Cristina Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Έτοιμα και τα charts του group! http://www.last.fm/group/Insomnia/charts Εδώ είναι τα τραγούδια που ακούστηκαν από τα μέλη του group την εβδομάδα που πέρασε.
Godfath3r Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Πολύ όμορφο...Αφού βάλω dsl θα δοκιμάσω και γώ το radio!
hugelacky Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Έτοιμα και τα charts του group! http://www.last.fm/group/Insomnia/charts Εδώ είναι τα τραγούδια που ακούστηκαν από τα μέλη του group την εβδομάδα που πέρασε. nice, nice!
Edgar Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Αλόχα Έχω φτιάξει 2 chart images για να τα βάλει όποιος θέλει στο sign tou Δεν είναι και ότι καλλίτερο, αλλά ok
Cristina Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δεν είναι ό,τι καλύτερο;;; ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!! :D Nice!!! Μήπως θα μπορούσες να κάνεις κι ένα με 3 artists στο μέγεθος του chart έχεις στην υπογραφή σου, με το ματάκι; Για να μη μου χαλάει τη συμμετρία με την υπόλοιπη υπογραφή;
Founes Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 πως σας φαίνεται η νέα μου υπογραφή ? πολύ καλή φάση το last.fm!!!
paintbox Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 xmmmm μπήκα και γω σε φάση.. είναι ενδιαφέρον ιδέα... απλώς εντάξει φαντάζομαι πως οι χρηστες του πληθαίνουν κάθε δευτερόλεπτο και ο σερβερ μερικές φορές την πατάει και είναι offline. εκτός τούτου, τα audioscrobbler plugins εχουν γραφτεί σχεδόν για όλα τα δημοφιλή players, αλλά μου φαίνεται πως συμπεριφέρονται διαφορετικά.. π.χ. χρησιμοποιούσα το winamp και οντως μπορούσα να βρώ τουλάχιστον το log αρχείο.. το cache δεν το έψαξα - εβαλα πρόσφατα το foobar2000, αλλά εκεί δεν μπορώ να βρώ το log αρχείο με αποτέλεσμα να ψάχνομαι για... ώρες (χαζός γαρ :ΡΡ) να βρω γιατι δεν κανει submit τα τραγούδια που παίζω :Ρ (ψώνιο γαρ :ΡΡΡ) τελος παντων, μερικες φορες απογοητεύομαι εύκολα (γι'αυτο τα εβρισκα παντα πολυ δυσκολα με λινουξοειδή και οπενσορς προγράμματα) και ειναι τωρα μια απ'αυτές τις φορές :ΡΡΡΡ κατέληξα να ακούω μερικά τραγούδια για να μπούν στο chart μου, και όχι επειδή θέλω να τα ακούσω εκείνη την στιγμή ) βέβαια αυτο ειναι κατι ακραίο - φυσικά μαλλον συμβαίνει μονο σε'μένα αλλαααααααα.... δεν ξέρω.... στην αρχή ημουν και γω πολυ επιφυλακτικός.. και είμαι ακόμα, αλλά.. ισως η ευκολία με την οποία μπορούν να αναλύσουν τα στοιχεία σου αντισταθμίζεται με το πλήθος των ανθρώπων που γνωρίζεις εκειπέρα//... αλλάααααα ) (σας εχω ζαλίσει με αυτο το αλλα) θυμάμαι τον παλιό παραδοσιακό τρόπο και μου φαίνεται πιο ωραίος - συναντάς εναν τύπο στο τραίνο και ακούγιεται βαβούρα άγριότατη απο τα ακουστικά του, τον τσιγκλάς, κ του λες, τι ακούς - carcass (π.