Προς το περιεχόμενο

Το LG L341i γέμισε!! Πώς το αδειάζεις;

flanelis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φίλη μου έχει το LG L341i. Καλούτσικο τηλεφωνάκι, με μπόλικα "κόλπα", ανάμεσα σε αυτά και φωτογραφική μηχανή. Μεγάλο μειονέκτημα η έλλειψη υπέρυθρων ή bluetooth.

Η φίλη μου, λοιπόν, τράβηξε ένα σωρό φωτογραφίες ώσπου η μνήμη γέμισε. Μου είπε να περάσω τις φωτο στον υπολογιστή για να αδειάσει το τηλέφωνο.

Στη συσκευασία είχε και καλώδιο σύνδεσης με το PC, και CD με προγράμματα, οπότε λέω εύκολη δουλειά! Έβαλα και σε μια δισκέτα μερικά java games και πήγα. ;-)

Έλα όμως που τα προγράμματα είναι μόνο για να διαβάζουν τον τηλεφωνικό κατάλογο και τα ΜΜS!!! Με τίποτα δε μπόρεσα να στείλω από το κινητό στον υπολογιστή τις φωτογραφίες, και επίσης να περάσω τα java games. :-(

Μήπως κανείς γνωρίζει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά; Ίσως δουλέψουν και προγράμματα που είναι για άλλα κινητά.

Έχω τρελλαθεί με αυτή την ιστορία!!!

Δημοσ.

γιατι δεν παιρνεις εναν card reader?

πολυ φτηνοι ειναι, με ενα δεκαευρω θα κανεις την δουλεια σου και δεν θα εχεις και το βαλε/βγαλε καλωδια καθε φορα!;)

Δημοσ.

Μα το κινητό δεν έχει memory card!! Σε τι μπορεί να βοηθήσει ένας reader;

Οι φωτογραφίες βρίσκονται στη μνήμη του κινητού, και από κει δεν μπορώ να τις πάρω με τπτ!!

Δημοσ.

ο περιορισμος προφανως ειναι στο software.

αν βαλει καποιο προγραμμα τριτων ισως κανει καλυτερη δουλεια.

δε ξερω καποιο για LG αλλα με ενα γουγλιασμα κατι θα βρει....

Δημοσ.

Έψαξα, αλλά μάταια :-(

Το συγκεκριμένο μοντέλο της LG είναι "ριγμένο". Δεν το υποστηρίζει κανείς.

Γι αυτό είπα αν γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα από άλλα κινητά ώστε να το δοκιμάσω.

Ίσως κάνει δουλειά κάποιο πρόγραμμα που στέλνει δεδομένα στη σειριακή θύρα.

Πάντως με το Hyper Terminal που δοκίμασα δεν τα κατάφερα.

Δημοσ.

Το κινητό έχει υπέρυθρες; Αν ναι, τότε η δουλειά μπόρει να γίνει με ένα καλώδιο υπερύθρων πολύ εύκολα.

Δημοσ.

Ούτε υπέρυθρες, ούτε bluetooth, όπως έγραψα και στο αρχικό μήνυμα.

Μονάχα το καλώδιο, με το οποίο δεν μπορώ να στείλω και να πάρω αρχεία, γιατί τα προγράμματα που δίνουνε μαζί με το κινητό δεν έχουν τέτοια επιλογή.

Γι αυτό ψάχνω εναλλακτικά προγράμματα που να δέχονται και να στέλνουν αρχεία στο κινητό.

Μιλάμε πάντα για το LG L341i

Δημοσ.

Φίλε slr, κάτέβασα το mobiledit και ομολογουμένως είναι πολύ χρήσιμο πρόγραμμα, που καλύπτει τα περισσότερα κινητά της αγοράς. Το L341i όμως δεν το έχει :-(

Το σύνδεσα και το "είδε" σαν ένα άλλο μοντέλο της LG και πάλι δεν μπορούσα να διαχειριστώ αρχεια.

Λέτε να είναι κόλπο της cosmote για να αναγκάζει τους πελάτες να μπαίνουν στο i-mode;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αντιμετωπισα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα flaneli ακι έτσι απευθύνθηκα στην LG για να την ρωτήσω αν μπορώ να κατεβάσω τισ εικόνεσ από το κινητό. η απάντηση που μου στίλαν είναι αρνητική. Συγκεκριμένα σου παραθέτω το ακριβές απαντητικό τους μήνυμα.

Agapite Kurie H suskeui sas den exei tin dunatotita metaforas eikonon apo H/Y meso kalodiou, logo tou oti einai i-mode.Auto pou mporeite na kanete einai metafora eikonon mono meso e-mail. Me Ektimisi Kentro Exipiretisis Pelaton

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...