yannis27gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δεν ξέρω αν βρίσκομαι στο σωστό μέρος για να κάνω αυτή την ερώτηση. Έχω μια βιντεοκασέτα και θέλω να ψηφιοποιήσω το περιεχόμενο της. Είναι εύκολο κάποιος να κάνει μια μικρή λίστα των μίνιμουμ υλικών που απαιτούνται γι αυτό;
parsifal Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 1) VCR με έξοδο κατά προτίμηση Scart 2) VGA με είσοδο S-Video ή αντίστοιχη κάρτα TV 3) καλώδιο από Scart σε (S-Video + 2πλό RCA) 4) Αντάπτορας από 2πλό RCA σε mini-jack (για να συνδεθεί στο LineIn της κάρτας ήχου)
palawiaris Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Σωστά τα λέει το φιλαράκι επάνω αλλά να πώ την γνώμη μου.Αντί vga με video-in καλύτερα tv-tuner σε usb για λόγους πρακτικότητας και ποιότητας όπως π.χ. της terratec cinergy 200-250
SATELLITE2SATELLITE Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 USB για ευκολία χρήσης, PCI TV Tuner με ικανότητα συμπίεσης mpeg για ελαφρύ σύστημα και καλύτερη παραμετροποίηση σύλληψης του avi. ULead προγράματα ή nero vision. Φιλικά, Κώστας.
parsifal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 yannis27gr, πάρε και έναν εξαιρετικό οδηγό που πάντα προτείνω σε όσους φίλους ρωτάνε σχετικά με capture από αναλογικές πηγές: http://www.doom9.org/capture/start.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.