Προς το περιεχόμενο

τροφοδοτικό ή κάτι άλλο;

panasonic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.

βάζοντας ενα δεύτερο dimmaki 256mb ο αδερφός μου στο desktop του άρχισε να μυρίζει το τροφοδοτικό.

Έπειτα η μονάδα η κεντρική άνοιγε κανονικά αλλά στην οθόνη έβγαζε no signal or cable disconnected....

H κάρτα γραφικών εφάπτεται τέλεια....

Η οθόνη με άλλη κεντρική μονάδα λειτουργεί άψογα....

Έβγαλε ο αδερφός μου το δεύτερο dimmaki αλλά το προβλημα παραμένει...

no signal or cable disconnected....

Να φταίει το τροφοδοτικό;Αν ναι γιατί λειτουργεί η κεντρική μονάδα και τα drives;

Δημοσ.
καλησπέρα.

βάζοντας ενα δεύτερο dimmaki 256mb ο αδερφός μου στο desktop του άρχισε να μυρίζει το τροφοδοτικό.

Έπειτα η μονάδα η κεντρική άνοιγε κανονικά αλλά στην οθόνη έβγαζε no signal or cable disconnected....

H κάρτα γραφικών εφάπτεται τέλεια....

Η οθόνη με άλλη κεντρική μονάδα λειτουργεί άψογα....

Έβγαλε ο αδερφός μου το δεύτερο dimmaki αλλά το προβλημα παραμένει...

no signal or cable disconnected....

Να φταίει το τροφοδοτικό;Αν ναι γιατί λειτουργεί η κεντρική μονάδα και τα drives;

Μπας και έβαλες ανάποδα το DIMM (αν το πιέσεις μπένει) και έκανες ζήμεια στο κύκλωμα της μνήμης. Για τσέκαρε και το παλίο σου DIMM πουθενά αλλου να δείς δουλέυει?

Δημοσ.

άντε να δούμε ....

πάντως η μητρική δε φαίνεται να έπαθε τίποτα ούτε η κάρτα γραφικών....

ανάβει κανονικά το desktop...

και δοκίμασα να βγάλω εντελώς τις μνήμες και πάλι τα ίδια...

Πάντως ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΖΗΜΙΑ στο κύκλωμα μνήμης άρα η μητρική για πέταμα...

Δημοσ.

Akrivos to idio eixa pathei ki ego vazontas perissoteri mnimh sto pc alla den myrize to trofodotiko.Den ksero ti motherboard exeis alla se ena asus pou exo ego apla ithele na mpw mesa sto bios na to kanw ena mikro overcloking!!!Koufo e???Afou egine auto mpike kanonika sta windows kai meta ksanagirisa stis rithmiseis pou eixa.Akoma douleuei to pc.Tora pos egine auto den ksero na sou po parapano....

Δημοσ.

An exeis kapoia allh karta grafikwn giati den dwkimazeis na thn vgaleis auth pou exeis kai na valeis thn allh...Lew mpas kai ginei kati???Kai afise mono to dimmaki pou eixes arxika prhn valeis to allo!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...