hugelacky Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Σήμερα μου έστειλαν pm σχετικά με το σκάλωμα που έχει φάει εδώ και κανα μήνα ο server, και λέει τα εξής: Sorry for the slow chart updates Hi, As you might have noticed, one of our profile servers (which your account is on) has been rather slow recently. Affected users are noticing that their charts are taking ages to update, and neighbours are not calculated fast enough. This is due to the changes we're making in the way profile data is stored and searched. You can read more about it in RJ's Journal and this forum entry. The new profile system should be in place within 2 weeks - unfortunately, meanwhile you may continue to experience slow chart-updates. We're really sorry about this, it does suck mightily. All your scrobbling is being logged though, so your charts will return in all their glory once we're over this hurdle. To sweeten the deal we're upgrading your account with a free 1 month subscription. (or extending it if you already subscribe). Along with the usual subscriber perks, you'll have access to the beta test of the new site update (in early June). This will give you a chance to try out the new charts system before everyone else, and tell us what you think before it's launched. Regards, The Last.fm Team Καλή φάση τελικά, θα έχω και ένα μήνα δωρεάν subscription (όχι ότι είναι πολλά 3€ αλλά πολύ απλά δεν υπήρχε περίπτωση να δοκίμαζα ) Λογικά θα έχει έρθει και σε κανέναν άλλο απο σας αυτό το μήνυμα, ε? :roll:
Godfath3r Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Έστειλα και γώ e-mail που έλεγα οτι δεν γίνονται συχνά update στα charts μου και μου στείλαν το ίδιο e-mail, με δςρεάν ένα μήνα συνδρομή! Καλή φάση.Τί ακριβώς παραπάνω έχει?
Cristina Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Παιδιά... Δεν ξέρω αν κατεβάσατε τον νέο player του Last.fm... Είναι τέλειος! ΓΑΜΕΙ! Κατεβάστε τον από εδώ. Νέο interface, νέες επιλογές που τον κάνουν ακόμα πιο λειτουργικό. Επιτέλους γίνεται minimize στο systray! Σε κάθε track που ακούς, βγάζει info για τον artist και φυσικά και για το track, καθώς και similar artists. Μπορείς να βλέπεις και τα recently loved tracks. Ψάχνω να δω μήπως μπορούμε να βλέπουμε όλα τα αγαπημένα μας... Α! Επίσης, δεν γίνεται πλέον configure το plugin του Winamp μέσα από τα preferences του, αλλά μέσα από τον player. Proxy, accounts, folders, όλα είναι μέσα στα options του player. Αυτό βέβαια δεν ξέρω αν σημαίνει πως δεν λειτουργεί πλέον αυτόνομα το plugin, στην περίπτωση που δεν θέλεις τον player. Edit: Για τους subscribers (προς το παρόν): http://beta.last.fm Το καταστατικό των αλλαγών μπορείτε να το δείτε εδώ. Η πλήρης αναγέννηση!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Yπάρχει τρόπος κάθε φορά που αρχίζει την αναπαραγωγή ενός κομματιού να μην τσεκάρει το floppy disk και μου την δίνει στα (ήδη τεντωμένα) νεύρα μου?
Cristina Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Yπάρχει τρόπος κάθε φορά που αρχίζει την αναπαραγωγή ενός κομματιού να μην τσεκάρει το floppy disk και μου την δίνει στα (ήδη τεντωμένα) νεύρα μου? Αν έχω καταλάβει καλά τί σου κάνει, πάτησε CTRL+O, ενώ είσαι στον player, πήγαινε στο Scrobbling και αποεπέλεξε το A. Σε μένα πάντως δεν το διαβάζει το floppy. Μου φαίνεται παράξενο που στο κάνει, αν όντως έχω καταλάβει καλά...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Και όμως αποεπιλεγμένο είναι. Χριστέ μου λες να...όχι δεν....πωωωω...ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
Cristina Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Hm... Μόλις πρόσεξα πως το κάνει και σε μένα, αλλά είναι τόσο ανεπαίσθητος ο ήχος που δεν τον καταλαβαίνω... Κι ενώ πριν ήταν επιλεγμένο το Α, τώρα που πήγα να το αποεπιλέξω για να το δοκιμάσω, είδα πως δεν ήταν επιλεγμένο... Αρχίζω να ανησυχώ κι εγώ τώρα...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Oυφφφ ησύχασα. Νόμιζα πως η RIAA(όχι η αδελφή του φίλου μου)είχε εισβάλει στα ενδώτερα!
Cristina Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Για δοκίμασε να το επιλέξεις... Μπορεί να σταματήσει...
subdee Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 γιατί το έχουμε παρατήσει; δε βλέπω κόσμο...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Ως plugin του winamp δούλευε υπερωρίες όλο το καλοκαίρι και συνεχίζει...
paintbox Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 παντως εγώ ξενέρωσα λίγο... βαρέθηκα να επιλέγω τι θα φαίνεται και τι δεν θα φαίνεται - ακούω και πολλά κομμάτια με ξένους χαρακτήρες και μη-πλήρη ονόματα και γίνεται σαλάτα γενικότερα. αφήστε που το interface του site εγινε λίγο χάλια, απο αποψη "ομορφιάς".. λέτε και γω αναγκαστικά κατα λάθος να είδα κάποια beta εκδοση που δεν την βλέπει όλος ο κόσμος? ασε που ο winamp δεν καταλαβαίνει unicode-encoded ονόματα αρχείων και χρειάστηκε να αλλάξω player (χρησιμοποιώ foobar2000 τώρα) και να μετονομάσω ΠΟΛΛΑ αρχεία για να μπαίνουν σωστά στo last.fm.. τέλος πάντων. εντάξει, δεν εχασα τιποτα συνήθως το έχω στο off τώρα πια... μπορεί να το δουλεύω πιο συχνά ομως στο μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.