WizeMan Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Έχω αρχίσει να δουλεύω ένα VS Remix και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας... είναι φυσικά σε πρώϊμο στάδιο... Κατεβάστε ένα μέρος του... είναι λίγο τσαπατσούλικα φτιαγμένο απλώς για να σας δώσω μια ιδέα... L I N K
DJ_XLR8 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Σου διόρθωσα το link γιατί δε θα μπορούσε να το κατεβάσει κανείς. Είχε πολλούς χαρακτήρες σαν link και τους έκοβε. Τώρα είναι εντάξει. Κοίταξε, όταν μπαίνει το τουμπερλέκι (αυτό τέλος πάντων..) μ' αρέσει πάρα πολύ. Η αρχή είναι λίγο techno αν και θα προτιμούσα πιο phat beats. Κατά τα άλλα είναι καλό remix. Περιμένω τη τελική μορφή. :razz:
WizeMan Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Σου διόρθωσα το link γιατί δε θα μπορούσε να το κατεβάσει κανείς. Είχε πολλούς χαρακτήρες σαν link και τους έκοβε. Τώρα είναι εντάξει. Κοίταξε' date=' όταν μπαίνει το τουμπερλέκι (αυτό τέλος πάντων..) μ' αρέσει πάρα πολύ. Η αρχή είναι λίγο techno αν και θα προτιμούσα πιο phat beats. Κατά τα άλλα είναι καλό remix. Περιμένω τη τελική μορφή. :razz:[/quote'] thanks! Έχω κάνει πολλές απόπειρες για Remix ανά τους καιρούς αλλά δεν τα δούλευα πολύ τα κομμάτια καιδεν είχα αποτέλεσμα ... Και βασικά θέλω να είναι ψιλο-techno το αποτέλεσμα... όχι πολύ... λίγο ;p Προς DJ_XLR8 : Εσύ έχεις ασχοληθεί με το sport?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.