Προς το περιεχόμενο

ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!!! βοηθεια

metkosas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον για σας ,εχω εναν αμδ754 3000+ 64αρι

m/b msi k8t neo fisR

εχω α 120 να βαζει μπροστα στο Soprano mou

εναν 120 κατω απο το τροφοδοτικό να βγάζει

1 90αρι στα πλάγια στο πλεξυ να φυσάει μέσα

1 120 του τροφοδοτικου

την μαμα του αμδ

θερμοκρασίες εχω cpu full 48 idle cnq 31-32 xoris cnq 38

και εδώ το πιο σημαντικό case temps idle 42 :!!!!!!!! full den xero fobame

υποψιν εχω μια λαμπα στο κοθτι την σβηνω και πεφτω 2 βαθμους τί γινετε?

θα την κάψω την μητρική?

Δημοσ.

Καλά ντε! Σιγά το κάψιμο! Απέχεις πολύ από τους 62 C ! Και υπάρχουν και χειρότερα!

λοιπον για σας ' date='εχω εναν αμδ754 3000+ 64αρι

m/b msi k8t neo fisR

εχω α 120 να βαζει μπροστα στο Soprano mou

εναν 120 κατω απο το τροφοδοτικό να βγάζει

1 90αρι στα πλάγια στο πλεξυ να φυσάει μέσα

1 120 του τροφοδοτικου

την μαμα του αμδ

θερμοκρασίες εχω cpu full 48 idle cnq 31-32 xoris cnq 38

και εδώ το πιο σημαντικό case temps idle 42 :!!!!!!!! full den xero fobame

υποψιν εχω μια λαμπα στο κοθτι την σβηνω και πεφτω 2 βαθμους τί γινετε?

θα την κάψω την μητρική?[/quote']

Δημοσ.

παρεπιπτοντοσ ξέχασα να πω , εβαλα τον σενσορ του aerogate2 στην ψύχτρα (στο τελειομά της) του northbridfe κι λεει 37c

αρα καλα λενε οι sensors της μητρικής

στα πόσα καίγετε η μητρική? και τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

η μονη μητρικη που ειχα δει πολυ κατω απο 40 ηταν σε ενα celeron 433, θερμοκρασια δωματιου παντα... κ 24 βαθμους ειχα δει :-p

Δημοσ.
metkosas prosexe giati diavasa sto site ths msi oti oi mhtrikes ths kaigontai stous 39 va8mous!!! Eisai ena vhma prin to 8anato !!! :razz:

ρε σοβαρά μιλάς

??

αν κάνεις πλάκα πές το μου γιατί μετά το φαί είμαι έτοιμος να αδεείασω όλη την ντοθλάπα να βρω κανα 20αρι φαν να βαλω πανω του

το φαν του aerogate2 κάνει να το βαλω πανω και να κολλησο τις βιδες στην ψύχτρα με logo?

Δημοσ.

Ειχα κάποτε την περιέργεια να δώ αν οι σενσορες έλεγαν την αλήθεια και δανείστηκα ένα θερμόμετρο laser που μετρά την θερμοκρασία από απόσταση κατευθύνοντας την ακτίνα πάνω στο σιγκεκριμένο μέρος που θέλεις. Λοιπόν οι σενσορες είχαν απόκλιση μέχρι και +5C°. Στο χώρο του κουτιού οι σενσορες έδειχναν περισσότερο +5C° καθώς και στο chipset +3C° στην Mobo +1C° και στην CPU +1C° αλλά πάνω στην ψύκτρα οπότε η μέτρηση αυτή δεν λαμβάνεται υπ' όψη.

Δημοσ.

α κατι ακόμα ένα καλόδιο ρέθματος ακουμπάει πάνω στην λάμπα λέτε να γίνει τίποτα ή να τάφήσω έτσι?

Δημοσ.

Oi lampes neon pou vazoume mesa sta outia na sou pw oti ekpempoun polu xamiles thermokrasies!Den exeis provlima an akoumpaei kai ena kalodiaki panw se authn....ALLA kai genika den exeis provlima me autes tis thermokrasies!!

Δημοσ.
Oi lampes neon pou vazoume mesa sta outia na sou pw oti ekpempoun polu xamiles thermokrasies!Den exeis provlima an akoumpaei kai ena kalodiaki panw se authn....ALLA kai genika den exeis provlima me autes tis thermokrasies!!

Δεν είναι ακριβώς Neon.

Είναι CCFL ( Cold Cathode )

Και ναί, όπως είπε ο Cyber, δεν εκπέμπουν σοβαρές ποσότητες θερμοκρασίας.

Είναι πολύ ψυχρές.

Δημοσ.

thanks guys λετε να μην ανθσηχώ για τους 44 βαθμους που βγαζει η μητρική full load .

οκ , σας κουρασα αλλα ήθελα να μοθ πείτε αν εχω πρόβλημα με το τροφοδοτικό μου γιατι

βγάζει :

5v idle 5.08 full 5.11

12v idle 12.14 full 11.66 +11.96 (pezei sinexeia)

3.3v idle 3.38 full 3.38

vcore idle 1.55 full 1.50 me 1.49

thelo allagi psu ? auto pou exo einai 450W iinterset me 12ari fan (alla poli elafr;i)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...