_DiMoN_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Την έχω καταβρεί εδώ κι ένα χρόνο με τον Firefox και το tab broswing... Έχω ένα ασύρματο ποντίκι της Microsoft και όταν πατάω τον wheel σ' ένα link μου ανοίγει καινουργιο tab.. Σήμερα δεν μου λειτουργεί αυτό... Τι συνέβη τι μπορώ να κάνω γι' αυτό;;
Cristina Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Υποθέτω πως κάπου στα options του FireFox θα έχει 'Mouse Actions' (έτσι τουλάχιστον είναι στον Maxthon). Για δες μήπως έχει αλλάξει κάτι...
_DiMoN_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Μα μου σταμάτησε και σε άλλα προγράμματα που συνήθιζα να πατάω το wheel και το θέμα είναι πως έγινε ξαφνικά!
Cristina Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Τότε κοίταξέ το λιγάκι στο Control Panel. Ίσως κάποια ρύθμιση του mouse εκεί να έχει αλλάξει. Αλλιώς... Ίσως να δοκίμαζες να ξαναπεράσεις το software και τους drivers του...;
_DiMoN_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Μάλλον χάλασε το ποντίκι διότι τα έκανα όλα.. Επίσης έβαλα και τους drivers Που δεν είχε πριν και του είπα να κάνει διάφορες λειτουργίες μόλις πατάω το μεσσαίο κουμπί και τίποτα... Άρα μάλλον κάηκε το κουμπί!
Dj_kourampies Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 ανοιξε εναν internet explorer κ δοκιμασε το. αν δεν εχει καει το κουμπι (απο ποτε καιγονται τα κουμπια?) θα σου εμφανισει ενα στρογγυλο πραγμα με δυο βελακια το οποιο κανει scrolling υποτιθεται.
wert Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Απλά έχει πρόβλημα το κουμπάκι αυτό Μάλλον ίδιο ποντίκι έχω και ίδιο πρόβλημα. Προφανός δεν κάνει καλή επαφή γιατί αν επιμίνεις στο πάτημα κάποια στιγμή θα δείς θα πιάσει. Θα δουλεύει για πέντε δέκα λεπτά και φτού και πάλι τα ίδια. Η βλακεία μου ήταν ότι δεν το έστειλα πίσω μόλις το πήρα και τώρα έχει περάσει η εγγύηση. Δοκίμασε το εξής. Άνοιξε μια σελίδα και εκεί πάτησε το επίμονα πολλές φορές και θα δείς ότι θα πιάσει. Βέβαια δεν με πειράζει και πολλή γιατί χρησιμοποιώ maxthon και όταν θέλω να ανοίξω νέο tamb απλά τραβάω ένα link. :wink: Λέω για το Wireless IntelliMouse Explore 2.0 :? Αν ξέρετε κάνα κόλπο να δουλέψει τελικά αυτό καλά θα ήταν. Και τώρα για παράδειγμα το δικό μου δεν δούλευε αλλά μετά από επίμονο πάτημα τελικά δούλεψε. Και φυσικά σε λίγη ώρα δεν θα ξέρει πάλι τίποτα.
_DiMoN_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν γυρνάει το wheel, αλλά μόλις πατιέται δεν κάνει τίποτα.. Φίλε wert θα δοκιμάσω...
wert Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν γυρνάει το wheel' date=' αλλά μόλις πατιέται δεν κάνει τίποτα..Φίλε wert θα δοκιμάσω...[/quote'] Ναι ακριβώς αυτό λέω και εγώ. Το ροδάκι γυρίζει και όταν γυρίζει δουλεύει κανονικά δηλαδή πάει πάνω κάτω μια σελίδα. Όταν όμως κάνεις το κλίκ δεν ξέρει τίποτα :? Δεν ρίχνει δηλαδή το σημαδάκι (αγκύρα) ή δεν ενεργεί πάνω σε link. Δοκίμασε όπως σου είπα να το πατήσεις πολλές φορές ή ακόμα και να το κρατήσεις λιγάκι πατημένο για αρκετή ώρα μέχρι να ρίξει την άγκυρα και μετά θα δουλεύει για λίγο. :grin: Αυτά κάνει το δικό μου υπερποντίκι πάντως :-P
_DiMoN_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Thanx φίλε μου... Του έκανα λίγες πιέσεις κ.τ.λ. και λειτούργησε.. και ακόμη λειτουργεί! Χαίρομαι γιατί δεν μπορώ να δουλέχω χωρίς tab-broswing!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.