ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ Linux.ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΣΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ Internet.ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ To Pc World ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ Linux Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Mandriva.mandrake ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Kde (ΝΟΜΙΖΩ). ΕΓΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ , ΠΗΡΑ ΕΝΑ Cross ΚΑΛΩΔΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΑ ΜΕ ΤΟ Modem.ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Internet ΣΕ Linux. ΑΠΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΤΟ Modem ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Speedtouch 530 ThΣ ΤΗomson.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giogr4 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Καλώς ήλθες και συγχαρητήρια! Μην γράφεις με κεφαλαία γιατί σημαίνει ότι φωνάζεις....και καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metatron Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 mipos mporeis na doseis perissoteres plirofories toso gia to kalodio, oso kai gia ton tropo poy settares to systima kai soy petyxe... eyxaristo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SkyNet Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δοκίμαστε το UbuntuLinux (http://www.ubuntulinux.org) και το kUbuntu (http://www.kubuntu.org). Πολύ φιλικά distributions και στέλνουνε σπίτι σας free cds με free shipping.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δε κατάλαβα τίποτα. Οι άλλες διανομές γιατί δε σου λειτουργούσανε δηλαδή? Σίγουρα είναι Crossover το καλώδιο. Αν και τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσε να απαιτεί Crossover αν η ethernet στο modem προορίζεται για να συνδεθεί σε Switch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Είναι πράγματι κατόρθωμα τελικά να δεις ιντερνετ σε linux... ιδίως αν έχεις κανένα παράξενο modem. Όσον αφορά στην περιπέτεια του φίλου Μανώλη, το μηχανάκι ASDL modem-proxy που χρησιμοποιεί είναι auto-sense οπότε δεν το νοιάζει αν βάζει straight ή cross καλώδιο (κανονικά θέλει straight). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Ρε παιδιά συνεχίζω να μην καταλαβαίνω. Εφόσον φυσικα δεν μιλάμε για USB modems αλλά ethernet γιατί να υπάρχει πρόβλημα? Έχω Zyxel 650H και όσες διανομές και να δοκίμασα ποτέ δεν είχα πρόβλημα (αν και μερικές στον 1ο ΗΥ μου δεν αναγνώριζαν την ethernet του nForce2). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 γεια χαρα.cross καλώδιο χρησιμοποίησα.απλά στο suse 9.1 Που είχα δουλέψει λίγο μου έσπασε τα νεύρα για το πως θα σετάρω το Modem και την dsl.Πολλές ρυθμίσεις.εδώ απλά έβαλα μια καρτούλα δικτύου και σύνδεσα το pc Με το modem με ένα cross καλώδι.Έβαλα μόνο τους κωδικούς και είδα το θαύμα.Άντε να μάθουμε να δουλεύουμε λιγάκι το Linux για να φύγουμε από τα βρωμοwindows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Telika ontws fainetai oti de ry8mises to modem mesw linux, giati h syndesh einai mesw ethernet, oxi usb. Pantws den exei shmasia, to 8ema einai h prospa8eia gia allagh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EPa Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Συγνώμη ρε παιδιά, τι λέτε εδώ; Είναι επιτυχία να έχεις internet σε linux; Έλα χριστέ μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deepdish Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 λεμε,λεμε.....Πολλα ειναι κατορθωμα στο λινουξ.....εχω κακες εμπειριες και προς το παρων εχω απογοητευτει πληρως..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scheoul777 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 anafilaksia me pianei otan diavazw oti einai katorthoma na deis net sto linux. siga re paidia. simera oi megales dianomes vlepoun to 90% toy hardware xwris katholou configuration, tha me trelanete teleiws? To suse ston laptop mou eixe dei mexri kai to on-board bluetooth pou oute ta winblows xp den to evlepan. Den mas xeretate lew egw? Kai epeidi den katavalate prospathia h' eisastan ligo atyxoi min apotharinete ton kosmo na xrhsimopoihsei ena sovarotato leitourgiko pou pia einai para polu eyxristo. An den thelete na diskoleythite katholou, valte suse h' mandriva kai tha kanete thn douleia sas. Aman pia auth h logikh twn billoeidwn evnoyxwn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 In a World without Walls and Fences, Why do we need Windows and Gates? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paidi_thayma Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 kai an den sas doulepsei ena usb modem, 8a sas doulepsei sigoura ena ethernet h' kapoios router/modem ... to linux aksizei me 1000, kante ena mikro eksodo kai a8 antameif8eite 10 fores meta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Kai ego eixa provlimata me to winmodem mou sto desktop, alla tora pou xrisimopoio DSL, opos ipothike kai prin, stis ousiastikes suskeues mou den eixa kanena provlima (vevaia, se printer, iPod, Palmtop.....ante geia!!! rookie eimai alla prospithisa arketes meres na ta kano na doulepsoun ok kai elaxista pragmata katafera). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.