panasonic Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 καλησπέρα. βάζοντας ενα δεύτερο dimmaki 256mb ο αδερφός μου στο desktop του άρχισε να μυρίζει το τροφοδοτικό. Έπειτα η μονάδα η κεντρική άνοιγε κανονικά αλλά στην οθόνη έβγαζε no signal or cable disconnected.... H κάρτα γραφικών εφάπτεται τέλεια.... Η οθόνη με άλλη κεντρική μονάδα λειτουργεί άψογα.... Έβγαλε ο αδερφός μου το δεύτερο dimmaki αλλά το προβλημα παραμένει... no signal or cable disconnected.... Να φταίει το τροφοδοτικό;Αν ναι γιατί λειτουργεί η κεντρική μονάδα και τα drives;
gio@ Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Thn ebgales thn karta grafikwn kai th 3anaebales? Dokimase to allo dimmaki mono toy
Meredoth Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 καλησπέρα. βάζοντας ενα δεύτερο dimmaki 256mb ο αδερφός μου στο desktop του άρχισε να μυρίζει το τροφοδοτικό. Έπειτα η μονάδα η κεντρική άνοιγε κανονικά αλλά στην οθόνη έβγαζε no signal or cable disconnected.... H κάρτα γραφικών εφάπτεται τέλεια.... Η οθόνη με άλλη κεντρική μονάδα λειτουργεί άψογα.... Έβγαλε ο αδερφός μου το δεύτερο dimmaki αλλά το προβλημα παραμένει... no signal or cable disconnected.... Να φταίει το τροφοδοτικό;Αν ναι γιατί λειτουργεί η κεντρική μονάδα και τα drives; Μπας και έβαλες ανάποδα το DIMM (αν το πιέσεις μπένει) και έκανες ζήμεια στο κύκλωμα της μνήμης. Για τσέκαρε και το παλίο σου DIMM πουθενά αλλου να δείς δουλέυει?
panasonic Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 άντε να δούμε .... πάντως η μητρική δε φαίνεται να έπαθε τίποτα ούτε η κάρτα γραφικών.... ανάβει κανονικά το desktop... και δοκίμασα να βγάλω εντελώς τις μνήμες και πάλι τα ίδια... Πάντως ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΖΗΜΙΑ στο κύκλωμα μνήμης άρα η μητρική για πέταμα...
aviator737 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Akrivos to idio eixa pathei ki ego vazontas perissoteri mnimh sto pc alla den myrize to trofodotiko.Den ksero ti motherboard exeis alla se ena asus pou exo ego apla ithele na mpw mesa sto bios na to kanw ena mikro overcloking!!!Koufo e???Afou egine auto mpike kanonika sta windows kai meta ksanagirisa stis rithmiseis pou eixa.Akoma douleuei to pc.Tora pos egine auto den ksero na sou po parapano....
panasonic Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 εγώ δεν μπαίνω bios μου γράφει: no signal or cable disconnected.... έχω qdi superb
JXID Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Prin apo 5 meres epatha to idio otan dokimasa na allaxo thn karta grafikon. Telika h mhtrikh ...... mas afhse xronoys....
panasonic Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 και γω αυτο φοβάμαι...απλά γιατί ανάβει η μητρική και λειτουργούν τα drives....
aviator737 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 KAi emena den empaine sto bios.Meta apo polla restart mpike.
panasonic Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 ναι αλλά αυτό το μήνυμα no signal or cable disconnected...
cy{B}er Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 An exeis kapoia allh karta grafikwn giati den dwkimazeis na thn vgaleis auth pou exeis kai na valeis thn allh...Lew mpas kai ginei kati???Kai afise mono to dimmaki pou eixes arxika prhn valeis to allo!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.