MikeNuke Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Tον τελευταιο καιρο ειμαι στην αναζητηση για κανα 2 πραγματικα δυνατα PC, λογω του οτι εχω αγορασει ενα σχεδιαστικο Cad/Cam προγραμμα για την δουλεια μου και θελει αρκετη επεξεργαστικη ισχυ αν θες να φυσαει το προγραμμα! Το προγραμμα ειναι το ΝΧ3 Unigraphics. Εχοντας ανακαλυψει το φορουμ http://www.2cpu.com/ μου μπηκανε ιδεες για συστημα με διπλο επεξεργαστη. Ωστοσο επειδη δεν ειμαι και πολυ μπασμενος στους τεχνικους ορους και πολυ περισσοτερο στους αγγλικους τεχνικους ορους, δεν βγαζω και πολυ ακρη. Το θεμα ειναι οτι κανοντας καποιες ερωτησεις σε προμηθευτες μου ειπαν πως κυριως χρησιμοποιουνται σε συστηματα server και οτι ισως να μην ειναι αυτο που ζηταω. Ηθελα την γνωμη σας και την εμπειρια σας. Αξιζει να στησω ενα συστημα 2 επεξεργαστων για τις αναγκες της δουλειας μου? Και αν οχι...τι συνθεση θα προτεινατε για ενα δυνατο PC?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 xmmm kalytera na perimenes gia Athlon 64x2 4800+ pou einai Dual Core
MikeNuke Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Ποτε αναμενεται η κυκλοφορια των νεων επεξεργαστων και σε τι τιμες?
Ingenius Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Η διανομή έχει ήδη ξεκινήσει σε μεγάλους κατασκευαστές PC (DELL κλπ) και οι επεξεργαστές θα είναι διαθέσιμοι σε αφθονία μετά το καλοκαίρι!!!!! Επίσης αν το πρόγραμμα που αγόρασες δεν είναι βελτιστοποιημένο για multithreading καταστάσεις δεν κάνεις τίποτα με 2πλοπύρηνο cpu!!!!!!
MikeNuke Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Γενικα το προγραμμα ειναι δοκιμασμενο με dual cpu εχω ενα πινακα που λεει προτεινομενες καρτες γραφικων και cpus που εχουν δοκιμαστει και εχει και dual Xeon.
billpeppas Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Oi Athlon 64 x2 βγήκαν, και σε ένα μήνα το πολύ θα υπάρχουν αρκετά κομμάτια ( τουλάχιστον στα καταστήματα του εξωτερικού )
kolobaki Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 MikeNuke μεχρι ποσα λεφτα διαθετεις γιατι αυτοι οι επεξεργαστες πανε πολυ ψηλα.Δεν ξερω για τους AMD ΠΑΝΤΩς οι INTEL κοστιζουν γυρω στα 1000 ευρω.Λογικα οι AMD θα ναι πιο κατω αλλα ποσο πιο κατω
MikeNuke Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Αν ειναι να κανω ανετα την δουλεια μου και με μεγαλυτερη ευχαριστηση επειδη δεν θα γκρινιαζω για την καθυστερηση της επεξεργασιας, ειμαι διαθετειμενος να δωσω χρημα. Προκειται για δουλεια, οχι για ευχαριστηση,οποτε ειναι επενδυση.
aNTwNHs Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Αν είναι να σκάσεις τόσο χρήμα σκέψου και τον Power Mac G5.
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Έχω dual cpu τα τελευταία 3 χρόνια Μπορώ να σου πώ οτι για ορισμένα apps αξίζει τρελά, όπως και για να τρέχεις πολλά apps ταυτόχρονα λέει πάρα πολύ. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κι εγώ θα σου πρότεινα τον Χ2 4800+
MikeNuke Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Εχω την εντυπωση οτι ενα AMD dual cpu συστημα βγαινει πιο φθηνο απο Intel οπου πρεπει να χρησιμποιησεις οπωσδηποτε Xeon επεξεργαστη. Κανω λαθος?
kolobaki Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Σε ενα προηγυομενο thread που ειχε γινει τα παιδια απο το insomnia ειπαν οτι για τις δουλειες γραφειου οι AMD ειναι πολυ καλυτεροι απο τους INTEL.Αυτο το λεω επειδη οι δυπηρυνοι AMD δεν εχουν κυκλοφορισει ακομη ενω οι INTEL εχουν βγει στην αγορα για αυτο MikeNuke μη βιαστεις και παρεις κανεναν τετοιο.
billpeppas Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Oi Athlon 64 x2 βγήκαν, και σε ένα μήνα το πολύ θα υπάρχουν αρκετά κομμάτια ( τουλάχιστον στα καταστήματα του εξωτερικού ) Για το kolobaki
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 pantws Dual Core Intel den a3izei na pareis...to lene akoma kai sites pou uposthrizoun Intel (vlepe Toms Hardware) oso gia thn dia8esimothta h Amd 8a exei megalyterh mias kai h Intel exei pei oti fetos den 8a dia8esei polla kommatia sthn agora...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.