Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρικα Scooter

danton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους.Χρειαζομαι ενα ηλεκτρικο σκουτερακι για τις καθημερινες μου μετακινησεις(γυρω στα 5 χιλιομετρα αποσταση το πολυ αρα 10 πηγαινε ελα).Αν εχει κανεις ας αναφερει τις εμπειριες και εντυπωσεις του.Αν μπορειτε μην αρχιζεται να μου αντιπρωτεινετε μηχανακια εσωτερικης καυσεως γιατι απλα δεν δινω τοσα λεφτα.Εχω αμαξι απλα για τις καθημερινες μετακινησεις μου μεσα στην πολη αντι για το αμαξι χρησιμοποιω ποδηλατο.Μεχρι 150 ευρω διαθετω.Εχει σε αυτο το φυλλαδιο καποιο..

http://www.alexpak.gr/entheto/page6.htm

Δημοσ.

Έχει κι εδώ μερικα

http://www.drsracing.com/gr/frame.htm

Κάπου ανάμεσα στα αξεσουάρ θα βρεις μια κατηγορία Ηλεκτροκίνητα Πατίνια

Το μαγαζί είναι στη Θεσσαλονίκη

Αν σε βοηθά να επιλέξεις υπολόγισε ότι 1Κw είναι 1,34Hp

Δημοσ.

Προσωπική εμπειρία (μπορεί τα πράγματα να είναι τελείως διαφορετικά για σένα):

Ανέβηκα πάνω σε ένα για 500 μέτρα και θεώρησα ότι έπρεπε να έχω κάνει την διαθήκη μου πρώτα. Τα θεωρώ τελείως ανασφαλή (και οδηγώ και μοτοσυκλέτα και παπί και ποδήλατο... και παλιά τα οδήγαγα στο κέντρο της αθήνας)

Άποψή μου: χρησιμοποίησε το ποδήλατό σου. Έίναι πολύ πιο ασφαλή.

Δημοσ.

Eυχαριστω για την ανταποκριση στο θεμα.

Προσωπική εμπειρία (μπορεί τα πράγματα να είναι τελείως διαφορετικά για σένα):

Ανέβηκα πάνω σε ένα για 500 μέτρα και θεώρησα ότι έπρεπε να έχω κάνει την διαθήκη μου πρώτα. Τα θεωρώ τελείως ανασφαλή (και οδηγώ και μοτοσυκλέτα και παπί και ποδήλατο... και παλιά τα οδήγαγα στο κέντρο της αθήνας)

Άποψή μου: χρησιμοποίησε το ποδήλατό σου. Έίναι πολύ πιο ασφαλή.

Γιατι θεωρεις οτι ειναι ανασφαλη?Ποιοτητα κατασκευης? επειδη πας μονο με 20 χιλιομετρα/ωρα ενω ολοι γυρω σου με πανω απο 50-60?

Δημοσ.

Και μόνο ότι θα είσαι κινητό εμπόδιο λόγω ταχύτητας,αρκεί για απόρριψη.

Επίσης έχει πολύ μικρούς τροχούς που σημαίνει πώς και κέρμα να πατήσεις θα το καταλάβεις.

Και η αυτονομία του είναι μικρή,τα 22 χιλόμετρα είναι πολλά εκτός αν εννοεί σε κατηφόρα.

Εχω καβαλήσει ένα τέτοιο.

Δημοσ.

εχεισ σκεφτει να χρησιμοιποιησεις το ποδηλατο σου η αν δεν εχεις να αγορασεις ενα?καλυτερο για την υγεια σου και νομιζω οτι θα το ευχαριστηθεις κιολας αφου η αποσταση ειναι τοσο μικρη.Στη θεση σου αυτο θα εκανα...

Δημοσ.
Γιατι θεωρεις οτι ειναι ανασφαλη?Ποιοτητα κατασκευης? επειδη πας μονο με 20 χιλιομετρα/ωρα ενω ολοι γυρω σου με πανω απο 50-60?

Δεν το οδήγησα σε εθνική για να μπορούν να πάνε με 50-60. Μέσα στην πόλη το οδήγησα. Ο λόγος που εγώ το θεωρώ ανασφαλές ήταν ότι ήταν πολύ ασταθές. Το κέντρο βάρους του ήταν πολύ χάλια, και ενώ είναι πολύ εύκολο για τον οποιοδήποτε να το κινήσει, είναι ακόμα πιο εύκολο να πέσεις κάτω με αυτό, να σου γυρίσει το τιμόνι κλπ κλπ.

Επίσης, το μέγεθος της ρόδας είναι πολύ σημαντικό (όπως ανέφεραν και παραπάνω). Δεν είναι κάτι με το οποίο θα ήθελα να κάνω 10 χλμ καθημερινά (ούτε μία φορά εδώ που τα λέμε).

Και πάλι λέω: αυτές είναι προσωπικές εντυπώσεις, και δεν λέω ότι είναι αντικειμενικές. Απλά εμένα έτσι μου φάνηκε.

Δημοσ.
εχεισ σκεφτει να χρησιμοιποιησεις το ποδηλατο σου η αν δεν εχεις να αγορασεις ενα?καλυτερο για την υγεια σου και νομιζω οτι θα το ευχαριστηθεις κιολας αφου η αποσταση ειναι τοσο μικρη.Στη θεση σου αυτο θα εκανα...

Προτιμω καποιο αυτοκινουμενο μεσο.Δεν ειμαι της υγειηνης ζωης.Αν και εδω μπορω να αμφιβαλω για το υγειηνο του θεματος αφου οταν κανεις πεταλιες ανεβαινει ο ρυθμος της αναπνοης σου οποτε εισπνεες μεγαλυτερες ποσοτητες επιβλαβων ουσιων(κυριως καυσαερια...).Ευχαριστω παντως για τις συμβουλες σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...