Cristina Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να του δώσω ένα site με σκοπό να το scannάρει και να συλλέξει ό,τι mail βρει μέσα σε αυτό;
gk1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 basika ayto me endiaferi k emena an to kserei kapoios!!!
javaneze Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Εγω δεν καταλαβα και πολυ καλα τι ζητας ... Τι εννοεις ακριβως? Να του δωσεις ας πουμε το hotmail.com με το username + password σου και να τσεκαρει αν σου εχουν ερθει mail?
JiKL Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 nomizo oti enoei na tou dosei mia opoiadipote selida kai to programma auto na dei an se kapoio meros tis selidas iparxei mia dieuthinsi email diladi otidipote tou style *@*.*
Cristina Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 nomizo oti enoei na tou dosei mia opoiadipote selida kai to programma auto na dei an se kapoio meros tis selidas iparxei mia dieuthinsi email diladi otidipote tou style *@*.* Ακριβώς αυτό.
wert Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Ρίξε μια ματιά στο System Surveillance Pro Αν και δεν με βοηθάνε και πολύ τα Αγγλικά μου κάτι πρέπει να κάνει αυτό. :-P
Cristina Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Ευχαριστώ πολύ wert... Αλλά δεν είναι αυτό που ζητάω... :roll: Edit: Για να καταλάβεις πάνω κάτω μιας κι έχεις Maxthon... Κάνε ALT+L σε μια σελίδα. Θα σου ανοίξει ένα παράθυρο με όλα τα links που έχει αυτή η σελίδα. Αυτό που θέλω εγώ είναι κάτι παρόμοιο αλλά για e-mails και να κάνει scan ένα ολόκληρο directory ή όλο το site για e-mail addresses.
Dark_son20 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 kapios psaxnei araxnoula me ena google vrika afto http://www.email-marketing-easy.com/ ps: email spider psaxneis sto google an afto den se volevei
Cristina Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Αααα!!! Μπράβο!!! Κάτι τέτοιο! Γμτ... Δεν πήγε το μυαλό μου να ψάξω με αυτό το keyword! :? Ευχαριστώ πολύ πολύ!
Cristina Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δυστυχώς αυτό που λες το φοβόμουν εξ αρχής... Αλλά τί να κάνω γμτ... Για δουλειά το ήθελα και δεν γινόταν να το κάνω manually... Ας ελπίσουμε πως τουλάχιστον θα το χρησιμοποιήσουν με ηθική... :roll:
cassidy Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Απάντησε σε ένα από τα spam mail που σου στέλνουν και ρώτα πως το κάνουν αυτοί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.