litenant Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 mia anakefaleosi kapoion kataskopeftikon films gia na voithithoun oi latreis tou idous?? kano mia mikri arxi me oti mporo na thimitho afti tin ora..... SPY GAMES BURNES IDENTIFY + TO DEFTERO KODIKOS ENIGMA an mporeite sinexiste tin lista
haris_ch02019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 βασικά μου άρεσε το Bourne Identity το παλιό με τον Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν νομίζω... episis to palio "The Tailor of Panama"
dim_b Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Από "σοβαρές" ταινίες... Τα άπαντα του James Bond (εννοείται ) Eye of the Needle Three days of the Condor The Ipcress File Και μερικές πιό "ανάλαφρες"... Confessions of a dangerous mind The Tailor of Panama Οι τρεις ταινίες του Austin Powers και πολλές άλλες βέβαια
Chi Chi Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Gotcha! Enemy of the State Bourne 1+2 Agents secrets (psilomapa) Firefox (!!!) The Package The 4th Protocol True lies ??? Osterman Weekend Shadow Conspiracy The Jackal & alles polles...
Akujin Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Και μερικές πιό "ανάλαφρες"...Confessions of a dangerous mind this is great, i love this movie
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 this is great, i love this movie Εμ, Κάουφμαν buddy... Προσωπικά, νομίζω ότι ένα χαρακτηριστικό που με ξεχωρίζει σαν άνθρωπο από τη μάζα :roll: :wink: είναι ότι δεν έχω δει ούτε μια ταινία James Bond! Έχω προσπαθήσει κανα δυό φορές, αλλά βαριόμουν και άλλαζα κανάλι (σινεμά δεν έχω πάει ποτέ). Αφού όταν γνωρίζω κάποιον, του λέω "Γεία. Με λένε Μανώλη και δεν έχω δει ποτέ James Bond και Eurovision." Eurovision είδα φέτος πρώτη φορά και κερδίσαμε (για να ξέρετε ποιόν να ευχαριστείτε). Λες αν δω James Bond, να πεθάνει ο James Bond; Τέλος πάντων ξέφυγα.
bchris Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Ξεχασατε την κλασικοτατη "Η αδερφοτητα του ροδου" ---Superb---
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.