litenant Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 psaxno na vro kapoio programa san to windows commander!! iparxei kati ipopsin pou na aksizei, i na sinexiso na xrisimopoio ton gnosto win commander???
MasterX Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Φίλε εγώ χρησιμοποιώ τον Windows Commander (Total Commander πλεον) εδώ και 8 χρόνια! Βασικά πέρασα σε αυτό μετά το Norton Commander στο DOS. Είναι το μόνο πρόγραμμα που έχω σχεδόν πάντα ανοιχτό στο PC μου και είναι το αγαπημένο μου... Έχει δεκάδες εργαλεία και ευκολίες μαζεμένα και με έχει διευκολύνει πάρα πολύ. Δεν έχω βρει καλύτερο File manager όλα αυτά τα χρόνια. Αν κάποιος άλλος έχει κάτι καλύτερο να προτείνει....
litenant Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 kai ego apo ton norton perasa ston windows... ara win commander kai pali win commander?
MasterX Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Με τα χίλια......!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μέτρα απλώς πόσα χαρακτηριστικά-ευκολίες χρησιμοποιείς τα οποία διαφορετικά θα τα έβρισκες σε 10 ξεχωριστά προγράμματα...
yannis27gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Servant Salamander isos? http://www.altap.cz/salam_en/windows_commander.html
Nikb Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Τιμή και Δόξα στον Total Commander και με Ελληνικά Είναι και για μένα το πρώτο prog που εγκαθιστώ σε κάθε pc που πιάνω στα χέρια μου. Αναντικατάστατο!!!
actorgr Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Αλλη μια ψηφο κι απο μενα στον Total Commander.Ειναι εργαλειο απο αρχαριους εως επαγγελματιες του pc
robas Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Αυτη την ερώτηση δεν έπρεπε να την κάνεις. TOTAL COMMANDER a.k.a. Windows Commander RULZZZZZZ
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 ..και ενα εναλλακτικο παρα πολυ καλο,το directory opus
panos78 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Το Total Commander το χρησιμοποιώ τα τελευταία 5 χρόνια. Και μια είδηση για το αγαπημένο μας πρόγραμμα! Σε μικρό χρονικό διάστημα (ελπίζω) θα έχουμε και την βοήθεια του προγράμματος στα Ελληνικά!
MasterX Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Τιμή και Δόξα στον Total Commanderκαι με Ελληνικά Είναι και για μένα το πρώτο prog που εγκαθιστώ σε κάθε pc που πιάνω στα χέρια μου. Αναντικατάστατο!!! Σωστός...... Μ' αρέσει που υπάρχουν κι άλλοι που σκέφτονται όπως εγώ. :-P
panos78 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Συγνώμη για τον ιδιοκτήτη του θέματος! Βλέπω ότι υπάρχουν αρκετοί χρήστες που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα. Έχετε βρει κανενα λάθος στην μετάφραση; Θέλετε να αλλάξει κάτι;
grtsik Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2005 Με την ευκαιρία, πώς γίνεται ρε παιδιά στον win commander να βλέπουμε το μέγεθος των folders ή directories όπως γίνεται με τα απλά files;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.