Προς το περιεχόμενο

Συλλογή e-mails από ένα site

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να του δώσω ένα site με σκοπό να το scannάρει και να συλλέξει ό,τι mail βρει μέσα σε αυτό; :)

Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβα και πολυ καλα τι ζητας ...

Τι εννοεις ακριβως? Να του δωσεις ας πουμε το hotmail.com με το username + password σου και να τσεκαρει αν σου εχουν ερθει mail?

Δημοσ.

nomizo oti enoei na tou dosei mia opoiadipote selida kai to programma auto na dei an se kapoio meros tis selidas iparxei mia dieuthinsi email diladi otidipote tou style *@*.*

Δημοσ.
nomizo oti enoei na tou dosei mia opoiadipote selida kai to programma auto na dei an se kapoio meros tis selidas iparxei mia dieuthinsi email diladi otidipote tou style *@*.*

Ακριβώς αυτό. :D

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ wert... :D

Αλλά δεν είναι αυτό που ζητάω... :roll: :D

Edit:

Για να καταλάβεις πάνω κάτω μιας κι έχεις Maxthon... Κάνε ALT+L σε μια σελίδα. Θα σου ανοίξει ένα παράθυρο με όλα τα links που έχει αυτή η σελίδα.

Αυτό που θέλω εγώ είναι κάτι παρόμοιο αλλά για e-mails και να κάνει scan ένα ολόκληρο directory ή όλο το site για e-mail addresses. :D

Δημοσ.

Αααα!!! Μπράβο!!! Κάτι τέτοιο! Γμτ... Δεν πήγε το μυαλό μου να ψάξω με αυτό το keyword! :? :P

Ευχαριστώ πολύ πολύ! :mrgreen:

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτό που λες το φοβόμουν εξ αρχής... :(

Αλλά τί να κάνω γμτ... Για δουλειά το ήθελα και δεν γινόταν να το κάνω manually...

Ας ελπίσουμε πως τουλάχιστον θα το χρησιμοποιήσουν με ηθική... :roll: :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...