Προς το περιεχόμενο

www.Last.fm (audioscrobbler.com)

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδή; Θα έρθει η RIAA (Αμερικανική ένωση) στο σπίτι μου στην Ελλάδα γιά να ψάξει αν τα τραγούδια που έχω ακούσει υπάρχουν σε αυθεντικά CD ή είναι mp3 νόμιμα αγορασμένα; Με ποιό δικαίωμα;

Και έστω ότι θα θελήσει να κάνει κάτι τέτοιο' date=' με βάση ποιά στοιχεία θα βρεθεί εισαγγελέας γιά να εκδόσει ένταλμα έρευνας;[/quote']

Έχεις δει Southpark? Συγκεκριμένα το 709 - Christian Rock Hard ? LOL

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχεις δει Southpark? Συγκεκριμένα το 709 - Christian Rock Hard ? LOL

Ομολογουμένως ένα απο τα καλύτερα SP :) Ειδικά εκεί που μπουκάρουν απο παράθυρα και με τον κριό απο την πόρτα!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να πω πως κι εγώ είμαι εδώ και καιρό μέλος του audioscrobbler και είμαι εντυπωσιασμένος με το πόσο καλά με "έμαθε" σε λίγο καιρό με βάση αυτά που ακούω και με το πόση μουσική έχω βρει να ακούσω με βάση το τί ακούνε άνθρωποι με παρόμοιο του δικού μου γούστου.

Δεν κάνετε ένα post τα usernames σας να δούμε τι ακούμε οι insomniacs?

Δημοσ.

δεν ξερω για σας, αλλα εμενα μου τα κλεψανε ολα τα σι-ντι που ειχαι ριππαρει στον σκλιρο μου δισκο... ;)

Oσο για το audioscrobbler το ιντερνετ ξερει σε πια σιτε παμε, τι γραφουμε, να μαθη και τη ακουο?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

τελικα η ολη φαση σπερνει!

ειδικα το Online Radio ειναι ολα τα λεφτα!

απλα βρισκεις το tag που θες και ακους μουσικες γρηγορα και τσαμπα!

η ποιοτητα ειναι απιστευτη!

ετσι ξερω αν μου αρεσει κατι πριν το κατεβασω η το αγορασω!

σωστη η cris!

αψογο, σε ευχαριστω!:)

α και για οσους λενε οτι θα μας πιασουν και διαφορα αλλα χαριτωμενα:

αφου ρε παιδια δεν διακρινει στα stats του site αν τα κομματια τα εχεις ακουσει απο winamp σε mp3 στο σκληρο σου η αν τα εχεις ακουσει μεσω του stream!

οποτε δεν μπορουν να αποδειξουν και τιποτα!

so simple!

τωρα αν εχει spyware δεν το γνωριζω αλλα και να εχει χαλαλι γιατι σπερνει!!!

Δημοσ.

hehe! :D

Έχουμε κολλήσει όλοι με αυτό το site! :D

Έχει και samples για πολλά πολλά albums και μπορείς να κάνεις preview των τραγουδιών και αν σου αρέσει να το αγοράσεις από το amazon.

Πλέον είναι πολύ καλά οργανωμένο και λειτουργεί μέσω του last.fm.

Για να ακούσει κάποιος τους σταθμούς ή τα samples πρέπει να κατεβάσει τον player του ο οποίος είναι ελάχιστα kb.

Εδώ θα βρείτε και το plugin για τον player σας αλλά και τον Last.fm Player. :D

Μπορείς να γράψεις reviews, να κάνεις recommends (καλλιτεχνών, albums ή τραγουδιών) σε άλλους χρήστες ή στις κοινότητες που είσαι εγγεγραμένος.

Υπάρχουν πολλές κοινότητες χρηστών όπου μπορείς να ακούσεις το δικό τους ράδιο, βάσει αυτών που έχουν ακούσει τα μέλη της.

