laptopmaniac Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Μια χαρά σε καλύπτει η Εγγύηση και στην Ελλάδα και να πείς στους Μ@Μ@κες της hp hellas πως άγνοια νόμου δεν υπάρχει. Αν στείλεις ένα faxάκι στην hp Γερμανίας θα δεις πως θα στρώσουν όλα αυτόματα. Το ίδιο πρόβλημα είχε φίλος με ένα hp 2175ea που αγόρασε απο Γερμανία και του έλεγαν τις ίδιες λαλακίες αλλά με ένα faxάκι όλα λύθηκαν δια μαγείας και του άλλαξαν board σε μια εβδομάδα!
KGP Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Φίλε KGP εσύ ήσουν σαφέστατος και με κάλυψες. ΟΜΩΣ: Μόλις πριν από λίγο μιλούσα με την ΗΡ Hellas και η πολιτική τους σε αυτό το θέμα είναι κάθετη: "Σε μοντέλο που δεν εισάγεται από την HP Hellas και δεν διατίθεται στην Ελληνική αγορά' date=' δεν παρέχουμε εγγύηση" Η ερώτηση που τους έκανα ήταν αν παρέχουν εγγύηση σε συγκεκριμένο μοντέλο HP Pavilion το οποίο πρόκειται να αγοράσω από Γερμανία. Επίσης έδειξαν παντελή αδιαφορία για τον νόμο περί πανευρωπαϊκής εγγύησης 2 ετών (εντός ΕΕ εννοώ) "Δεν ξέρω για αυτόν τον νόμο που μου λέτε... αφού δεν εισάγουμε το μοντέλο, θα πρέπει να απευθυνθείτε στην HP Γερμανίας" Αν είναι να μπλέξω με δικαστήρια για να τους αποδείξω ότι πρέπει να έχω εγγύηση, άστα να πάνε φίλε KGP. :???:[/quote'] pes stin agapiti HP -kai se parakalo otan "milas" me tin HP na kratas onomata opos kai na tous enimeroneis oti tin apantisi tous tin theleis episima gia pasa chrisi kai dimosieusi opoudipote kai opotedipote epithimeis- oti eiparchei kai ipourgio.....kai na thimithoun oti oi poines pou elavan itan proidopiitikes kai gia auto itan toso chamiles....to ipourgio emporiou itan safis stin anakoinosi pros autous ton pinon pou elavan os pros to chamilo archiko "timima"
KGP Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 kai me vasi auto to email kinisou analogos pros ta HQs tis HP
konspir2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Προς laptopmaniac: Ακόμα και αν είναι έτσι όπως τα λες, πώς μπορεί η HP Γερμανίας να αναγκάσει την ΗΡ Hellas να παρέχει εγγύηση για τα προϊόντα της; Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά όπως καταλαβαίνεις το θέμα είναι φλέγον ΥΓ: Μήπως έχεις πρόχειρο, (από την εμπειρία με τον φίλο σου), το fax number της ΗΡ Γερμανίας... δεν μπορώ να βρω στο site ούτε FAX ούτε καν email επικοινωνίας. Φίλε KGP: Θα επικοινωνήσω πάλι και θα ζητήσω απάντηση γραπτώς. Θα σας ενημερώσω.
vagos789 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Η ΗΡ Ευρώπης πρεπει να αναγκάσει την ελληνικη να παράσχει εγγύηση. Βέβαια ασχετα απο το νομικό θέμα,εάν δεν εχουν ανταλλακτικά και τεχνογνωσία,στην καλυτερη περιπτωση θα εχεις απλώς μεγάλες καθυστερήσεις αν χρειαστείς κατι απο αυτούς.
konspir2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Επικοινώνησα πάλι με τη ΗΡ και η απάντηση φυσικά ήταν ίδια. Ζήτησα την απάντηση γραπτώς και αφού με έβαλε στην αναμονή μου κράτησαν τα στοιχεία για να επικοινωνήσει ο "υπεύθυνος" μαζί μου. Κράτησα το όνομα του "υπευθύνου" και περιμένω. Αν δεν με καλέσει, (το θεωρώ το πιο πιθανό ως ενδεχόμενο), θα τον καλέσω εγώ. Εν αναμονή λοιπόν.
konspir2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Επίσης: Είναι δυνατόν να μην μπορώ να βρω ένα email της ΗΡ Γερμανίας ρε γμτ;; Το γνωρίζει κανείς ρε παιδιά;;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 http://h20180.www2.hp.com/apps/Nav?h_pagetype=s-005&h_lang=de&h_cc=de&h_product=321957&lang=de&cc=de&h_client=S-A-R316-2 Διαλέγεις το notebook που σε ενδιαφέρει μετά τη σειρά, το μοντέλο και ανοίγει για να τους γράψεις ότι θέλεις.
