Προς το περιεχόμενο

Tvix!!!

tegias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

edw kai dyo meres eimai katoxos enos TVIX...ti einai to tvix mporeite na deite edw... http://www.tvix.co.kr... to pira me 160gb disko panw apo pixmania...se dyo meres itane sta xeria mou..apsogi eksipiretisi...den exw kataferei na to dokimasw teleiws logw fortou ergasias...alla...apo ta prwta deigmata faineta yperoxo...paizei sxedon ta panta..mp3 dokimasmeno..evala oloklira dvd's kai ta paizei eite san morfi .vob eitai se morfi iso(me ta menu tos mazi...san kanoniko dvd player)...prospathw na vrw xrono kai na to testarw teleiws kai se oti afora ta divx,xvid...merika arxeia pou exw valei ta ypostirizei alla xwris ypostiriksi ellinikwn ypotitlw.(...elpizw se neo firmware)..ypotitlous ypostirizei apo oti exw dei se .smi morfi..einai mikro kompso me sxetika kali poiotita kataskeyis kai polles eksodous audio-video...epifilasomai na epistrepsw me full review

Δημοσ.
...merika arxeia pou exw valei ta ypostirizei alla xwris ypostiriksi ellinikwn ypotitlw.(...elpizw se neo firmware)..ypotitlous ypostirizei apo oti exw dei se .smi morfi..

:razz: poly kourastika na apantisw.. :-P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...