dj.akis Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Έχω ακούσει ότι οι δύο αυτές μάρκες είναι οι καλύτερες.Για κάποιον που θέλει και πολύ καλή εικόνα,αλλά και να βλέπει FILMNET και SUPERSPORT,ποια είναι η προτιμότερη επιλογή από τις δύο?Ξέρω ότι ακούγομαι λίγο πλεονέκτης,απλά αναζητώ τη χρυσή τομή στο όλο θέμα!Αν μπορείτε πείτε μου συγκεκριμένα μοντέλα που ξέρετε ότι σίγουρα έχουν τα απαραίτητα chipάκια για FILMNET,μιας και σε όσα κουτιά προϊόντων των παραπάνω εταιριών έχω δει σε καταστήματα,δεν αναγράφεται τίποτα σχετικό!Και οι υπεύθυνοι των καταστημάτων,όλως παραδόξως δε γνωρίζουν τίποτα επί του θέματος...!
rafraf24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Προτείνω ανεπιφύλακτα να πάρεις hauppauge λόγω καλύτερης ποιότητας στο tuner και γιατί έχει πολύ καλύτερη υποστήριξη στο site. Όσες pinnacle και αν έχω δοκιμάσει πάντα είχα προβλήματα, είτε αυτά ήταν κολλήματα είτε ασυμβατότητες. Για υποστήριξη δεν το συζητώ. Απλα η χειρότηερη που έχω δει.
kirimis Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Εχω αλλαξει παρα πολλα tv tuners.... παντα στο τελος ομως καταληγω στην Hauppagge... κατα την γνωμη μου τα ποιο σωστα ολοκληρωμενα tv tuners και απο αποψη software, και απο αποψη hardware.
dj.akis Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Προτείνω ανεπιφύλακτα να πάρεις hauppauge λόγω καλύτερης ποιότητας στο tuner και γιατί έχει πολύ καλύτερη υποστήριξη στο site. Όσες pinnacle και αν έχω δοκιμάσει πάντα είχα προβλήματα, είτε αυτά ήταν κολλήματα είτε ασυμβατότητες. Για υποστήριξη δεν το συζητώ. Απλα η χειρότηερη που έχω δει. Thanx για την πρόταση!Αν έχεις να μου προτείνεις και κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο της Hauppage....διαθέτω μέχρι 150 ΕΥΡΩ,ποιο είναι το καλύτερο με αυτά τα λεφτά που να έχει και δυνατότητα για FILMNET?
rafraf24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Για αυτα τα λεφτά ππυ διαθέτεις προτείνω την Win tv Theater Που ειναι στα λεφτά που θες να διαθέσεις, και αν θες φθηνότερη λύση κοίτα την win tv primio fm.
dj.akis Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Για αυτα τα λεφτά ππυ διαθέτεις προτείνω την Win tv Theater Που ειναι στα λεφτά που θες να διαθέσεις, και αν θες φθηνότερη λύση κοίτα την win tv primio fm. Αυτή η Theater που λες,έχει σχέση με την Win TV-PVR-350?Την έχω δει στη σελίδα του MGMANAGER.Τι πλεονεκτήματα έχει σε σχέση με τις φθηνότερες Hauppauge?Και το κυριότερο...έχει chip για FILNMNET?Υπάρχει κάπου λίστα με τα chip που φοράνε οι HAUPPAUGE,για να το ψάξω σε βάθος?Thanx και πάλι!
rafraf24 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Η pvr 350 είναι κάτι το διαφορετικό. Έχε ειδικο chip για hardware mpeg 2 encode/decode καθώς και tvout. Η Pvr 350 γράφει μόνο σε mpeg2 και οχι σε avi και "φοραει" το chip της conexant. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δεις filmnet. Η Theater έχει το bt878a οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά απο προγράμματα για filmnet. Επίσης υποστηρίζει surround ΄ηχο απο 4 ηχεία.
MpOuZ Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μακριά από pinnacle πάντως. Καθόλου support, άπειρα conflict. Είμαι παθών. Οτιδήποτε άλλο.
psyduck Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Είχα Hauppauge & Pinnacle TV-Tuner στο παρελθόν.Προτείνω Pinnacle γιατί είναι περισσότερο αξιόπιστα.
JoKo Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Ακόμη μία ψήφο για την Hauppauge. Πολύ καλύτερη υποστήριξη από την Pinnacle και η WinTV-PVR-350 είναι φοβερή!
dj.akis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Τελικά αποφάσισα να αγοράσω Hauppauge,μιας και φαίνεται γενικά να παίρνει περισσότερα εύσημα από την Pinnacle!Το θέμα είναι ότι δεν γράφει σε κανένα κουτί το chip που φοράει το TV TUNER.Ποιές είναι λοιπόν αυτές οι Hauppauge που φέρουν chip κατάλληλο για FILMNET και SUPERSPORT,και ποιά συγκεκριμένα ξεχωρίζετε σαν καλύτερη από αυτές?!Ευχαριστώ
akis61 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Hauppauge Win TV Theater me chipset bt878a kai kanei kai gia filmnet
psyduck Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Εγω πιστευω οτι καλυτερα ειναι να μη παρεις chipset bt878a.Διοτι ειναι παλιο τσιπακι πολλων χρονων.Τα νεοτερα τσιπακια εχουν πολυ καλυτερη εικονα και ηχο.Εκφραζοντας και παλι προσωπικη αποψη ακομα και η ληψη του σπασμενου filmnet δεν εχει καλη εικονα.Αξιζει περισσοτερο για πειραματικους σκοπους.
dj.akis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Τελικά υπάρχει όντως TV TUNER της HAUPPAUGE με το όνομα "WIN TV THEATER"?Γιατί ψάχνω στις ιστοσελίδες διαφόρων online καταστημάτων,και πουθενά δε βρίσκω HAUPPAUGE με τον επωνυμία "THEATER"!Τι συμβαίνει τελικά?!Ξέρετε και σε ποιό κατάστημα μπορώ να τη βρώ?Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.