laptopmaniac Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Προς laptopmaniac: Ακόμα και αν είναι έτσι όπως τα λες' date=' πώς μπορεί η HP Γερμανίας να αναγκάσει την ΗΡ Hellas να παρέχει εγγύηση για τα προϊόντα της; Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά όπως καταλαβαίνεις το θέμα είναι φλέγον ΥΓ: Μήπως έχεις πρόχειρο, (από την εμπειρία με τον φίλο σου), το fax number της ΗΡ Γερμανίας... δεν μπορώ να βρω στο site ούτε FAX ούτε καν email επικοινωνίας. Φίλε KGP: Θα επικοινωνήσω πάλι και θα ζητήσω απάντηση γραπτώς. Θα σας ενημερώσω.[/quote'] Το κέντρο διανομής της hp στην ευρώπη είναι η Γερμανία και όχι η Ελλάδα. Το γεγονός ότι η hp hellas αποφασίζει να εισάγει το ένα η το άλλο μοντέλο είναι άσχετο. Δεν μπορούν να διαφημίζουν πανευρωπαική εγγύηση και μετά να μην την δίνουν είναι παράνομο. Το fax και το τηλ. της hp Γερμανίας μας το είχαν δώσει απο το κατάστημα που είχε πάρει το παλικάρι το λάπτοπ του. Αλλά το φαξάκι τότε το έστειλαν απο το κατάστημα και όχι ο φίλος μου σαν ιδιώτης. Η hp Hellas ήδη όπως αναφέρθηκε πριν έχει πληρώσει προστίματα για τον λόγο αυτόν και για το γεγονός ότι δίνει 1 χρόνο εγγύηση ενώ υπάρχει νόμος της ΕΕ ο οποίος αναφέρει ότι σε όλα τα ηλεκτρονικά ήδη ( και στα λάπτοπ ) η εγγύηση είναι 2 χρόνια. Μην μασάς αν σου λένε μαμακίες απείλησε τους ότι θα απευθυνθείς στο υπουργείο εμπορίου και θα δεις ότι θα στρώσουν όλα. Απο το κατάστημα που το παράγγειλες τι σου λένε?
konspir2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Από το κατάστημα που το έχω παραγγείλει μου λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά επειδή τα λεφτά είναι πολλά θέλω να είμαι σίγουρος και το ψάχνω. Και όπως βλέπεις μέχρι στιγμής δεν έχω βγάλει άκρη.
KGP Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Η hp Hellas ήδη όπως αναφέρθηκε πριν έχει πληρώσει προστίματα για τον λόγο αυτόν και για το γεγονός ότι δίνει 1 χρόνο εγγύηση ενώ υπάρχει νόμος της ΕΕ ο οποίος αναφέρει ότι σε όλα τα ηλεκτρονικά ήδη ( και στα λάπτοπ ) η εγγύηση είναι 2 χρόνια. den thimame tetia periptosi. pantos na eiste SOSTA enimeromeni -den dino kamia momfi, min me pareksigite- i eggiisi 2 eton ichiei gia proionta kai ipiresies MADE IN EU kai den aforoun gia proionta kai ipiresies ektos EU opote se merikes periptoseis i hp mporei na to ischiristei auto. schetika me to perimeno ton ipeuthino na epikinonisi......elpizo na enoousan meso email kai ochi meso tilefonou..... otan enoo graptos enoo eite meso email eite meso fax eite meso epistolis me tachidromio . auta apoteloun nomika eggrafa kai mporoun na chrisimopiithoun analogos. episis an archisoun tis mparoufes...ena forward sta HQs -headquarters- tis HP ascheta an einai sta ellinika i ochi grammeni....kai zitiste tin voithia tous. toniste tous se kathe periptosi oti echete kathe dikaioma na kinithite nomika, na dimosieusete analogos opos episis na zitisete kai apozimiosi for the incovenience caused.
haris_ch02019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 ahhh kai kati akoma...enoite oti echeis episima chartia na apodeikseis oti to agorases kai eise o nomimos katochos autou. egw exw to eksis problem.mou eferan dwro apo Gallia to Philips DVDR 880 alla sto prwto eksamino leitourgias ta eftyse.pira stin antiprosopeia tous eipa to problem kai mou eipan oti isxeiei i eggyisi kanonika alla theloune apodeiksi apo to magazi pou mou to agorasan.Alla apodeiksi den iparxei kathoti itan mesa se mia tsanta pou eklepsan apo to amaksi tou patera mou..!! ti kanw se autin tn periptwsi..kamia idea??
laptopmaniac Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Από το κατάστημα που το έχω παραγγείλει μου λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά επειδή τα λεφτά είναι πολλά θέλω να είμαι σίγουρος και το ψάχνω. Και όπως βλέπεις μέχρι στιγμής δεν έχω βγάλει άκρη. Μια χαρά άκρη έβγαλες φίλε μου. Η εγγύηση σου ΙΣΧΥΕΙ φυσικά παρά τις μπούρδες που σου λένε απο την hp. Εννοείτε ότι πάντα μιλάμε για προιόντα που εισάγονται απο ΕΕ και όχι απο Αμερική ή τρίτη χώρα. Ζήτα να σου το ξεκαθαρίσουν αυτό και μετά προχώρα απτόητος. Αν έχεις πρόβλημα με την hp να τους γνωστοποιήσεις ότι τα χάλια τους θα τα μάθουν στην hp Γερμανίας και να δω μετά τι θα σου πουν. ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΕΕ H ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. :grin:
laptopmaniac Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 egw exw to eksis problem.mou eferan dwro apo Gallia to Philips DVDR 880 alla sto prwto eksamino leitourgias ta eftyse.pira stin antiprosopeia tous eipa to problem kai mou eipan oti isxeiei i eggyisi kanonika alla theloune apodeiksi apo to magazi pou mou to agorasan.Alla apodeiksi den iparxei kathoti itan mesa se mia tsanta pou eklepsan apo to amaksi tou patera mou..!! ti kanw se autin tn periptwsi..kamia idea?? Εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς την απόδειξη αγοράς.
KGP Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 to eiches dilosei stin astinomia ? -diladi oti itan i apodeiksi auti mesa sta eggrafa? an nai mporeis na to diloseis kai na to paroun ipopsin. allios mporeis na zitiseis apo to en logo katastima na sou dosoun analogo antigrafo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.