χ.) - α, του λες, yo man, γουστάρς και συ τέτοια, και γω και γω, και πιάνετε κουβέντα... παρόμοια φάση είναι το last.fm - το αλλο είναι απλώς πιο νοσταλγικό, μια εικόνα απο το παρελθόν... αλλά μερικες φορες σκέφτομαι - ποσο λεία και σταδιακά αλλάζει ο κόσμος - οταν παλιά γνώριζες ανθρώπους μονο μέσω άμεσης επαφής, τώρα αυτο γίνεται ολο και πιο σπάνια - πόσο πολύ αρχίζουν και παιζουν ρόλο στην ζωή μας οι μηχανές, οι βάσεις δεδομένων και ολα τα συγχρονα παρατράγουδα ) εντάξει, φυσικό είναι, θα μου πείτε (και λέω στον εαυτό μου..) αλλα -> ναι, αυτο - τα γράφω ολα αυτά απλώς επειδή πραγματικά βρέθηκα σε φάση να ακούω κάποια τραγούδια μονο και μονο για να φανει πως τα ακούω - οχι οτι δεν μου αρέσουν - αλλά για να σχηματιστεί σωστότερα το "γούστο" μου, η εικόνα του, στην βάση του οντιοσκρόμπλερ.. :ΡΡ και τώρα είναι down ο σέρβερ του, και σκωτίνιασε στο μυαλό μουυυυυ.. και ανακάλυψα μέσα μου να σκέφτομαι - για ποιο λογο να τα ακούσω τώρα τα cdακια που μολις ρίπαρα με τόσο ζήλος - αφού δεν θα βλέπει κανεις οτι τα ακουσα... δεν είναι παράλογο.. τέλος πάντων - απλά προσωπικές σκέψεις είναι, δεν θελω να πω τιποτα συγκεκριμένο ))) adios!!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Σε 2 βδομαδες θα'ναι ολα ok, θα αντικαταστησουν το τωρινο τους συστημα με αλλο.
hugelacky Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Ακόμα έχει πρόβλημα ο server τους? Ακούω μουσική εδώ και 5 μέρες και ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι στα charts μου! Τι γίνεται? :-?
ferongr Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Ακόμα έχει πρόβλημα ο server τους? Ακούω μουσική εδώ και 5 μέρες και ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι στα charts μου! Τι γίνεται? :-? O server δινει προτεραιοτητα στους πληρωτεους χρηστες . Οσον αφορα την cache για το Winamp ειναι μεσα στο φακελο Winamp\plugins\audioscrobbler.99.cache. Το εν λογω αρχειο ανοιγει με το notepad. Μεσα το μονο που γραφει ειναι στοιχεια απο το ID3 tag και το path του αρχειου. Ουτε ιχνη CRC (τα οποια μπορουν με συγριση να δειξουν αν εχεις αγορασει η αντιγραψει το αρχειο) ουτε αλλου ειδους πληροφοριες. Αν μου περισεψουν 9 euro καμμια μερα ισως βαλω τρεις μηνες μεσα να δω τη διαφορα. Εδω ξοδεουμε σε CD πολλα περισσοτερα (θελω να πιστευω)...
ferongr Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Γιατί δεν δοκιμάζεις για ένα μήνα; [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img] RU Talking 2 me? XD well για να βαλω λ7 στην gift card εχω μια χρεωση οποτε συμφερει να βαλω 9 euro. Κριμα που το λογιστηριο δεν μου δινει αλλη προκαταβολη (επι της προκαταβολης.... Μηπως να ζητησω το δωρο των χριστουγεννων του 2007? XD )
silencer51 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Έκανα συνδρομή για 1 μήνα σήμερα. Αρκετές οι διαφορές, αλλάζει το interface και γίνεται πιο πλήρες. Ωραίες επιλογές το radio stream κ.λ.π. που μπορείς να φτιάξεις. Αφού το ψάξω περισσότερο θα γράψω εδω τη γνώμη μου.
joef_gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μολις εγινα μελος στο Insomnia group!! επειδη σκεφτομαι να πληρωσω και εγω για κανα μηνα! σιγα μονο 9 ευρω ειναι πες μας τι λεει αξιζει περισσοτερο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.