Cristina Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Αυτό το μήνυμα παίρνω όποτε πάω στο http://www.discogs.com. Μόνο αν θα κάνω disable το Kerio μπορώ να μπω. Δεν το έχω συναντήσει σε άλλο site εδώ και 2 χρόνια περίπου που έχω το Kerio. Μήπως γνωρίζει κανείς κάποια λύση...; :roll:
Papajohn Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Με Kério 4.0.16 ανοιχτό ανοίγει μια χαρά η σελίδα...
Cristina Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Ξέρεις τί παράξενο συνάντησα μόλις έκανα το topic...; Έκανα κλικ στο link και μου την άνοιξε κανονικά, ενώ αν την γράψω manually στην address bar, δεν μου την ανοίγει... :? Edit: Και μόλις κάνω search, πάλι τα ίδια... Αλλά αν θα κάνω κλικ στο link (ας πούμε από εδώ στο forum) του αποτελέσματος του search, μπαίνει... :?
rista Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Cristinaki ποια εκδοση του kerio εχεις? Εμενα με την τελευταια (4.1.3) δουλευει μια χαρα παντως. Δοκιμασε να κανεις disabled το web filtering μηπως και παιζει τιποτα με αυτο..(τρωει και πολυ μνημη)..
Cristina Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Αααααααχ!!! Μοιάζει να είναι ΟΚ!!! Thanx! Thanx! Thanx! Κατά την εκκίνηση αργούσε πολύ να φορτώσει το Kerio. Αυτό έφταιγε...; Την 4.1.3 έχω κι εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.