Προς το περιεχόμενο

Απορία για δορυφορικούς δέκτες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ισχύει πως αν δεν έχεις το δέκτη που σου δίνει η NOVA τοτε δεν έχεις και πρόσβαση στις επιπλέον υπηρεσίες πχ.. στους αγώνες να εμφανίζονται κάρτες με στατιστικά, να επιλέγεις camera view κτλ...<BR>Δεν εχω nova, και σκεφτομαι αφου ξεκαθαρισει η κατάσταση με alpha και τα συναφή, να αγοράσω ένα Humax. Αν ομως ισχύει το παραπάνω, τότε παρότι ο δέκτης της NOVA είναι μια μα&$(*α και μισή δεν νομίζω ότι αξίζει να πάρεις κάτι άλλο.. cool.gif" border="0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

thanx satkiller,<P>αρα για το n**a αναγκαστικα παω στο πακετο που δινουν.. Μπορώ ομως να κανω το εξής?<P>Ένα πιάτο, 2 LNB, 2 sat receivers ώστε να έχω και του n**a και ενα humax και να πιάνω και 2 δορυφόρους? Η μηπως το ξεφτίλισα τελείως? smile.gif" border="0

eleos file mou!!<BR>amartia den eine na dineis lefta gia 2 dektes?an the 2 lnb pare kalitera 1,2 piato me 2lnb ke ena dekti gia na vlepeis astra.ke afou tha pareis ton humax tote den xreiazese tipota allo!toso poli s aendiaferoun oi interactive tis n**a?

Na ksekathariso kati.Oi ipiresies nova pou den exeis me allo dekti,einai to tavli kai oi ypoloipes malakies,kathos kai poio farmakeio einai anoixto klp.Gia tis ypiresies pou epilegeis alli camera kai ta replay,mporeis n a tis deis,alla den sou vgazei kapoia endeiksi stin othoni sou na patiseis ok kai na ta deis.I nova ta ekpempei san kanonika kanalia,opote ta epilegeis kai ta vlepeis opote thes.Aftes einai oi "interactive" ypiresies pou prosferei.<P><BR>Kafao...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...