Cristina Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 παντως εγώ ξενέρωσα λίγο... βαρέθηκα να επιλέγω τι θα φαίνεται και τι δεν θα φαίνεται - ακούω και πολλά κομμάτια με ξένους χαρακτήρες και μη-πλήρη ονόματα και γίνεται σαλάτα γενικότερα. Για ποιόν λόγο να επιλέγεις τί θα φαίνεται και τί όχι; Το πρόβλημα βρίσκεται στα tags (με τους ιαπωνοκινέζικους χαρακτήρες συνήθως), αλλα και τί έγινε αν κάποιοι καλλιτέχνες δεν φαίνονται στο profile σωστά; Το link οδηγεί κανονικά στο profile του καλλιτέχνη. Ίσως μελλοντικά να κάνουν κάτι γι αυτό, αλλά δεν παύει να είναι η εξαίρεση. αφήστε που το interface του site εγινε λίγο χάλια, απο αποψη "ομορφιάς".. λέτε και γω αναγκαστικά κατα λάθος να είδα κάποια beta εκδοση που δεν την βλέπει όλος ο κόσμος? Όσον αφορά το θέμα της εμφάνισης, είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Στην αρχή και μένα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, αλλά πλέον δεν έχω και κανένα τρελλό πρόβλημα. Αντικειμενικά μιλώντας, δεν έγινε και χάλια... ασε που ο winamp δεν καταλαβαίνει unicode-encoded ονόματα αρχείων και χρειάστηκε να αλλάξω player (χρησιμοποιώ foobar2000 τώρα) και να μετονομάσω ΠΟΛΛΑ αρχεία για να μπαίνουν σωστά στo last.fm..Αυτό το πρόβλημα του winamp το θυμάμαι από παλιά (πολύ πριν τον last.fm). Μην το χρεώνεις κι αυτό στον last... Αν και δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα στο να μην φαίνονται κάποια tags OK. Δεν έγινε και τίποτα βρε παιδί μου... Εκτός πια και αν το 90% αυτών που ακούς έχουν παράξενους χαρακτήρες...
paintbox Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Cristina> έχεις δίκιο, δεν είναι πρόβλημα του last.fm - πιο πολύ προσωπικό και προσκαιρο )) αλλά σαν ιδέα είναι πολύ καλη και σίγουρα αξίζει υποστήριξης.
Chilli Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 helppppppppppppp !!! de mou vgazei ta tragoudakia mouuuuuu afto to pragmaaaa ouaaaa :S:S:S !!! ti paizei ? exw winamp kai exw valei to plugin :S
Cristina Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 helppppppppppppp !!! de mou vgazei ta tragoudakia mouuuuuu afto to pragmaaaa ouaaaa :S:S:S !!! ti paizei ? exw winamp kai exw valei to plugin :S Τα τραγούδια που ακούς έχουν tags; Μήπως έχεις firewall που κόβει την επικοινωνία με τον server; Είναι ενεργό το scrobbling;
Kleanthis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Εμένα δεν παίζει... Δεν αναγνωρίζει ότι έχω κάρτα ήχου...
-nick- Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Διαπιστωσα οτι δεν στελνει πληροφοριες στο last.fm για κομματια που ειναι σε losless μορφη FLAC... Μαλλον δεν εχουν προνοησει, παρολο που τα FLAC εχουν tags...
Cristina Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Κάτι άλλο φταίει. Εμένα τα κάνει scrobble τα FLAC.
kliros Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 nick[;1458066'']Διαπιστωσα οτι δεν στελνει πληροφοριες στο last.fm για κομματια που ειναι σε losless μορφη FLAC... Μαλλον δεν εχουν προνοησει, παρολο που τα FLAC εχουν tags... κατεβασε αυτό το plug-in το οποιο διαβαζει τα tags του flac και τα στελνει κανονικα στο last.fm
-nick- Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 κατεβασε αυτό το plug-in το οποιο διαβαζει τα tags του flac και τα στελνει κανονικα στο last.fm thnx mate tha to dokimaso..
Freakster Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια εγω δε κατεβασα το προγραμματακι που λεει και απλα ακουω διαφορους tag based σταθμους και κανω rating, πειραζει; Θελω να πω και παλι κραταει τις προτιμησεις μου, σωστα;
leomar_7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 na rwthsw kai gw kati san neos user?exw katevasei ton player tous vazw find music by artist kai mou vgazei panta similar.etsi ypotithetai oti prepei na leitourgei?
Cristina Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Βρήκα πρόσφατα 3 ωραία scripts του Anthony Liekens για τους χρήστες του Last.fm. Compute your eclectic score Compare your profile with that of other users Generate a cloud of recommended artists
-nick- Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Τελευταία το χρησιμοποιω πολυ συχνα, δηλαδή επισκέπτομαι τη σελιδα του τουλαχιστον 10 φορές την μέρα ;O Δεν το χρησιμοποιώ καθόλου για ράδιο (& νομίζω πλέον πρέπει να πληρώσεις συνδρομή) αλλά μόνο για να βλέπω stats μου και φίλων μου αλλά και λίγο επικοινωνία, μουσικές προτάσεις κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.