοι καλλιτέχνες δεν φαίνονται στο profile σωστά; Το link οδηγεί κανονικά στο profile του καλλιτέχνη. Ίσως μελλοντικά να κάνουν κάτι γι αυτό, αλλά δεν παύει να είναι η εξαίρεση. blink.gif

αφήστε που το interface του site εγινε λίγο χάλια, απο αποψη "ομορφιάς".. λέτε και γω αναγκαστικά κατα λάθος να είδα κάποια beta εκδοση που δεν την βλέπει όλος ο κόσμος?

Όσον αφορά το θέμα της εμφάνισης, είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Στην αρχή και μένα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, αλλά πλέον δεν έχω και κανένα τρελλό πρόβλημα. blink.gif

Αντικειμενικά μιλώντας, δεν έγινε και χάλια... blink.gif

ασε που ο winamp δεν καταλαβαίνει unicode-encoded ονόματα αρχείων και χρειάστηκε να αλλάξω player (χρησιμοποιώ foobar2000 τώρα) και να μετονομάσω ΠΟΛΛΑ αρχεία για να μπαίνουν σωστά στo last.fm..
Αυτό το πρόβλημα του winamp το θυμάμαι από παλιά (πολύ πριν τον last.fm). Μην το χρεώνεις κι αυτό στον last... blink.gif

Αν και δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα στο να μην φαίνονται κάποια tags OK. Δεν έγινε και τίποτα βρε παιδί μου... Εκτός πια και αν το 90% αυτών που ακούς έχουν παράξενους χαρακτήρες... blink.gif

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Cristina> έχεις δίκιο, δεν είναι πρόβλημα του last.fm - πιο πολύ προσωπικό και προσκαιρο :))) αλλά σαν ιδέα είναι πολύ καλη και σίγουρα αξίζει υποστήριξης.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
helppppppppppppp !!! de mou vgazei ta tragoudakia mouuuuuu afto to pragmaaaa ouaaaa :S:S:S !!! ti paizei ? exw winamp kai exw valei to plugin :S

Τα τραγούδια που ακούς έχουν tags;

Μήπως έχεις firewall που κόβει την επικοινωνία με τον server;

Είναι ενεργό το scrobbling;

blink.gif

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διαπιστωσα οτι δεν στελνει πληροφοριες στο last.fm για κομματια που ειναι σε losless μορφη FLAC... Μαλλον δεν εχουν προνοησει, παρολο που τα FLAC εχουν tags...

Δημοσ.
nick[;1458066'']Διαπιστωσα οτι δεν στελνει πληροφοριες στο last.fm για κομματια που ειναι σε losless μορφη FLAC... Μαλλον δεν εχουν προνοησει, παρολο που τα FLAC εχουν tags...

κατεβασε αυτό το plug-in το οποιο διαβαζει τα tags του flac και τα στελνει κανονικα στο last.fm

:)

Δημοσ.

Παιδια εγω δε κατεβασα το προγραμματακι που λεει και απλα ακουω διαφορους tag based σταθμους και κανω rating, πειραζει; Θελω να πω και παλι κραταει τις προτιμησεις μου, σωστα;

• 2 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελευταία το χρησιμοποιω πολυ συχνα, δηλαδή επισκέπτομαι τη σελιδα του τουλαχιστον 10 φορές την μέρα ;O Δεν το χρησιμοποιώ καθόλου για ράδιο (& νομίζω πλέον πρέπει να πληρώσεις συνδρομή) αλλά μόνο για να βλέπω stats μου και φίλων μου αλλά και λίγο επικοινωνία, μουσικές προτάσεις κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...