Μια τέτοια έχει και το Insomnia.gr που μπορείτε τη βρείτε εδώ. :)

Δημοσ.

τι preview βρε c κριστινακι?:razz:

εδω μιλαμε ακουω FULL κομματια και γουσταρω!:D

α για εναν φιλο που ρωτησε πιο πανω το username μου ειναι predatorGR!:)

οσο για spyware μολις ολοκληρωσα scan με ενημερωμενο spybot s&d εκδοση 1.4 και βρηκε αρκετα (advertising.com, avenue a,inc. doubleclick, fastclick, mediaplex)!την εφαρμογη την ειχα κανει install λιγο νωριτερα!δεν ξερω βεβαια αν ειναι απο αυτην η απο αλλα γιατι ειχα καιρο να κανω scan!

Δημοσ.

Μμμ... Μπορείς να επιλέξεις ένα συγκεκριμένο τραγούδι και να το ακούσεις full; Δεν έχω βρει τον τρόπο... :mrgreen:

Μόνο ότι μου βάζει ένας σταθμός, ακούω ολόκληρο τραγούδι... :)

Δημοσ.

ε ναι οποτε συμφωνουμε,στους σταθμους ειναι full.

εγω απλα βρηκα εναν σταθμο που μου αρεσει (πχ τωρα ακους το neighborhood radio του hugelacky!:razz: )

Δημοσ.
εγω απλα βρηκα εναν σταθμο που μου αρεσει (πχ τωρα ακους το neighborhood radio του hugelacky!:razz: )
Εεε? Τι??? Πώς??? :razz:

Δεν το πολυκατάλαβα αυτό με τους σταθμούς αλλά θα κατεβάσω και τον player και θα το ψάξω! Για να καταλάβω, pred εσύ ακούς τα top tracks που έχω ακούσει, σαν radio από μένα???

ps. Όσοι φοβάστε για περίπτωση καταγραφής των mp3 που έχουμε στον σκληρό μας κτλ, κάτι τέτοιο δεν παίζει.

Aκόμα και original audio cd να βάλεις στο winamp αυτό θα κατεβάσει από το νετ το tag του κάθε track και πάλι θα στείλει στοιχεία το plugin στο site. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο σαν να παίζατε mp3! :wink:

Δημοσ.

Ok, τελικά έπιασα τι παίζει με το radio, λοιπόν η όλη φάση μ@μάει!

Ακούς ότι θες (διαλέγεις από μουσικό είδος ή artist/band , ή ακούς παρόμοια songs με τα favorites ενός άλλου χρήστη) σε ποιότητα 128kbps χωρίς διακοπές, εκφωνητές, κτλ..!!! :wink:

It also boogies, raps, jives, shakes its booty, and sings opera. All at once, in a high-quality (128kbps) MP3 stream.

Welcome to personalized radio, where the DJ is a computer that picks the best songs to play you. You can skip songs you don't like, and your musical profile updates accordingly.

All you need to tune in is the Last.fm Player, a small, free, open source application that connects to our network to play music just for you.

Δημοσ.

ακριβως αυτο huge!

μιλαμε παιζει ακριβως οτι γουσταρω!

και μαλιστα αμα πατας στα εικονιδια που εχει (love this track/ban this track) κανει ακομα περισσοτερο customize στα γουστα σου!

τωρα ακουω deftones στο nu-metal radio!

οσο για bandwidth εχω το Bitlord να τραβαει με 25kB/s και παιζει χωρις διακοπες!

οποτε και την μουσικουλα μου ακουω χωρις να ψαχνω στα mp3 μου και κατεβαζω!

επισης βεβαια ακουω νεους καλλιτεχνες και ανακαλυπτω!

thumbs up!!!

Δημοσ.

είναι ωραίο το site και ο player που δίνουν φοβερός...

εγώ είμαι ο paradise_lost όπως λέει και η sig μου γιατί το sotris99 ήταν καβατζωμένο (i will kill the person who used my nickname!!!! :razz: )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...