^ACID_BURN^ Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Καλησπέρες.. Θέλω να υλοποιήσω κάτι και θέλω βοήθεια από όσους έχουν ασχοληθεί με κάτι παρόμοιο ή γνωρίζουν αρκετά. Θέλω να έχω συχρονισμό LDAP server με NT Domain. Πλήρες συχρονισμό όμως. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και πώς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Acid..
^ACID_BURN^ Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Οταν αναφέρομαι σε LDAP εννοώ Linux λειτουργικό.. Υπάρχει κάποιος;
dp1975 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Οταν αναφέρομαι σε LDAP εννοώ Linux λειτουργικό..Υπάρχει κάποιος; H Microsoft έχει βγάλει τον MIIS 2003 (και) γι' αυτή τη δουλειά αλλά είναι πολύ "τσουχτερός". Υπάρχει trial edition εδώ: http://www.microsoft.com/windowsserversystem/miis2003/evaluation/trial/default.mspx.Αντίστοιχα προϊόντα έχουν κι άλλες εταιρείες.
^ACID_BURN^ Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δυστυχώς δεν παίζει κάτι τέτοιο. Γι αυτό ρώτησα αν γίνεται με NT. Σ'ευχαριστώ btw..
apoikos Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος (αν και σκοπεύω να το δοκιμάσω στο σπίτι μου για αρχή), αλλά θεωρητικά μπορείς να στήσεις Domain Controller σε Samba με OpenLDAP backend. Απ' ότι έχω διαβάσει[*] δουλεύει και ως primary controller και ως backup. Βεβαίως είναι λύση 100% Open και τζάμπα. [*] The Linux Samba-OpenLDAP Howto και άλλα σχετικά που δε βρίσκω τώρα
^ACID_BURN^ Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Thank you a lot. Αν κάποιος άλλος γνωρίζει και κάτι άλλο ευχαρίστως!
squib Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 έχω καταλάβει ότι να σηκώσεις έναν ldap server σε linux και τον κάνεις bdc σε υπάρχον domain με pdc ΝΤ server μπορείς μέσα από τα nt στο server manager που έχουν να κάνεις αυτό που θές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.