Προς το περιεχόμενο

Seagate 250MB SATA σερνάμενος...

neced

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thank u all guys για τις απαντήσεις...

Κατέβασα τα Seatools και τα έτρεξα στο pc. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Δείχνει τελικώς να είναι θέμα περισσότερο του controler τον οποίο εμφανίζει ως "unsupported". Στη φωτογραφία τον δείχνει "failed". Αν και μου φαίνεται περίεργο να είναι unsupported built-in controler της Intel, δεν έχω παρά να κατεβάσω ό,τι πιό καινούριο έχει βγει για τη συγκεκριμένη μητρική.

Το περίεργο όμως είναι ότι βγάζει "critical errors at NTFS file system" (στη φωτό δείχνει "failed") σχεδόν σε όλα τα Partitions μου χωρίς να είναι πραγματικό φαινόμενο! Έκανα σε όλα checkdisk με automatical fix και check μέσα από Partition Magic κι ενώ και τα δύο δεν βγάζουν errors, τα seatools συνεχίζoυν να μου τα δείχνουν με file system errors. Μιλάω για partitions σε δίσκους PATA. Ένα seagate κι ένα wd. Οπότε και μόνο από αυτό δεν μπορώ να εμπιστευτώ απόλυτα τα seatools της Seagate.

Full update λοιπόν από αύριο...

Δημοσ.

τελικα εκανα διαγραφη απο registry οτιδηποτε ειχε σχεση με sata - nforce2 400ultra' date='

restart, new drivers και τελικα ευτυχως επαιξαν ολλα :)

[/quote']

Σου είναι εύκολο να μου πεις λίγο περισσότερα για το ποιά διαδικασία ακολούθησες κι έλυσες το πρόβλημά σου? Όταν λες new drivers εννοείς αυτούς που ξανα-είδαν τα XP (ως ότι δεν υπήρχαν-μιας και τους έκανες delete) ή αυτούς που κατέβασες?

Δημοσ.

Αν είναι να σου πάει κάτι στραβά... θα στραβώσει περισσότερο!

Υπάρχει όντως update για τον SATA controler αλλά δεν μπορώ να το κατεβάσω... το έχει κανείς? Είναι ένα update της microsoft: Q812415_WXP_SP2_X86_EN.EXE Size:385 (KB)

Δημοσ.
Αν είναι να σου πάει κάτι στραβά... θα στραβώσει περισσότερο!

Υπάρχει όντως update για τον SATA controler αλλά δεν μπορώ να το κατεβάσω... το έχει κανείς? Είναι ένα update της microsoft: Q812415_WXP_SP2_X86_EN.EXE Size:385 (KB)

Ωραία υποστήριξη εχει η mafiasoft...

Απορω γιατι ασχολείστε ακομα μαζι τους.

Δημοσ.

ΟΚ. Downloaded.

By the way, αν το χρειαστείτε -αν έχετε SP1- και δεν μπορείτε να το κατεβάσετε (θέλει liscence) πείτε μου να σας το στείλω.

EDIT: Τελικά δεν μου έλυσε το πρόβλημα μιας και το συγκεκριμένο update συμπεριλαμβάνεται ήδη μέσα στο SP2 το οποίο έχω εγκατεστημένο.

(τι σκ@τ@ το έχουν με liscence οι λαλάκες αφού το sp2 το δίνουν δωρεάν?... Ίσα για να μας σπάνε τα νεύρα...)

Δημοσ.

Όχι δεν είναι fragmented το MBR.

Όπως είπα και πιό πάνω, σύμφωνα με τα seatools της seagate, είναι unsupported ο built-in SATA controler της μητρικής μου. Το "αστείο" είναι ότι δεν υπάρχει πουθενά update ή έστω ένα workaround γι'αυτό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...