Προς το περιεχόμενο

OPENMIND vs e-shop...

panasonic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν έχων εμπειρία αγορών και απο τα δυο μαγαζιά λέω τα εξής:

Το καθένα έχει τα υπέρ και τα κατά του με το e-shop για εμένα να υστερεί πάααααρα πολύ στο after sales αλλά με πολύ καλές τιμές σε επιλεγμένα parts ( π.χ στους επεξεργαστές είναι το φθηνότερο της αγοράς ) και με προυπηρεσία κάμποσων ετών ( δεν ξέρω πια αν αυτό είναι καλό η κακό )

Το openmind είναι ένα νέο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών ( δεν πουλάει μόνο υπολογιστές ) το οποίο σε επιλεγμένα είδη π.χ laptops έχει πολύ καλές τιμές αλλά πάνω απο όλα αυτό που σου μένει απο το κατάστημα αυτό είναι η εξυπηρέτηση.

Για μένα πλέον που είμαι επαγγελματίας δεν μου λέει τίποτα το να πάρω κάτι 2-3 ευρώ φθηνότερο ( τόσο πιο φθηνό είναι το e-shop στα περισσότερα είδη ) και αν πάθει κάτι να τρέχω ένα μήνα με τα κωλο-rma τους και τις χαζομάρες.

1 ψήφο απο εμένα στο openmind και μάλιστα δαγκωτό!!

Δημοσ.

Sto openmind den eida secure connection otan eisai stin selida pou vazeis ta stoixeia tis pistotikis sou kartas... Pantos exei kai option gia cash on delivery.

Chryssa

Δημοσ.
re paidia(panasonic kai laptomaniac)mhpos exete kamia sxesh me to openmind?

sa na prospatheite na peisete gia kati.. h mou fenete?

Σαφώς και έχω σχέση. Ψωνίζω απο εκεί τώρα τελευταία και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί να μην το γνωστοποιήσω?

Αν μου κάνουν καμμιά στραβή θα είμαι ο πρώτος που θα το κατακρίνω να είστε σίγουροι, και αν έχουν κάνει κάτι στραβό σε κάποιον ήδη, here is the place to tell it!

Κατα τα άλλα καμμία σχέση πέρα του ότι έχουμε το ίδιο όνομα με τον ιδιοκτήτη. :grin:

Δημοσ.

εγώ τα χω πάρει γενικά με τα ποσά που μας ζητάνε τα μεγάλα καταστήματα...

γιατί να μην πάρουμε το ίδιο προιόν φτηνότερο....

Δημοσ.
το Opemind την βιντεοκάμερα Sony fx1 την έχει 4.130 ενώ το Pixelmania 3.390 !!!!!!!!!! δεν λέω τίποτα άλλο

Μα το είπαμε ήδη αυτό σε cameras και camcorders http://www.katerelos.gr

το pixmania πουλάει απο Γαλλία και εγώ είμαι γενικά αντίθετος με τέτοιες αγορές.

Δημοσ.

Λοιπόν... σχετικά με το openmind.

Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω ως φτηνό ένα μαγαζί που πουλάει έναν λάπτοπ 400 Ευρώ ακριβότερα απ' ότι πουλιέται στη Γερμανία. Όποιος έχει αμφιβολία γι' αυτό ας κοιτάξει την τιμή του HP ZD8185EA στο openmind και στη Γερμανία. Δεν θα δυσκολευτεί να βρει τιμές και να διαπιστώσει τη διαφορά.

Και 400 Ευρώ είναι πολλά λεφτά.

Βέβαια εγώ από το openmind παρήγγειλλα γιατί έχω τη δυνατότητα να κόψω τιμολόγιο σε εταιρία και να γλυτώσω το ΦΠΑ, κι έτσι μου έρχεται πάνω κάτω το ίδιο... παρ' όλα αυτά δεν κρίνω σωστή την τιμολογιακή πολιτική του καταστήματος σε αυτό το θέμα.

Είπαμε... 400 Ευρώ είναι πολλά λεφτά.

Από εκεί και πέρα:

Το παιδί που έχει το openmind είναι άψογο και εξυπηρετικότατο. Αν επικοινωνήσετε μαζί του θα καταλάβετε γιατί το λέω.

Πραγματικά τέτοια συμπεριφορά σε "σπρώχνει" να αγοράσεις από αυτό το κατάστημα.

Αυτά για το openmind.

Δημοσ.
Λοιπόν... σχετικά με το openmind.

Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω ως φτηνό ένα μαγαζί που πουλάει έναν λάπτοπ 400 Ευρώ ακριβότερα απ' ότι πουλιέται στη Γερμανία. Όποιος έχει αμφιβολία γι' αυτό ας κοιτάξει την τιμή του HP ZD8185EA στο openmind και στη Γερμανία. Δεν θα δυσκολευτεί να βρει τιμές και να διαπιστώσει τη διαφορά.

Και 400 Ευρώ είναι πολλά λεφτά.

Όντως απο Γερμανία έχει μεγάλη διαφορά αλλά το ίδιο laptop δεν υπάρχει Ελλάδα και οι αποκλειστικότητες πληρώνωνται...

Ακόμα Η Γερμανία έχει 16% φ.π.α άρα υπολόγισε και την διαφορά φόρου και τα ταχυδρομικά και τα έξοδα πακεταρίσματος ( τα χρεώνουν όλοι στην Γερμανία ) και το γεγονός της Εγγύησης και το ότι όπως είπες και εσύ μια κουβέντα με τον ιδιοκτήτη σε κάνει να γίνεις πελάτης ( Δεν μίλησα ποτέ με κανένα Φριτς και να μου έρθει τέτοια επιθυμία τελικά :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...